Nikon D5500 Kit 18-105mm VR

Код товару: С000006411
Фото: Nikon D5500 Kit 18-105mm VR

Нема в наявності

Ціна: 19 291 грн

Гарантія

12 місяців від мережі магазинів abcphoto


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Відобразіть красу навколишнього світу на чудових фотографіях, знятих за допомогою фотокамери D5500. Ця легка і компактна, але водночас дуже потужна цифрова дзеркальна фотокамера із зручним та зрозумілим сенсорним керуванням дозволяє вдосконалюватись у мистецтві фотографії.

Модель D5500 забезпечує відмінний результат як при зйомці об'єктів, що швидко рухаються, так і при роботі в умовах недостатнього освітлення. Навіть якщо фотографії та відеоролики будуть надруковані великим форматом або виведені на великий екран, вони достовірно і в найдрібніших подробицях відобразять ваше бачення світу.

Високочутливий сенсорний екран зі змінним кутом нахилу разом з інтуїтивно зрозумілим інтерфейсом спрощують керування фотокамерою, а вбудований модуль Wi-Fi дозволяє швидко передавати якісні фотографії на інтелектуальний пристрій. Це надзвичайно зручна та компактна цифрова дзеркальна фотокамера, яка допоможе вам досягти досконалості у мистецтві фотографії.

Надихаюча якість зображень

Забудьте про змащені фотографії та створюйте яскраві деталізовані зображення, які завжди будуть у центрі уваги. Досягайте неперевершених результатів навіть при зйомці об'єктів, що швидко рухаються, або в умовах недостатнього освітлення.

Сенсорний екран зі змінним кутом нахилу

Керуйте фотокамерою з такою самою легкістю, як і смартфоном. Сміливо перевертайте, нахиляйте та крутіть сенсорний екран, вибираючи незвичайні ракурси, а потім просто торкніться екрана, щоб сфокусувати фотокамеру та зробити знімок.

Вбудований модуль Wi-Fi

З цією фотокамерою зручно використовувати інтелектуальний пристрій. Скористайтеся вбудованою функцією Wi-Fi, щоб легко передавати фотографії з високою роздільною здатністю на сумісні моделі смартфонів і планшетів.¹

Зручна рукоятка

Ручка, що виступає, настільки зручна і надійна, що вам не захочеться випускати фотокамеру з рук. Завдяки цій особливості, а також компактному розміру та невеликій вазі, модель D5500 забезпечує неперевершений комфорт при зйомці.

Висока світлочутливість

Створюйте фотографії та відео відмінної якості навіть при недостатньому освітленні. Завдяки широкому діапазону чутливості ISO (100–25 600 одиниць) зображення виходять як ніколи яскравими та деталізованими.

D-відео

Записуйте плавні відео у форматі Full HD з високою деталізацією (з частотою кадрів до 50p/60p), які обов'язково сподобаються глядачам. Безперервне автофокусування в режимі Live View дозволяє зберігати різкість об'єкта зйомки навіть у разі швидкого пересування.

Бездоганне фокусування

Інноваційна 39-точкова система автофокусування від компанії Nikon забезпечує точне наведення на об'єкт у будь-якій ситуації. Передова функція ведення об'єкта 3D зберігає фокусування навіть на найменших об'єктах, як би не були передбачувані рухи.

NIKKOR

Якість фотографій та відео безпосередньо залежить від можливостей об'єктива. Для створення красивих знімків із розмитим фоном використовуйте світлосильний об'єктив із фіксованою фокусною відстанню, для зйомки віддалених об'єктів – телеоб'єктив, а для посилення драматичного ефекту – ширококутний об'єктив.

Великий монітор

з високою роздільною здатністю дозволить розглянути найдрібніші деталі фотографій або відеороликів при виборі найнесподіваніших ракурсів. Великий РК-монітор з діагоналлю 8,1 см та зі змінним кутом нахилу приємно здивує вас широким кутом огляду та високою роздільною здатністю (1037 тис. крапок). Незалежно від місця зйомки – у приміщенні або на вулиці – ви можете легко компонувати та переглядати знімки, а також застосовувати спецефекти.

