Mircopro LS-5001 журавель

Код товару: С000006358
Фото: Mircopro LS-5001  журавель

Нема в наявності

Ціна: 3 490 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Mircopro LS-5001 - це студійна стійка-журавель з максимальною робочою висотою 2.56 м, і мінімальною - 1.09 м. Витримує навантаження загальною вагою до 6 кг. тарілки та октобокси). Дозволяє висвітлити модель чи групу моделей під оптимальним кутом для освітлення облич – 45 градусів. Конструкція стійки дозволяє легко регулювати висоту джерела світла, також зручна тим, що не загороджує простір між фотографом і моделлю при освітленні в анфас.

Висота стійки у складеному вигляді становить 0.98 м; максимальний діаметр важеля 29 мм, труби – 34.5 мм.Вага всієї установки: 2710 г.

 

 

 

Mircopro LS-5001 журавель - в онлайн-каталозі abcphoto.com.ua. Якщо потрібно замовити Стійки для студійного світла або інші фототовари Не покидаючи будинок, зайдіть до нас в електронний магазин АВС Фото. Вам слід розглянути варіанти та вибрати Стійка на кращих умовах. Щоб правильно вибрати Стійка, за допомогою нашої системи фільтрів. Введіть: Mircopro і Ви побачите, які доступні для замовлення Стійки для студійного світла Mircopro. Як бачите, процедура підбору максимально спрощена. Можна не турбуватися про якість товарів. Вироби, які можна придбати у нас, створені перевіреними компаніями, наприклад Arsenal. З'явилися при покупці Mircopro LS-5001 журавель Запитайте наших менеджерів. Фототовари можна отримати в Дніпрі найшвидше.