Canon EF-S 18-135mm f/3.5-5.6 IS nano USM

Код товару: С000006428
Фото: Canon EF-S 18-135mm f/3.5-5.6 IS nano USM

У наявності

Ціна: 16 916 грн

Гарантія

24 місяця від мережі магазинів abcphoto


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

  

 

Ширококутний зум-об'єктив EF-S 18-135mm з новою технологією Nano USM
 
Універсальний об'єктив EF-S, який відмінно підходить для фото- та відеозйомки
 
Оцініть широкі можливості об'єктива, який, безперечно, стане одним із найважливіших інструментів у вашому комплекті обладнання, гарантуючи чудову якість фотографій та відеороликів завдяки новій технології Nano USM. Швидке та плавне фокусування об'єктива EF-S 18-135mm f/3.5-5.6 IS USM дозволяє створювати приголомшливі спонтанні знімки, а безшумний привід гарантує відсутність шуму під час зйомки відео.
 
EF-S 18-135mm f/3.5-5.6 IS USM - це чудовий об'єктив для:
 
Краєвид
 
 
Знімайте панорамні пейзажі, де б ви не знаходилися, від світанку до заходу сонця. Від гірських схилів та морських видів до архітектурних пам'яток міста та урбаністичних пейзажів.
 
Портрет
 
Чудово підходить, щоб сфотографувати емоції на обличчях друзів та рідних, — ідеальний вибір для зйомки весіль, урочистостей та вечірок.
 
Для подорожей
 
Щоб знімати в подорожах, зовсім не обов'язково багато їздити світом - спробуйте просто прогулятися і отримати задоволення. Огляд визначних пам'яток, лінивий відпочинок вдень та невеликі спонтанні перерви можуть подарувати безліч пам'ятних моментів.
 
Спортивні ігри на вулиці
 
Створіть ілюзію присутності у самому центрі подій. Зафіксуйте ідеальні подачі, неймовірні голи та моменти тріумфування на полі.
 
Компактний об'єктив з високими оптичними характеристиками для створення чудових фотографій та відео
 
Найкращий об'єктив для фото- та відеозйомки, EF-S 18-135mm f/3.5-5.6 IS USM обладнаний режимами стабілізації зображення, що підходять для різних умов зйомки, та гарантує чітку картинку. Технологія Nano USM забезпечує швидке, плавне та безшумне фокусування при відеозйомці.
Завдяки компактному та легкому корпусу ви можете взяти цей об'єктив із собою у подорож і створювати фотографії з чудовою контрастністю та кольором без шкоди для якості. Ультранизкодисперсійні та асферичні лінзи скорочують хроматичну аберацію по всьому діапазону фокусних відстаней при фото- та відеозйомці.
 
Технологія Nano USM для плавного, швидкого та безшумного фокусування
 
Від вас не вислизне жодна мить
 
Завдяки технології Nano USM об'єктив EF-S 18-135mm f/3.5-5.6 IS USM фокусується на потрібному об'єкті із винятковою швидкістю. А завдяки широкому діапазону фокусних відстаней ви зможете знімати дивовижні краєвиди, чудові портрети та динамічні сцени.
Проста зйомка відео професійної якості
Технологія фокусування Nano USM забезпечує природне зображення на відео та виключно плавне фокусування під час стеження за об'єктом. Однак ви в будь-який момент можете взяти контроль у свої руки завдяки чутливому кільцю ручного фокусування.
 
Дізнайтесь, як працює Nano USM
 
Модуль Nano USM складається з еластичного металевого корпусу, керамічного елемента та приводу. Управління напрямом обертання та швидкість досягаються шляхом зміни напруги, що подається на керамічний елемент. В результаті ви отримуєте систему фокусування, яка забезпечує плавне фокусування та керування швидкістю.
 
Стабільне зображення у самому центрі подій
 
Отримуйте різкі фотографії завдяки оптичному стабілізатору зображення з ефектом, еквівалентним 4 ступеням витримки. Він компенсує струс камери і дозволяє досягти якісних результатів при слабкому освітленні або при використанні зуму, а спеціальний режим панорамування автоматично включається при стеженні за об'єктом, що рухається.
Динамічний стабілізатор зображення забезпечує стабільність при зйомці з рук, максимальному значенні зуму або в русі.
Неперевершена універсальність по всьому діапазону фокусних відстаней
Об'єктив EF-S 18-135mm f/3.5-5.6 IS USM дозволяє знімати найрізноманітніші об'єкти завдяки широкому діапазону фокусних відстаней. Встановивши мінімальну фокусну відстань, можна знімати панорамні пейзажі. При великій фокусній відстані ви зможете наблизитись до дії завдяки можливостям телеоб'єктива та високій швидкості автофокусування. Оптичний стабілізатор зображення з ефектом, еквівалентним 4 ступеням витримки, дозволить отримати чітке зображення за максимального наближення, зйомки в умовах слабкого освітлення або зйомки відео.
 
Зйомка відео професійної якості стала простішою за допомогою нового адаптера сервоприводу PZ-E1
 
Новий адаптер сервоприводу легко підключається до електричних контактів під об'єктивом EF-S 18-135mm f/3.5-5.6 IS USM, дозволяє керувати зумом за допомогою важеля зумування або Wi-Fi при використанні з сумісними камерами EOS і гарантує точне та плавне керування зумом для створення відео професійної якості.
Зручний та простий у використанні він чудово підійде для створення відео професійної якості, де б ви не знаходились; відстежуйте дію, створюйте відео в документальному стилі або наближайте об'єкт зйомки для створення цікавого ефекту.
 
Зберігайте дистанцію, контролюючи ситуацію
 
За допомогою потужного адаптера сервоприводу PZ-E1 ви зможете забезпечити об'єктиву EF-S 18-135mm f/3.5-5.6 IS USM додаткову гнучкість в керуванні та отримаєте можливість керувати зумом віддалено. 
Підключіть об'єктив EF-S 18-135mm f/3.5-5.6 IS USM та потужний адаптер сервоприводу PZ-E1 до сумісної камери EOS з підтримкою Wi-Fi та керуйте зумом віддалено за допомогою мобільного пристрою та програми Canon Camera Connect.
 
 
 

Canon EF-S 18-135mm f/3.5-5.6 IS nano USM - в надійному інтернет-магазині abcphoto. Якщо потрібно замовити Об'єктиви або інші фототовари Не покидаючи вдома, зайдіть до нас в онлайн-маркет abcphoto.com.ua. З асортименту виберіть Об'єктив вигідно? Щоб легко підібрати Об'єктив, за допомогою зручної навігації. Введіть: Canon і Вам будуть показані всі Об'єктиви Canon. У нас підібрати фототехніку найпростіше. За якість деталей можна не хвилюватися. Товари, які можна купити у нас, створені відомими фірмами, наприклад Tokina. Якщо виникли під час вибору Canon EF-S 18-135mm f/3.5-5.6 IS nano USM Запитайте наших професіоналів. Товари можна забрати в Кривому Розі без затримок.

Тип об'єктиву
Універсальний Zoom
Модель
EF-S 18-135 мм f/3.5-5.6 IS Nano USM
Діаметр фільтра, мм
67
Розмір матриці
APS-C
Кути огляду
64° 30' – 9° 30',
45° 30' – 6° 20',
74° 20' – ​​11° 30'м
Габарити
77,4 × 96 мм
Конструкція
16 елементів у 12 групах
Мінімальна дистанція фокусування, м
0,39 м
Мінімальна діафрагма
f/22 - f/38
Максимальна діафрагма
f/3.5 – f/5.6
Кількість пелюсток діафрагми
7
Вага
515 г