Hyundae Рефлектор Snoot Honey RF 5006 90мм 20°

Код товару: К000000872
Фото: Hyundae Рефлектор Snoot Honey RF 5006 90мм 20°

Нема в наявності

Ціна: 1 521 грн

Гарантія

1 місяць від виробника


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Рефлектор Hyundae Photonics Snoot Honey, часто называемый «тубус», служит для создания эффекта светового пятна, позволяющего сделать акцент на какой-либо детали снимаемого объекта, например, для подсветки волос модели.

Рефлектор Hyundae Photonics Snoot Honey содержит соты для ограничения угла освещения и смягчения светового потока.

Рефлектор Hyundae Photonics Snoot Honey 90мм выдает световой поток 20° и имеет разборную конструкцию, что делает его более универсальным.

Hyundae Рефлектор Snoot Honey RF 5006 90мм 20° - в електронному каталозі abcphoto. Якщо потрібно купити Насадки на студійне світло А також інші фотоаксесуари не виходячи з дому, зверніться до нас онлайн-каталог abcphoto.com.ua. Виберіть із запропонованих варіантів Насадка З вигодами? Щоб правильно підібрати Насадка, Скористайтеся фільтрами. Введіть: Hyundae І Ви побачите перелік з Насадки на студійне світло Hyundae. У нас підібрати фототехніку найпростіше. Можна не хвилюватися про якість товарів. Вся фототехніка, яку можна купити у нас, створені відомими фірмами, наприклад Rime Lite. Якщо з'явилися при купівлі Hyundae Рефлектор Snoot Honey RF 5006 90мм 20° Запитайте наших професіоналів. Товари можна забрати в Луцьку без затримок.