Benro A2883FS4A

Код товару: С000006889
Фото: Benro A2883FS4A

Нема в наявності

Ціна: 10 978 грн

Гарантія

12 місяців від виробника


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Штатив відео (Kit) A2883FS4Штатив відео (Kit) A2883FS4Штатив відео (Kit) A2883FS4Штатив відео (Kit) A2883FS4Штатив відео (Kit) A2883FS4Штатив відео (Kit) A2883FS4Штатив відео (Kit) A2883FS4Штатив відео (Kit) A2883FS4Штатив відео (Kit) A2883FS4Штатив відео (Kit) A2883FS4Штатив відео (Kit) A2883FS4

Гранично легкий та компактний фотоштатив у комплекті зі спеціалізованою відео-головою. Цей універсальний комплект призначений для експлуатації з DSLR та відео камерами вагою до 4 кг. Система мобільна та дуже компактна, забезпечує високий рівень стабільності в будь-яких умовах.

Штатив виготовлений з легкого та міцного алюмінієвого сплаву. Ноги чотирисекційної конструкції оснащені надійними фіксаторами типу ексцентрики. Нахил кожної ноги має три фіксовані положення та дозволяє збалансувати систему на нерівній поверхні.

На центральній колоні є гачок для балансувального вантажу та поворотний фіксатор. Одна з ніг штатива оснащена накладкою з пінистого матеріалу, що робить утримання зручнішим і захищає руки під час зйомки в холодну пору року. Крім того, цю ногу можна демонтувати і скомбінувати з головою, перетворивши на монопод.

Для полегшення точного позиціонування штатива у верхній його частині розташований рідинний рівень. Стабільність та стійкість на будь-якій поверхні забезпечуються завдяки регульованим наконечникам, які є на кожній нозі. Штатив відрізняється надійністю та дивовижною мобільністю, які поєднуються з гнучкістю та простотою налаштування.

Відеоголова Benro S4  забезпечує максимально плавний хід та надійну фіксацію. Швидкознімний майданчик, оснащений додатковим запобіжником, дозволяє швидко замінити камеру або встановити її на штатив.

Рідинний рівень робить позиціонування максимально точним та простим. Управління за допомогою знімної регулювальної рукояті стає гранично зручним завдяки використанню синтетичного пінистого покриття.

*У комплекті зі спеціалізованою відеоголовою, даний штатив забезпечує оператора всіма необхідними можливостями, одночасно будучи легшим та компактнішим у порівнянні з класичними відеоштативами. Крім того, можливість встановлення стандартної кульової або 3D голови робить цей варіант привабливим для тих, хто крім відео, займається ще й фото-зйомкою.

Benro A2883FS4A - на сайті інтернет-магазину abcphoto. Якщо потрібно придбати Штативи для відео А також інші фототовари не встаючи з крісла, зайдіть до нас у онлайн-супермаркет abcphoto. З каталогу підберіть Штативи для відео на кращих умовах. Щоб легше було підібрати Штативи для відео, за допомогою зручної навігації. Введіть: Benro і Вам будуть показані всі Штативи для відео Benro. Як бачите, вибір максимально спрощений. За якість запчастин можна не переживати. Всі фототовари з каталогу створені відомими брендами, наприклад GVM. Якщо виникли при купівлі Benro A2883FS4A Запитайте наших професійних менеджерів. Замовлення можна забрати в Одесі в необхідні терміни.

Характеристики штатива Benro A2883FS4 (KIT):
Максимальне навантаження: 4.0 кг
Вес: 2.6кг
Висота у складеному стані: 55см
Максимальна робоча висота: 133см (центральна колона опущена)
165см (центральна колона піднята) сплав
 
Характеристики голови Benro S4:
Максимальне навантаження: 4.0 кг
Вага: 0.7 кг
Діапазон контрбалансу: +90°/-75°
Панорамування: 360 °
Різьбові з'єднання: 1/4, 3/8 дюйма
Швидкознімний майданчик: QR6 (сумісний з Manfrotto)
Матеріал: Магній
 
Комплектація Benro A2883FS4 (KIT):
штатив Benro A2883F
голова Benro S4
майданчик QR6
чохол для зберігання та транспортування