Nikon D5600 body( (из кит)

Код товару: С000006939
Фото: Nikon D5600 body( (из кит)

Нема в наявності

Ціна: 19 886 грн

Гарантія

24 місяця від виробника


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Слідуйте за своїм натхненням, озброївшись фотокамерою D5600 із постійним підключенням.

Несподівана мить краси. Ефектний відеоролик цейтраферної зйомки. Можливо, вас зачарувала чарівна гра тіней у яскравий сонячний день або вам вдалося зняти відеоролик із незвичайного ракурсу — мало що може зрівнятися з тим дивовижним трепетом, який охоплює у творчості.

Завдяки передовим технологіям обробки зображень від компанії Nikon фотокамера D5600 здатна творити справжні чудеса. Вона допоможе вам реалізувати найсміливіші ідеї. Широкий вибір легендарних об'єктивів NIKKOR означає, що у вас завжди знайдуться засоби для здійснення будь-яких творчих задумів. А програма Nikon SnapBridge¹ дозволяє синхронізувати зображення з інтелектуальним пристроєм у міру зйомки або за бажанням легко передавати відео.

Політ уяви: якість зображення цифрових дзеркальних фотокамер Nikon

Якщо ви належите до фотографів, які бачать те, що недоступне іншим, то якість зображення має для вас вирішальне значення. Фотокамера D5600, оснащена великою матрицею формату DX з роздільною здатністю 24200000 пікселів, може чітко відтворювати найтонші текстури і створювати зображення з приголомшливою деталізацією. Ваші друзі та передплатники у соціальних мережах побачать на кожному знімку саме те, що ви хотіли показати. Діапазон чутливості 100–25 600 одиниць ISO та розширена до 6400 одиниць ISO чутливість у режимі «Нічний пейзаж» дозволяє з легкістю отримувати відмінні результати за недостатнього освітлення та складних умов освітлення. Система обробки зображень EXPEED 4 забезпечує чудове зниження шуму навіть за високих значень чутливості ISO. А завдяки широкому вибору змінних об'єктивів NIKKOR ви зможете легко створювати зображення з ефектно розмитим фоном і багатими тональними відтінками.

Неможливо не поділитися: залишайтеся на зв'язку разом із SnapBridge

Підключіться і в лічені секунди ділитесь чудовими зображеннями, знятими цифровою дзеркальною фотокамерою. Революційна програма SnapBridge від компанії Nikon використовує технологію підключення Bluetooth® low energy¹, забезпечуючи постійний зв'язок між фотокамерою та сумісним інтелектуальним пристроєм. Підключення фотокамери до інтелектуального пристрою не викликає жодних труднощів. Після цього фотокамера зможе синхронно передавати фотографії на пристрій у міру зйомки, не потрібно витрачати час на повторне підключення. Кожен новий знімок буде миттєво на вашому телефоні або планшеті, готовий до публікації в мережі. А ще можна передавати відео в ручному режимі, коли це знадобиться. За допомогою функцій SnapBridge можна навіть дистанційно керувати фотокамерою з інтелектуального пристрою. Під час використання програми SnapBridge ви можете не турбуватися про розряд батареї фотокамери та продовжувати користуватися інтелектуальним пристроєм без перерви. Чи побачили щось унікальне? SnapBridge дозволяє негайно поділитися побаченим. 

Цифрова дзеркальна фотокамера Nikon: дивовижні відчуття від процесу фотозйомки

Надзвичайно портативна фотокамера D5600 має бездоганну ергономіку, що дозволяє повністю зосередитися на процесі зйомки. Створюйте кадри з чудовою композицією завдяки високоякісному оптичному видошукачеві, що забезпечує виключно чітке зображення з об'єктива. Якщо вам потрібно зосередитись на об'єкті зйомки, використання видошукача дозволяє відмежуватися від сонячного світла та інших перешкод. Також ви зможете міцніше утримувати фотокамеру під час використання телеоб'єктива. Зручне розташування диска керування та мультиселектора дозволяє легко змінювати налаштування фотокамери під час зйомки. А ще можна скористатися функцією "Сенсор Fn", щоб змінювати налаштування на великому сенсорному екрані, не відриваючи погляду від видошукача. Корпус фотокамери важить всього 415 г (приблизно)², а моноблочна зовнішня оболонка армована вуглеволокном, тому цю витривалу малу можна сміливо брати з собою у будь-який похід. Де б ви не опинилися — в далеких мандрівках або на галасливих міських вулицях, варто вам лише охопити пальцями рукоятку цієї фотокамери, що виступає, і почати знімати, і вам більше не захочеться випускати її з рук.

