MeFOTO RoadTrip Air Titanium

Код товару: С000006907
Фото: MeFOTO RoadTrip Air Titanium

Нема в наявності

Ціна: 3 829 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Супер быстрая регулировка высоты штатива с новой системой фиксации ног HyperLock. Наша задача проста. Удерживая ножку штатива внизу, поверните против часовой стрелки до упора. Выдвинте ногу на нужную длину. поверните пятку по часовой стрелке до упора.Согласитесь, это просто!
Съемная телескопическая центральная колонна преобразуется в Selfie Stick и укомплектована держателем для смартфона и пультом Bluetooth, чтобы вы могли запечатлеть свою уникальную и яркую индивидуальность.
Уникальная система складывания позволяет уменьшить размер штатива в сложенном состоянии до минимума и положить его даже в небольшую сумку. В комплекте есть мягкий чехол для переноски и хранения

MeFOTO RoadTrip Air Titanium - в надійному інтернет-магазині АВС Фото. Якщо потрібно підібрати Штативи А також інші фотоаксесуари Не підводячись з дивана, зайдіть до нас в електронний маркет abcphoto. Вам слід розглянути варіанти та вибрати Штатив на кращих умовах. Щоб правильно вибрати Штатив, Скористайтеся навігацією. Введіть: MeFOTO і Вам будуть показані всі Штативи MeFOTO. У нас ви швидко підберете потрібні фототовари. За якість запчастин можна не переживати. Всі фотоаксесуари з нашого каталогу створені лідируючими компаніями, наприклад Arsenal. Виникли при замовленні MeFOTO RoadTrip Air Titanium Запитайте фахівців в онлайн-режимі. Замовлення отримаєте Львові в потрібні терміни.

 

Артикул производителя RTAIRBLK
Максимальная нагрузка 6 кг
Количество секций 5
Высота съемки 1550 мм
Наконечники опор резиновая пятка
Цвет Черный
Страна производства Китай
Вес (без упаковки), г 1130