Sigma 85mm f/1.4 DG HSM Art (Nikon)

Код товару: С000006593
Фото: Sigma 85mm f/1.4 DG HSM Art (Nikon)

У наявності

Ціна: 38 320 грн

Гарантія

12 місяців від мережі магазинів abcphoto


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

  
 
Затребувана в портретній та предметній зйомці фокусна відстань доповнює лінійку сигмівських фіксів. Відмінний показник світлосили є додатковим аргументом на користь купівлі цього об'єктива.
 
Оптична конструкція, що вже стала класичною, включає 14 лінз. В оптичній схемі використовуються два елементи з низьким рівнем дисперсії, а також застосовується фірмове покриття, що просвітлює.
Об'єктив комплектується знімною блендою для протидії відблиску.
 
Оптимальна для зйомки портретів фокусна відстань дозволяє об'єктиву формувати зображення з геометрією, що близька до ідеальної. Високий рівень периферійної яскравості та відсутність віньєтування є візитною карткою оптичних приладів цієї серії.
 
Використання цієї моделі фірмового просвітлюючого покриття дозволило гранично мінімізувати ризики пов'язані з виникненням перевідбиття і відблисків. Прогресивний виробничий процес та застосування найякісніших матеріалів виключило саму можливість виникнення таких поширених оптичних дефектів як сферичні та хроматичні аберації.
 
Прогресивна система автофокусу робить можливим ручне коригування в процесі автоматичного наведення на різкість. Ультразвуковий привід відмінно відпрацьовує режим фокусування, що слідкує. Систему в цілому характеризують такі аспекти як низький рівень шуму та висока швидкість наведення на різкість.
 
Діафрагма, що складається з дев'яти пелюсток округленої форми, дозволяє формувати унікальний малюнок позафокусного розмиття, що з урахуванням відмінного показника світлосили передбачає використання даного об'єктиву в художній зйомці.
 
Корпус комбінований з композитного матеріалу та металу гарантує стійкість до зношування, при оптимальній вазі та тактильних властивостях. Герметизацію більшості з'єднань забезпечують ущільнювальні вставки з гуми.

Sigma 85mm f/1.4 DG HSM Art (Nikon) - на сайті abcphoto. Якщо потрібно придбати Об'єктиви або інші аксесуари не покидаючи житла, відвідайте наш електронний магазин abcphoto.com.ua. Вам слід розглянути варіанти та вибрати Об'єктив за собівартістю. Щоб легко підібрати Об'єктив, скористайтеся нашими фільтрами. Введіть: Sigma і Ви побачите всі необхідні Об'єктиви Sigma. У нас ви швидко оберете необхідні фототовари. За якість товарів можна не переживати. Вироби, які можна придбати у нас, створені світовими виробниками, наприклад Sony. Виникли при виборі Sigma 85mm f/1.4 DG HSM Art (Nikon) Питання можна поставити нашому фахівцю. Замовлений товар можна отримати Броварах максимально швидко.

Тип об'єктиву Стандартний
Формат Повний кадр
Байонет Nikon F
Фокусування Автофокус
Фокусна відстань 85 мм
Мінімальна дистанція фокусування 0.85 м
Світлосила f/1.4
Тип двигуна Ультразвуковий двигун
Оптична схема 14 елементів у 12 групах
Стабілізатор зображення Ні
Пило-вологозахист Ні
Внутрішнє фокусування Ні
Комплектація Об'єктив Sigma 85mm f/1.4 DG HSM Art (для Canon)
Бленда LH927-02
Чохол
Розміри 94.7 x 126.2 мм
Вага 1.13 кг
Гарантійний термін, міс. 12