Ваш особливий погляд на світ: сенсорний екран зі змінним кутом нахилу

Тепер у вас є цифрова дзеркальна фотокамера, яка бачить світ так само, як ви, навіть якщо це зовсім незвичайний ракурс. Перевертайте, нахиляйте або обертайте великий сенсорний екран із діагоналлю 8,1 см та змінним кутом нахилу, щоб компонувати чудові знімки: чітка видимість забезпечена, навіть якщо підняти фотокамеру над головою, опустити або тримати на витягнутих руках. Натисніть сенсорний екран, щоб фокусуватися і знімати, як на екрані смартфона. А ще можна скористатися сенсорними кнопками керування під час зйомки з видошукачем або перегляду зображень. При зйомці із застосуванням видошукача функція «Сенсор Fn» є зручною альтернативою роботі з диском керування або мультиселектором: тепер можна вибирати точку фокусування або змінювати інші важливі налаштування, такі як «Діафрагма» або «Авточутливість», на великому сенсорному екрані. Рядок покадрового перегляду, запозичений у професійних фотокамер Nikon D5 і D500, дозволяє швидко прокручувати зображення в режимі відтворення. Також можна, розводячи пальці, збільшувати та швидко кадрувати зображення.

Жодного промаху: швидкість і точність для реалізації будь-яких ідей

Коли ви помічаєте цікавий сюжет, вам потрібна фотокамера, яка нічого не проґавить. Як би ви не знімали динамічну дію – перебуваючи в центрі подій або з великої відстані – неймовірно точна система автофокусування фотокамери D5600 забезпечує швидке захоплення потрібного об'єкта та подальше утримання фокусування. 39-точкова система АФ охоплює широку область кадру, а дев'ять високоточних датчиків перехресного типу в центрі забезпечують підвищену точність фокусування. Під час зйомки в режимі Live view система АФ з функцією визначення контрасту утримує фокус на потрібному об'єкті. І як тільки ви зможете зловити унікальний кадр, ця фотокамера зможе знімати по 5 кадрів в секунду, щоб зафіксувати неповторний момент з ювелірною точністю.

Відеоролики, якими приємно поділитися: «D-відео» та «Цейтраферна відеозйомка»

Записуйте плавні відеокліпи у форматі Full HD з високою деталізацією, якими ви з гордістю поділитеся з друзями. Функція D-відео дозволяє виконувати відеозйомку з частотою кадрів до 50/60p. Безперервне автофокусування в режимі Live view (режим постійної стежить АФ) зберігає різкість об'єктів зйомки навіть у разі стрімкого розвитку подій. А якщо знімати об'єктивом AF-P NIKKOR, що входить у комплект поставки, шум приводу у знятому епізоді буде практично відсутній, оскільки об'єктив оснащений кроковим двигуном Nikon. Функція «Цейтраферна відеозйомка», яка використовується у професійних цифрових дзеркальних фотокамерах Nikon, дозволяє перетворити сюжет з повільною дією, наприклад, хмари, що пливуть у небі, або пішохідний потік на вулицях, в ефектну високошвидкісну послідовність кадрів. А завдяки підключенню фотокамери D5600 за допомогою програми SnapBridge знятими відео можна легко поділитися з друзями.

Творчий підхід: вбудовані засоби художньої обробки

Підсилюйте враження від своїх знімків та відеороликів за допомогою низки вбудованих засобів художньої обробки. Скориставшись різноманітними спеціальними ефектами, ви можете легко зробити кожне зображення більш виразним. Можна переглянути результат застосування вибраного ефекту в режимі Live view та налаштувати його інтенсивність перед зйомкою. А за допомогою режимів Picture Control ви зможете розширити свої можливості контролю над виглядом зображення і враженням, точно налаштовуючи такі параметри, як контраст і насиченість. Режим Picture Control "Рівномірний" буде корисним, якщо передбачається обробляти відеоролики на етапі постобробки. Можна навіть створювати та зберігати режими Picture Control відповідно до ваших власних уподобань. Ряд ефектів у меню обробки дозволяє прямо на фотокамері швидко посилити враження від знімка або змінити його настрій. А завдяки постійному підключенню фотокамери за допомогою SnapBridge, ви можете скористатися перевагами смартфона або планшета, щоб продовжити творчий процес у улюбленій програмі.

Об'єктиви NIKKOR: легендарна якість оптики

Фотокамера D5600 сумісна з усіма об'єктивами NIKKOR DX. Яким би не було ваше бачення світу, неодмінно знайдеться об'єктив NIKKOR, який зможе його поділити. Для створення красивих знімків із розмитим фоном використовуйте світлосильний об'єктив із фіксованою фокусною відстанню, для зйомки віддалених об'єктів – телеоб'єктив, а для посилення драматичного ефекту – ширококутний об'єктив. Також можна знімати різні об'єктиви формату FX.

