Mircopro EX-816TC для VC816,EX-S,MQ-S

Код товару: С000006331
Фото: Mircopro EX-816TC для VC816,EX-S,MQ-S

Нема в наявності

Ціна: 480 грн

Гарантія

12 місяців від мережі магазинів abcphoto


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

 Шестнадцятиканальний радіопередатчик Mircopro VS816TC встановлюється на фотоаппарат через роз'єм "горячий башмак". Завдяки компактному розміру не буде мішати в процесі зйомки. Источником питания для него служит батарея типу CR2.
 
Призначений для роботи зі спалахами Mircopro з вбудованими приймачами радіосигнала: серії EX-S, MQ-S, а також радіосинхронізатора VC816. Система радіосинхронізації працює на частоті 2.4GHz, що забезпечує дальність зв'язку до 100 м і стійкість до помішок.

Mircopro EX-816TC для VC816,EX-S,MQ-S - в інтернет-магазині abcphoto. Якщо терміново потрібно замовити Синхронізатори для спалахів А також інші фотоаксесуари не покидаючи житла, відвідайте наш інтернет магазин abcphoto.com.ua. Виберіть із асортименту Синхронізатор за гарною ціною? Щоб вам простіше було вибрати Синхронізатор, за допомогою фільтрів. Введіть: Mircopro і Вам будуть показані всі Синхронізатори для спалахів Mircopro. У нас проста система підбору фотоакссесуарів. Можна не перейматися якістю товарів. Товари, які можна купити у нас, випускають відомі фірми, наприклад Canon. Якщо виникли під час вибору Mircopro EX-816TC для VC816,EX-S,MQ-S Запитайте наших професійних менеджерів. Транспортуємо продукцію в Каменському максимально швидко.