Режим ефектів

призначений для створення неповторних фотографій та відеороликів з використанням спецефектів. Скористайтеся фільтром «Поп», щоб зробити кольори яскравішими та насиченішими, або фільтром «Ефект іграшкової камери», щоб створити знімки в стилі ретро. Переглянути вибраний ефект, а також налаштувати його інтенсивність можна безпосередньо під час зйомки.

Nikon D5500: поділіться секретами творчості

З потужною 24,2-мегапіксельною матрицею

ви вразите друзів знімками з високим рівнем деталізації. Фотокамера D5500 оснащена матрицею з роздільною здатністю 24,2-мегапікселя, в конструкції якої не використовується низькочастотний оптичний фільтр (OLPF). Ви отримаєте різкі та деталізовані зображення навіть під час зйомки текстур з найдрібнішими деталями.

Безперервна зйомка

зі швидкістю 5 кадрів на секунду допоможе відобразити всю гаму емоцій на обличчі або виразний жест, навіть якщо вони були невловимо швидкими. Знімайте за допомогою фотокамери D5500 кожен рух, знімаючи динамічні дії зі швидкістю п'ять кадрів на секунду.

Система EXPEED 4

забезпечує високошвидкісну роботу і кристальну чіткість зображень з природною перенесення кольорів при будь-якому освітленні. Швидка та потужна система обробки зображень від компанії Nikon ефективно знижує шум та підвищує плавність відеозйомки.

Компактна конструкція значно розширює сферу використання портативної моделі D5500. Ця цифрова дзеркальна фотокамера міститься в легкому, міцному та компактному моноблочному корпусі і гарантує відмінні результати в будь-яких умовах.

Сенсорне керування сприяє більш зручній роботі з фотокамерою. Високочутливий сенсорний екран підтримує такий самий інтуїтивно зрозумілий інтерфейс, як і популярні інтелектуальні пристрої. Одним торканням можна сфокусувати фотокамеру і зробити знімок або налаштувати налаштування, зокрема витримку, діафрагму та чутливість ISO. Для швидкого перегляду колекції зображень достатньо провести пальцем на екрані. Крім того, зводячи або розводячи пальці, ви зменшите або збільшите зображення під час перегляду.

Функція сенсора Fn дозволяє швидко налаштувати основні параметри під час зйомки через видошукач простим рухом пальця по дисплею. Функції сенсора Fn можна призначити до восьми налаштувань, наприклад, вибір точок фокусування, режимів зони АФ, значень діафрагми та чутливості ISO. Picture Control 2.0 дозволить реалізувати найсміливіші творчі задуми.

За допомогою Picture Control ви зможете швидко і точно відрегулювати різкість, відтінки, контраст, яскравість, чіткість і насиченість зображень під час фото- або відеозйомки. Фотографу доступні сім режимів: "Стандартний", "Нейтральний", "Насичений", "Монохромний", "Портрет" та "Пейзаж", а також режим "Рівномірний", в якому зберігається вся інформація про відтінки (його варто вибрати, якщо планується подальша обробка зображень після зйомки).

Оптичний видошукач дозволяє краще оцінювати композицію і з високою точністю знімати потрібні кадри. Щоб повністю зосередитись на фотозйомці та ні на мить не упустити об'єкт з виду, скористайтесь видошукачем. Як тільки ви відведете його від обличчя, зняте зображення автоматично відобразиться на РК-моніторі фотокамери D5500. Ця функція полегшує зйомку.

Можливість розширення системи за допомогою аксесуарів для цифрових дзеркальних фотокамер Nikon. Портативний спалах Nikon Speedlight значно спростить зйомку зі спалахом, а додатковий стереомікрофон ME-1 забезпечить високу якість запису звуку. Компанія Nikon надасть вам необхідні засоби для втілення найсміливіших ідей та вдосконалених

Nikon D5500 Kit 18-105mm VR - в електронному маркеті abcphoto.com.ua. Якщо потрібно купити Фотоапарати або інші фототовари не покидаючи квартири, відвідайте наш віртуальний магазин abcphoto.com.ua. Виберіть із каталогу Фотоапарат за гарною ціною? Щоб правильно вибрати Фотоапарат, за допомогою зручної навігації. Введіть: Nikon і Ви побачите, які доступні для замовлення Фотоапарати Nikon. У нас ви швидко оберете необхідні фототовари. За якість деталей можна не хвилюватися. Всі фототовари, представлені у нас, створені відомими брендами, наприклад Sony. Якщо виникли при купівлі Nikon D5500 Kit 18-105mm VR Запитайте наших фахівців. Фототовари можна отримати в Кропивницькому в потрібні терміни.

