Sony FE 85mm F1.4 GM (SEL85F14GM.SYX)

Код товару: С000006675
Фото: Sony FE 85mm F1.4 GM (SEL85F14GM.SYX)

У наявності

Ціна: 74 899 грн

Гарантія

24 місяця від виробника


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

    Приголомшлива якість роздільної здатності навіть при максимально відкритому отворі діафрагми f/1.4 дозволяє зафіксувати в кадрі будь-яку сцену, як у житті. Якщо додати до цього м'який художній малюнок «боке» для розкішного дефокусування фону, стає ясно, що цей об'єктив дозволяє створювати справжні шедеври та ефективно працювати зі світлом. Таке рідкісне поєднання цих двох характеристик частково досягається за рахунок нового асферичного елемента типу XA, який відкриває нові засоби художньої виразності.

    Хроматична аберація може спричинити зниження якості дозволу та небажаного спотворення малюнка «боке». Три елементи з низькодисперсійного (ED) скла якісно підвищують оптичні характеристики цього об'єктива, пригнічуючи поздовжню хроматичну аберацію, паралельно з цим підвищуючи чіткість зображення та реалістичність кольору та світла при створенні «боке».

   Крім стандартного датчика обертання тут також реалізований другий датчик, який реєструє положення групи лінз, що фокусують. Ця система з двох датчиків дозволяє досягти найвищої точності фокусування, що важливо при зйомці на нові камери з великою роздільною здатністю. Ультразвуковий двигун SSM (Super Sonic wave Motor) забезпечує ефективну і швидку роботу.

   У стандартному випадку циркулярна діафрагма фірмового дизайну Sony має 9 пелюсток. Однак в цьому об'єктиві реалізована 11-пелюсткова циркулярна діафрагма, завдяки якій малюнок об'єктива виходить ще більш м'яким, а світло розподіляється ще більш природно. , підвищуючи чіткість, контрастність і якість зображення. Можливість швидко реагувати на умови зйомки, що стрімко змінюються, важливий фактор, який дозволяє досягати бажаного результату і отримувати кращі кадри. Продумане розташування перемикача режимів авто- та ручного фокусування і кнопки утримання фокусування забезпечує зручне керування на професійному рівні та дозволяє тримати під контролем будь-яку ситуацію зйомки. плавне та безшумне керування діафрагмою. Звук клацання при повороті кільця діафрагми можна легко вимкнути або ввімкнути, завдяки чому цей об'єктив підійде як для фото-, так і відео.

   Фіксуючий механізм запобігає випадковому від'єднанню бленди при транспортуванні, а кнопка розблокування бленди дозволяє з легкістю знімати і замінювати бленду, коли це необхідно. у тяжких умовах зйомки. Ведіть зйомку впевнено за будь-якої погоди: під дощем або при сильному вітрі.

 

 

Sony FE 85mm F1.4 GM (SEL85F14GM.SYX) - на кращому сайті АВС Фото. Якщо потрібно вибрати Об'єктиви або інші аксесуари не покидаючи квартири, зайдіть до нас в онлайн магазин АВС Фото. З каталогу виберіть Об'єктив на вигідних умовах. Щоб вам простіше було підібрати Об'єктив, за допомогою нашої системи фільтрів. Введіть: Sony і перед вами з'явиться Об'єктиви Sony. Як бачите, все досить просто. За якість товарів можна не переживати. Всі фотоаксессуари, які можна придбати у нас, створені відомими фірмами, наприклад Nikon. Якщо з'явилися при виборі Sony FE 85mm F1.4 GM (SEL85F14GM.SYX) Запитайте наших професіоналів. Замовлення отримаєте Дніпрі в потрібні терміни.

БАЙОНЕТНЕ КРІПЛЕННЯ Байонет Sony E
ФОРМАТ Повний кадр, 35 мм
ФОКУСНА ВІДСТАНЬ (ММ) 85 мм
ЕКВІВАЛЕНТНА ФОКУСНА ВІДСТАНЬ ДЛЯ 35 ММ (APS-C) 127,5 мм
ГРУПИ / ЕЛЕМЕНТИ В ОБ'ЄКТИВІ 8/11
КУТ ОГЛЯДУ (35 ММ) 29°
КУТ ОГЛЯДУ (APS-C) 19°
МАКСИМАЛЬНЕ ЗНАЧЕННЯ ДІАФРАГМИ (F) 1,4
МІНІМАЛЬНЕ ЗНАЧЕННЯ ДІАФРАГМИ (F) 16
Пелюстки ДІАФРАГМИ 11
КРУГОВА ДІАФРАГМА Так
МІНІМАЛЬНА ДИСТАНЦІЯ ФОКУСУВАННЯ АФ 0,85 м, MF 0,8 м
МАКСИМАЛЬНИЙ КОЕФІЦІЄНТ ЗБІЛЬШЕННЯ (X) 0,12x
ДІАМЕТР ФІЛЬТРУ (ММ) 77 мм