Canon PowerShot SX530 HS Black гарантия производителя

Код товару: С000006667
Фото: Canon PowerShot SX530 HS Black гарантия производителя

Нема в наявності

Ціна: 6 999 5 999 грн

Гарантія

24 місяця від виробника


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Знімайте кожну важливу подію з приголомшливою деталізацією завдяки камері з 50-кратним зумом, яка дає змогу просто знімати й обмінюватися відзнятим матеріалом. Відчуйте цілковиту зручність зйомки, покращуйте навички фотографування та виявляйте свої творчі здібності.

  • _Одна компактна камера з 50-кратним зумом для будь-якої ситуації зйомки
  • _Знімки надзвичайної якості, які можна з гордістю продемонструвати іншим
  • _Просте підключення через Wi-Fi або NFC
  • _Легко створюйте такі знімки та відео в якості Full HD, які захочеться зберегти
  • _Експериментуйте з творчими режимами та ручним керуванням
  • З інтелектуальним оптичним стабілізатором зображення можна не турбуватися про те, що тремтіння камери зіпсує якість зйомки. Ця камера автоматично адаптується до умов зйомки та робить чіткі детальні знімки й відеосюжети навіть при максимальному збільшенні чи недостатньому освітленні.
  • Звільніться від дротів із технологією Wi-Fi. Публікуйте фотографії та відео в соціальних мережах безпосередньо з камери та легко передавайте їх на смартфон або планшет за допомогою технології NFC. За допомогою спеціальної програми для смартфонів і планшетів можна віддалено керувати камерою зі смартфону та легко створювати резервні копії на комп’ютері, смартфоні та в хмарному сховищі завдяки функції Image Sync. А завдяки можливості підключення до Canon Connect Station ви зможете легко переглядати фотографії та відео з родиною та друзями на HD-телевізорі, а також обмінюватися ними з усім світом на сайтах соціальних мереж і онлайн-альбомів, як-от irista. 
  • Знімайте вдень або вночі та отримуйте зображення саме такими, якими хочете їх запам’ятати. Система HS компанії Canon покращує чіткість зйомки в умовах слабкого освітлення, що дає змогу легко передати справжню атмосферу незабутніх моментів без спалаху й штатива. Система на 16,0 мегапікселя означає виняткову якість і деталізацію зображень, а також можливість друкувати знімки у форматі плакату.
  • Інтелектуальний автоматичний режим Smart Auto обирає ідеальні налаштування камери для зручної фото- чи відеозйомки будь-якого сюжету. Автоматичний гібридний режим дає змогу створювати цікаві відеодайджести у форматі HD (720p) з кадрів, відзнятих протягом дня.
  • Створювати чудові відеосюжети просто. Натисніть лише одну кнопку, щоб відзняти неперевершене відео формату Full HD з частотою 30 кадрів/с та стереозвуком. Завдяки функції інтелектуальної стабілізації зображення можна знімати під час руху й усе одно отримувати відмінні та чіткі результати.

Canon PowerShot SX530 HS Black гарантия производителя - в інет-маркеті АВС Фото. Якщо терміново потрібно замовити Фотоапарати А також інші фотоаксесуари не покидаючи житла, відвідайте наш онлайн-супермаркет abcphoto.com.ua. Вам потрібно розглянути пропозиції та вибрати Фотоапарат за низькою ціною? Щоб максимально просто вибрати Фотоапарат, скористайтеся нашими фільтрами. Введіть: Canon І Ви побачите перелік з Фотоапарати Canon. У нас ви швидко оберете необхідні фототовари. Можна не турбуватися про якість товарів. Вироби, які можна придбати у нас, виробляють відомі компанії, наприклад Fujifilm. Виникли при покупці Canon PowerShot SX530 HS Black гарантия производителя Запитайте наших менеджерів. Відправляємо продукцію в Кривому Розі найшвидше.