    • Тип

    • Цифрова дзеркальна фотокамера

    • Байонет об'єктиву

    • Байонет F Nikon

    • Ефективний кут зору

    • Формат DX Nikon; фокусна відстань еквівалентно прибл. 1,5-кратній відстані об'єктивів з кутом зору формату FX

    • Матриця

    • КМОП-матриця розміром 23,5 x 15,6 мм формату DX

    • Загальна кількість пікселів

    • 24,78 млн

    • Система видалення пилу

    • Функція очищення матриці, еталонні дані для видалення пилу (потрібне програмне забезпечення Capture NX-D)

    • Ефективна кількість пікселів

    • 24,2 млн

    • Розмір зображення (у пікселях)

    • 6000 x 4000 (великий), 4496 x 3000 (середній), 2992 x 2000 (маленький)

    • Зберігання даних – формат файлів

    • NEF (RAW): 12- або 14-розрядні, стислі. JPEG: сумісний з базовим форматом JPEG із високою (прибл. 1: 4), звичайною (прибл. 1: 8) або низькою (прибл. 1: 16) якістю. NEF (RAW)+JPEG: одна і та ж фотографія, записана в обох форматах: NEF (RAW) та JPEG

    • Система Picture Control

    • "Стандартний", "Нейтральний", "Насичений", "Монохромний", "Портрет", "Пейзаж", "Рівномірний"; можливість зміни вибраного режиму Picture Control та збереження власних режимів Picture Control

    • Носії даних

    • Карти пам'яті SD, SDHC (з підтримкою інтерфейсу UHS-I), SDXC (з підтримкою інтерфейсу UHS-I)

    • Файлова система

    • DCF 2.0, DPOF, Exif 2.3, PictBridge

    • Видошукач

    • Дзеркальний прямий видошукач з пентазеркалом

    • Покриття кадру

    • Прибл. 95% по горизонталі та 95% по вертикалі

    • Збільшення

    • Прибл. 0,82-кратне (для об'єктива 50 мм з діафрагмою f/1,4, сфокусованого на нескінченність; з корекцією –1,0 м-¹)

    • Точка фокусу видошукача

    • 17 мм (–1,0 м-¹; від центральної поверхні лінзи окуляра видошукача)

    • Діоптрійне налаштування

    • Від -1,7 до +0,5 м-1

    • Фокусувальний екран

    • Матовий екран типу B BriteView Clear Matte Mark VII

    • Діафрагма об'єктива

    • Миттєво-поворотного типу з електронним керуванням

    • Сумісні об'єктиви

    • Автофокусування підтримується під час використання об'єктивів AF-S та AF-I. Автофокусування недоступне під час використання об'єктивів G та D інших типів, об'єктивів AF (об'єктиви IX NIKKOR та F3AF не підтримуються) та об'єктивів AI-P. Об'єктиви без мікропроцесора можна використовувати в режимі M, проте не буде працювати експонометр фотокамери. Електронний далекомір можна використовувати з об'єктивами з максимальною діафрагмою f/5,6 або світлосильними.

    • Тип затвора

    • Затвор з електронним керуванням та вертикальним ходом шторок

    • Витримка

    • Від 1/4000 до 30 секунд із кроком 1/3 або 1/2 EV, витримка від руки; тривала витримка

    • Витримка синхронізації

    • X=1/200; синхронізація із затвором при витримці не коротша 1/200 с

    • Режими зйомки

    • S (покадрова зйомка), CL (безперервна низькошвидкісна зйомка), CH (безперервна високошвидкісна зйомка), Q (тихий затвор), автоспуск, зйомка з інтервалом, дистанційний спуск із затримкою (ML-L3), швидкий спуск (ML-L3)

    • Швидкість зйомки

    • Прибл. 5 кадрів за секунду Низькошвидкісна зйомка: до 3 кадрів за секунду. Високошвидкісна зйомка: до 5 кадрів на секунду (JPEG та 12-розрядний NEF/RAW) або до 4 кадрів на секунду (14-розрядний NEF/RAW). Примітка. Частота кадрів вказана в припущенні, що встановлені безперервна слідкувальна АФ, ручна експозиція або автоматична експозиція з пріоритетом витримки, витримка 1/250 с або коротше, вибрано спуск для налаштування «a1» («Вибір пріоритету для AF-C»), а для решти всіх параметрів задані значення за замовчуванням.

