Sony HVL-F32М (HVLF32M.CE7)

Код товару: С000006846
Фото: Sony HVL-F32М (HVLF32M.CE7)

У наявності

Ціна: 12 299 грн

Гарантія

24 місяця від виробника


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

  
 
Компактний і легкий спалах високої потужності у тонкому корпусі зручно брати із собою. Вона ідеально підходить для камер з байонетом E і має провідне число 32 (GN32). Її зручно використовувати для повсякденної зйомки та просто носити із собою завдяки плоскій конструкції.
 
Режим та налаштування інтенсивності спалаху відображаються на РК-панелі, а при низькому рівні заряду, що залишився, також виводиться попереджувальне повідомлення.
 
Спеціально розроблені герметизуючі вставки на стиках корпусу спалаху, РК-панелі, ніжки кріплення та рухомих частинах забезпечують максимальну надійність роботи спалаху навіть у найскладніших умовах зйомки, захищаючи від впливу пилу та вологи.
 
Зйомку зі спалахом можна виконувати, навіть якщо модуль спалаху від'єднано від камери. Це дозволяє створювати цікаві ефекти з тінями та досягати більшої глибини та об'єму в кадрі.
 
Синхронізувати спалах з високошвидкісним затвором в автоматичному режимі. Підтримка будь-якої швидкості затвора та бездротового керування.
 
Алгоритм ADI дозволяє отримувати точні дані про відстань між об'єктивом та об'єктом зйомки завдяки використанню методу TTL-виміру та точно регулювати рівень потужності спалаху незалежно від відображуючої здатності об'єктів у кадрі.
 
 

Sony HVL-F32М (HVLF32M.CE7) - на сайті інтернет-магазину abcphoto. Якщо терміново потрібно купити Спалахи або інші фототовари не встаючи з крісла, зайдіть до нас у віртуальний магазин abcphoto. З каталогу підберіть Спалах за вигідною ціною? Щоб правильно підібрати Спалах, за допомогою фільтрів. Введіть: Sony і перед вами будуть Спалахи Sony. У нас підібрати фототехніку найпростіше. Не варто сумніватися як товари. Вся фототехніка, яку можна купити у нас, створені лідируючими компаніями, наприклад Nissin. Якщо виникли під час підбору Sony HVL-F32М (HVLF32M.CE7) Запитайте нашого кваліфікованого персоналу. Фототехніку отримаєте Миколаєві максимально швидко.

Провідне число
32
Режими TTL
Sony ADI/P-TTL
Діапазон зумування
Від 24 мм до 105 мм
Кут розсіювання
Від 23.3 ° до 84 °
Нахил головки (по вертикалі)
Від -8 ° до +90 °
Обертання головки (по горизонталі)
270°
Сумісність TTL
Sony ADI/P-TTL
Режим провідного спалаху
Ні
Бездротовий режим роботи
Так
Час перезаряджання
0.1 – 5 сек
Тип батареї
2 батареї типу АА
Комплектація
Спалах Sony HVL-F32M
М'який чохол
Розміри
66 x 119 x 82 мм
Вага
235 г
Гарантійний термін, міс.
24