MeFOTO GlobeTrotter Air Titanium

Код товару: С000006902
Фото: MeFOTO GlobeTrotter Air Titanium

Нема в наявності

Ціна: 4 999 4 599 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Супер быстрая регулировка высоты штатива с новой системой фиксации ног HyperLock. Наша задача проста. Удерживая ножку штатива внизу, поверните против часовой стрелки до упора. Выдвинте ногу на нужную длину. поверните пятку по часовой стрелке до упора.Согласитесь, это просто!
Съемная телескопическая центральная колонна преобразуется в Selfie Stick и укомплектована держателем для смартфона и пультом Bluetooth, чтобы вы могли запечатлеть свою уникальную и яркую индивидуальность.
Уникальная система складывания позволяет уменьшить размер штатива в сложенном состоянии до минимума. В комплекте есть мягкий чехол для переноски и хранения.

MeFOTO GlobeTrotter Air Titanium - в каталозі abcphoto.com.ua. Якщо потрібно купити Штативи А також інші фототовари не встаючи з дивана, зайдіть у наш електронний каталог abcphoto. Розгляньте пропозиції та підберіть Штатив за бюджетною ціною? Щоб правильно підібрати Штатив, за допомогою нашої системи фільтрів. Введіть: MeFOTO і Ви побачите список з Штативи MeFOTO. У нас підібрати фототехніку найпростіше. Можна не турбуватися про якість товарів. Вироби, які можна купити у нас, виробляють відомі фірми, наприклад Arsenal. Якщо виникли під час вибору MeFOTO GlobeTrotter Air Titanium Питання можна уточнити у наших фахівців. Замовлену продукцію можна отримати в Україні найшвидше.

 

Артикул производителя GTAIRTTN
Максимальная нагрузка 8 кг
Количество секций 5
Высота съемки 1730 мм
Наконечники опор резиновая пятка
Цвет Титановый
Страна производства Китай
Вес (без упаковки), г 1430