    • Автоспуск

    • 2, 5 с, 10 с, 20 с; від 1 до 9 експозицій

    • Метод виміру експозиції

    • Матричний замір: 3D колірний матричний замір II (з об'єктивами типу G, E та D); колірний матричний замір II (з іншими об'єктивами із вбудованим мікропроцесором). Центрозважений замір: 75 % вимірів посідає коло діаметром 8 мм у центрі кадру. Точковий замір: замір у колі діаметром 3,5 мм (близько 2,5 % кадру), центрованому по вибраній точці фокусування

    • Діапазон (100 одиниць ISO, об'єктив зі світлосилою f/1,4, 20 °C)

    • Матричний або центрозважений вимір: 0–20 EV. Точковий замір: 2–20 EV

    • Сполучення з експонометром

    • ЦП

    • Режим

    • Автоматичні режими (авто; авто (спалах вимкнено)); програмний автомобільний режим з гнучкою програмою (P); автоматичний режим із пріоритетом витримки (S); автоматичний режим із пріоритетом діафрагми (A); ручний режим (M); сюжетні режими («Портрет», «Пейзаж», «Дитина», «Спорт», «Макро», «Нічний портрет», «Нічний пейзаж», «Свято/в приміщенні», «Пляж/сніг», «Захід сонця», "Сутінки/світанок", "Портрет вихованця", "Світло від свічки", "Цвітіння", "Фарби осені", "Їжа"); режими спецефектів («Нічне бачення», «Суперяскраві», «Поп», «Фотоілюстрація», «Ефект іграшкової камери», «Ефект мініатюри», «Вибірковий колір», «Силует», «Високий ключ», «Низький ключ»)

    • Корекція експозиції

    • Можливість регулювання в діапазоні від –5 до +5 EV з кроком 1/3 або 1/2 EV у режимах P, S, A, M, SCENE (Сюжет) та «Нічне бачення»

    • Брекетинг експозиції

    • 3 кадри з кроком 1/3 або 1/2 EV

    • Блокування експозиції

    • Освітленість блокується на виміряному значенні за допомогою кнопки «AE-L/AF-L» (АЕ-Б/АФ-Б)

    • Чутливість ISO

    • Від 100 до 25 600 одиниць ISO з кроком 1/3 EV. Доступно автоматичне керування чутливістю ISO

    • Активний D-Lighting

    • "Авто", "Надпосилений", "Посилений", "Нормальний", "Помірний", "Вимк."

    • Брекетинг активного D-Lighting

    • 2 знімки

    • Автофокусування

    • Модуль датчика автофокусування Nikon Multi-CAM 4800DX з визначенням фази TTL, 39 точками фокусування (включаючи 9 датчиків перехресного типу) та допоміжним підсвічуванням АФ (відстань приблизно 0,5–3 м)

    • Діапазон спрацьовування

    • Від -1 до +19 EV (100 одиниць ISO при 20 °C)

    • Привід об'єктива

    • Автофокусування (АФ): покадрове стежить АФ (AF-S); безперервна стежить АФ (AF-C); автоматичний вибір режиму AF-S/AF-C (AF-A); прогнозує стежить фокусування, яка включається автоматично відповідно до стану об'єкта. Ручне фокусування (MF): можливе використання електронного далекоміра

    • Точки фокусування

    • 39; можливий вибір із 39 або 11 точок фокусування

    • Режим зони АФ

    • Одноточкова АФ, 9-, 21- або 39-точкова динамічна АФ, 3D стеження, автоматичний вибір зони АФ

    • Блокування фокусування

    • Фокусування блокується натисканням кнопки спуску затвора наполовину (покадрова стежить АФ) або натисканням кнопки «AE-L/AF-L» (АЕ-Б/АФ-Б)

    • Вбудований спалах

    • "Авто", "Портрет", "Дитина", "Макро", "Нічний портрет", "Свято/в приміщенні", "Портрет вихованця", "Суперяскраві", "Поп", "Фотоілюстрація", "Ефект іграшкової камери" : автоматичний спалах з автоматичним підйомом; P, S, A, M, "Їжа": розкривається вручну натисканням кнопки

