Mircopro ультра-легкий 5 в 1 RD-024 102х168см

Код товару: С000006322
Фото: Mircopro ультра-легкий 5 в 1 RD-024 102х168см

У наявності

Ціна: 1 620 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Модель є розсіювачем з напівпрозорого матеріалу з гнучкою і легкою рамою-обручем, яка дозволяє згортати його до компактного розміру для транспортування та зберігання. У комплекті також чохол з поверхнями, що відбивають, який натягується на раму і застібаються на блискавку. Кожна сторона чохла, включаючи дві виворітні, являє собою поверхню, що відображає: білого, чорного, срібного, золотого кольорів. 

Срібний відбивач – найчастіше використовуваний фотографами. Він відображає великий відсоток світла, що потрапляє на поверхню, тому не дуже добре підійде для зйомки з яскравим денним освітленням, але незамінний у хмарну погоду. Незначно змінює колірну температуру в більш холодні тони. Як і срібний, відбиває великий відсоток світла, але зі зміною колірної температури в теплі тони. Білий колір відбиває менше світла, ніж срібний. Саме він використовується для пом'якшення контрастних тіней під час зйомки з яскравим сонячним світлом. Хороший також тим, що не впливає на температуру кольору. Чорний відбивач поглинає надлишок розсіяного світла. Він потрібний для зйомки бликуючих поверхонь, наприклад, для усунення відблисків з фону. Створює глибоку, із рівномірними півтонами, тінь.

Mircopro ультра-легкий 5 в 1 RD-024 102х168см - в електронному каталозі abcphoto.com.ua. Якщо потрібно замовити Відбивачі фотоаксесуари не покидаючи квартири, відвідайте наш онлайн магазин abcphoto. Вам слід розглянути варіанти та вибрати Відбивач за гарною ціною? Щоб правильно вибрати Відбивач, за допомогою фільтрів. Введіть: Mircopro і Вам будуть показані всі Відбивачі Mircopro. У нас ви швидко оберете необхідні фототовари. За якість товарів можна не турбуватися. Вся фототехніка з нашого каталогу створені відомими фірмами, наприклад Godox. З'явилися при покупці Mircopro ультра-легкий 5 в 1 RD-024 102х168см Запитайте безкоштовно нашим фахівцям. Товари заберіть в Рівному в потрібні терміни.