Canon EOS M3 Kit 15-45 IS STM Black

Код товару: С000006794
Фото: Canon EOS M3 Kit 15-45 IS STM Black

Нема в наявності

Ціна: 15 999 15 599 грн

Гарантія

24 місяця від виробника


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

 Завдяки компактному, легкому та стильному корпусу камеру EOS M3 завжди приємно носити із собою, тож тепер ви зможете з легкістю тримати під рукою всі потужні можливості цифрової дзеркальної фотокамери зі змінними об’єктивами в комплекті.Використовуйте відзначений нагородами ергономічний інтуїтивно зрозумілий інтерфейс із сенсорним екраном (1040 тис. точок, sRGB), щоб виконувати фокусування та зйомку одним дотиком, а також із легкістю переходити пунктами меню та переглядати зображення. Екран можна нахиляти на 180˚ угору (ідеально підходить для зйомки селфі) і на 45˚ униз для зйомки з високих точок.Інстинктивно реагуйте на цікаві миттєвості життя та з легкістю знімайте динамічні сюжети завдяки безперервній зйомці з повною роздільною здатністю та швидкістю 4,2 кадра на секунду навіть для формату RAW.

   Особливiсть технології автофокусування Hybrid CMOS AF III фокус наводиться в 6,1 разу швидше, ніж у першій моделі цієї лінійки, EOS M. Автофокусвання відбувається швидко й точно, що гарантує надзвичайну різкість зображень — 49 точок автофокусування розподіляються по всьому кадру, охоплюючи його на 80 відсотків по вертикалі та 70 відсотків по горизонталі.Завдяки таким перевагам, як ергономічно розташований передній диск, диск корекції експозиції та широкий спектр користувацьких функцій, які можна настроїти відповідно до власного стилю зйомки, ви зможете контролювати всі параметри, як справжній знавець своєї справи. Знімайте 14-бітні зображення у форматі RAW, щоб отримати розширені можливості редагування після зйомки.

  Створюйте чудові відео з роздільною здатністю Full HD (1080p) з частотою 30 кадр/с у форматі MP4 зі швидким і плавним автофокусуванням завдяки технології автоматичного фокусування Hybrid CMOS AF III. Сенсорне автофокусування під час відеозйомки дає змогу створювати плавні кінематографічні ефекти змінення різкості зображення, а виділення під час ручного фокусування — окреслювати чіткі ділянки сцени.

Canon EOS M3 Kit 15-45 IS STM Black - у великому інтернет-магазині АВС Фото. Якщо потрібно купити Фотоапарати фотоаксесуари не покидаючи будинок, відвідайте наш онлайн-маркет abcphoto.com.ua. З каталогу виберіть Фотоапарат З вигодами? Щоб правильно підібрати Фотоапарат, за допомогою зручної навігації. Введіть: Canon і перед вами з'явиться все Фотоапарати Canon. У нас ви зможете швидко вибрати потрібну фототехніку. За якість запчастин можна не переживати. Всі фотоаксессуари, які можна замовити у нас, створені відомими виробниками, наприклад Nikon. Якщо з'явилися при виборі Canon EOS M3 Kit 15-45 IS STM Black Запитайте наших професійних менеджерів. Товари можна забрати в Білій Церкві у мінімальні терміни.