    • Провідне число

    • Прибл. 12; 12 при ручному режимі спалаху (м, 100 одиниць ISO, 20 °C)

    • Управління спалахом

    • TTL: керування спалахом i-TTL за допомогою 2016-піксельного датчика RGB, доступне із вбудованим спалахом; збалансований спалах i-TTL, що заповнює, для цифрових дзеркальних фотокамер використовується при матричному та центрозваженому вимірі експозиції; стандартний спалах i-TTL для цифрових дзеркальних фотокамер застосовується при точковому вимірі

    • Режим спалаху

    • Авто, автоматичний режим з придушенням ефекту «червоних очей», автоматична повільна синхронізація, автоматична повільна синхронізація з придушенням ефекту «червоних очей», спалах, що заповнює, придушення ефекту «червоних очей», повільна синхронізація, повільна синхронізація з придушенням ефекту «червоних очей», повільна синхронізація задньої шторки, синхронізація задньої шторки, вимк.

    • Корекція спалаху

    • Від –3 до +1 EV з кроком 1/3 або 1/2 EV у режимах P, S, A, M та SCENE (Сюжет)

    • Індикатор готовності спалаху

    • Світиться, якщо вбудований спалах або додатковий спалах повністю заряджені; блимає після спрацьовування спалаху на повну потужність

    • Башмак для приладдя

    • «Гарячий» черевик стандарту ISO 518 із синхронізуючим контактом, контактом для передачі даних та запобіжним фіксатором

    • Система креативного освітлення Nikon

    • Покращене бездротове керування підтримується спалахами SB-910, SB-900, SB-800, SB-700 або SB-500 як провідні або SU-800 як блок управління; передача інформації про колірну температуру спалаху підтримується всіма спалахами, сумісними із системою CLS

    • Синхроконтакт

    • Перехідник синхроконтакту AS-15 (додається додатково)

    • Баланс білого

    • Авто, Лампи розжарювання, Лампи денного світла (7 типів), Пряме сонячне світло, Спалах, Хмарно, Тінь та Ручне налаштування; для всіх режимів, крім режиму «Ручне налаштування», можливе тонке налаштування.

    • Брекетинг балансу білого

    • 3 знімка з кроком 1

    • Live view – привід об'єктива

    • Автофокусування (АФ): покадрове стежить АФ (AF-S); постійна стежить АФ (AF-F). Ручне фокусування (MF).

    • Live view – режим зони АФ

    • АФ із пріоритетом особи, широка область АФ, нормальна область АФ, ведення об'єкта АФ

    • Live view – автофокусування

    • АФ з функцією визначення контрасту в будь-якій точці кадру (фотокамера вибирає точку фокусування автоматично при вибраному режимі АФ з пріоритетом особи або ведення об'єкта АФ)

    • Live view — автоматичний вибір сюжету

    • Доступний у режимах «Авто» та «Авто (спалах вимкнено)»

    • Вимірювання експозиції

    • Вимірювання експозиції TTL за допомогою головної матриці

    • Метод виміру експозиції

    • Матричний

    • Відеоролики — розмір кадру (у пікселях) та частота кадрів

    • 1920 × 1080, 60p (прогресивна)/50p/30p/25p/24p, висока/нормальна. 1280 x 720, 60p/50p, висока/нормальна. 640 x 424, 30p/25p, висока/нормальна. Частота кадрів під час відеозйомки 30p (дійсна частота кадрів – 29,97 кадру за секунду) та 60p (дійсна частота кадрів – 59,94 кадри за секунду) доступна при виборі режиму відеовиходу NTSC. Частота 25p та 50p доступна при виборі режиму відеовиходу PAL. Дійсна частота кадрів під час відеозйомки при виборі значення 24p становить 23,976 кадрів за секунду.

    • Відеоролики – формат файлу

    • MOV

    • Відеоролики - стиск

    • H.264/MPEG-4 Advanced Video Coding

    • Відео - формат запису звуку

    • Лінійний PCM

    • Відео - пристрій запису звуку

    • Вбудований або зовнішній стереомікрофон; передбачена можливість регулювання чутливості

    • Відеоролики – чутливість ISO

    • 100–25 600 одиниць ISO

    • Монітор

    • З діагоналлю 8,1 см. Сенсорний РК-монітор TFT з кутом огляду 170°, практично 100-відсотковим покриттям кадру, датчиком видошукача, що відключається, і регулюванням яскравості екрану. Дозвіл прибл. 1037 тис. пікселів (720 x 480 x 3 = 1 036 800 пікселів)

    • Перегляд

    • Повнокадровий перегляд та перегляд зменшених зображень (4, 12 або 80 зображень або у форматі календаря) з можливістю збільшення під час перегляду; перегляд відео; перегляд фотографій та/або відео у вигляді слайд-шоу; показ гістограм; відображення засвіток, інформації про знімок та даних про місцезнаходження; автоматичний поворот зображення; можливість виставляти оцінки знімкам та додавати до зображень коментарі (до 36 символів)

    • USB

    • Високошвидкісний USB; рекомендується підключення до вбудованого порту USB

    • Вихід HDMI

    • Роз'єм HDMI типу C

    • Відеовихід

    • NTSC, PAL

    • Аудіовхід

    • Стереофонічний міні-роз'єм (діаметром 3,5 мм); підтримка додаткових стереомікрофонів ME-1

    • Роз'єм(и) для приладдя

    • Бездротові контролери дистанційного керування: WR-1, WR-R10 (придбаються додатково). Кабелі дистанційного керування: MC-DC2 (додається додатково). Пристрої GPS: GP-1/GP-1A (придбаються додатково)

    • Стандарти Wi-Fi (бездротова локальна мережа)

    • IEEE 802.11b, IEEE 802.11g

    • Протоколи обміну даними по Wi-Fi (бездротовій локальній мережі)

    • IEEE 802.11b: DSSS/CCK. IEEE 802.11g: OFDM

    • Робоча частота Wi-Fi (бездротова локальна мережа)

    • 2412–2462 МГц (канали 1–11)

    • Дальність дії Wi-Fi (бездротова локальна мережа) (пряма видимість)

    • Приблизно 30 м (без перешкод; дальність роботи може змінюватись в залежності від рівня сигналу та наявності або відсутності перешкод)

    • Швидкість обміну даними по Wi-Fi (бездротовій локальній мережі) (дані, виміряні в реальних умовах)

    • 54 Мбіт/с. Максимальна швидкість послідовної передачі за стандартом IEEE. Фактична швидкість може відрізнятись.

    • Безпека Wi-Fi (бездротова локальна мережа)

    • Аутентифікація: відкрита система, WPA2-PSK. Шифрування: AES

    • Протоколи доступу до Wi-Fi (бездротової локальної мережі)

    • Інфраструктура

    • Підтримувані мови

    • Англійська, арабська, бенгальська, болгарська, угорська, в'єтнамська, голландська, грецька, датська, індонезійська, іспанська, італійська, китайська (спрощений і традиційний лист), корейська, маратхи, німецька, норвезька, перська, польська, португальська ), румунська, російська, сербська, тайська, тамільська, телугу, турецька, українська, фінська, французька, хінді, чеська, шведська, японська

    • Батарея

    • Одна літій-іонна акумуляторна батарея EN-EL14a

    • Мережевий блок живлення

    • Мережевий блок живлення EH-5b; необхідний роз'єм живлення EP-5A (додається додатково)

    • Штативне гніздо

    • 1/4 дюйми (ISO 1222)

    • Розміри (Ш x В x Д)

    • Прибл. 124 x 97 x 70 мм

    • Вага

    • Прибл. 470 г (з батареєю та карткою пам'яті, але без захисної кришки); прибл. 420 г (тільки корпус фотокамери)

    • Робоче середовище – температура

    • 0–40 °C

    • Робоче середовище – вологість

    • трохи більше 85 % (без конденсації)

    • Приладдя в комплекті

    • Гумовий наглазник DK-25, захисна кришка BF-1B, літій-іонна акумуляторна батарея EN-EL14a (із захисною кришкою), зарядний пристрій MH-24 (мережний перехідник постачається тільки в країнах та регіонах, де це необхідно; форма залежить від країни продажу ), ремінь AN-DC3, USB-кабель UC-E23, аудіо-/відеокабель EG-CP16

    • Налаштування бездротової передачі даних

    • Підтримка стандарту WPS