Розширюйте свої творчі можливості: приладдя Nikon

Фотокамера D5600 є частиною системи цифрових дзеркальних фотокамер Nikon з безмежними можливостями розширення, яка може надати засоби для здійснення будь-яких творчих ідей у ​​сфері фотографії. Спалахи Nikon Speedlight, що завоювали всесвітнє визнання, допоможуть вам з легкістю використовувати найширший творчий потенціал освітлення. За допомогою цих портативних спалахів ви зможете добитися розсіювання або пом'якшення світла, зробити більш виразними зображення, зняті при денному світлі, отримати якісніші знімки під час зйомки в сутінках, а також підкреслити деталі об'єкта під час зйомки із заднім освітленням. Якщо вам потрібна максимальна портативність, до послуг спалах SB-500 Speedlight з вбудованою світлодіодною лампою високої інтенсивності, яка ідеально підходить для зйомки натюрмортів крупним планом і відеозйомки. Щоб досягти запису високоякісного звуку, скористайтесь додатковим стереомікрофоном ME-1. Компанія Nikon надасть вам необхідні засоби для втілення найсміливіших ідей та вдосконалення в будь-якому жанрі фотографії.

Nikon D5600 body( (из кит) - у великому інтернет-магазині АВС Фото. Якщо терміново потрібно знайти Фотоапарати або інші аксесуари не піднімайтеся з дивана, відвідайте наш віртуальний магазин АВС Фото. Розгляньте каталог і підберіть Фотоапарат на кращих умовах. Щоб правильно вибрати Фотоапарат, за допомогою навігації. Введіть: Nikon і перед вами з'явиться Фотоапарати Nikon. У нас вибір фототехніки не триватиме багато часу. За якість запчастин можна не переживати. Всі фотоаксессуари, які можна придбати у нас, створені відомими фірмами, наприклад Nikon. Виникли при замовленні Nikon D5600 body( (из кит) Запитайте наших професійних менеджерів. Замовлений товар можна отримати Харкові у мінімальні терміни.

    • Тип

    • Цифрова дзеркальна фотокамера

    • Байонет об'єктиву

    • Байонет Nikon F з контактами АФ

    • Ефективний кут зору

    • Формат DX Nikon; фокусна відстань еквівалентно прибл. 1,5-кратній відстані об'єктивів з кутом зору формату FX

    • Матриця

    • КМОП-матриця формату DX розміром 23,5 x 15,6 мм

    • Загальна кількість пікселів

    • 24,78 млн.

    • Система видалення пилу

    • Функція очищення матриці, еталонні дані для видалення пилу (потрібне програмне забезпечення Capture NX-D)

    • Ефективна кількість пікселів

    • 24,2 млн.

    • Розмір зображення (у пікселях)

    • 6000 x 4000 (великий), 4496 x 3000 (середній), 2992 x 2000 (маленький)

    • Зберігання даних – формат файлів

    • NEF (RAW): 12- або 14-розрядні, стислі, JPEG: сумісний з базовим форматом JPEG з високим (стиснення прибл. 1 : 4), звичайним (прибл. 1 : 8) або низькою (прибл. 1 : 16) якістю , NEF (RAW)+JPEG: один знімок, записаний в обох форматах: NEF (RAW) та JPEG.

    • Система Picture Control

    • "Стандартний", "Нейтральний", "Насичений", "Монохромний", "Портрет", "Пейзаж", "Рівномірний"; можливість зміни вибраного режиму Picture Control та збереження власних режимів Picture Control

    • Носії даних

    • Карти пам'яті SD, SDHC (з підтримкою інтерфейсу UHS-I), SDXC (з підтримкою інтерфейсу UHS-I)

    • Гніздо для картки пам'яті

    • 1 карта Secure Digital (SD)

    • Файлова система

    • DCF 2.0, Exif 2.3, PictBridge

    • Видошукач

    • Дзеркальний прямий видошукач з пентазеркалом

    • Покриття кадру

    • Прибл. 95% по горизонталі та 95% по вертикалі

    • Збільшення

    • Прибл. 0,82-кратне (для об'єктива 50 мм з діафрагмою f/1,4, сфокусованого на нескінченність; з корекцією –1,0 м-1)

    • Точка фокусу видошукача

    • 17 мм (–1,0 м–1; від центральної поверхні лінзи окуляра видошукача)

    • Діоптрійне налаштування

    • Від -1,7 до +0,5 м-1

    • Фокусувальний екран

    • Матовий екран типу B BriteView Clear Matte Mark VII

    • Дзеркало

    • Швидко-поворотного типу

    • Діафрагма об'єктива

    • Миттєво-поворотного типу з електронним керуванням

    • Тип затвора

    • Затвор з електронним керуванням та вертикальним ходом шторок

    • Витримка

    • Від 1/4000 до 30 з кроком 1/3 або 1/2 EV, витримка від руки, тривала витримка

    • Витримка синхронізації

    • X=1/200; синхронізація із затвором при витримці не менше 1/200 с

    • Режими зйомки

    • S (покадрова зйомка), CL (безперервна низькошвидкісна зйомка), CH (безперервна високошвидкісна зйомка), Q (тихий затвор), автоспуск; підтримується інтервальна зйомка

    • Швидкість зйомки

    • До 5 кадрів за секунду; CL: до 3 кадрів на секунду, СН: до 5 кадрів на секунду (JPEG та 12-розрядний NEF/RAW) або до 4 кадрів на секунду (14-розрядний NEF/RAW). Примітка. Частота кадрів вказана в припущенні, що встановлені безперервна слідкувальна АФ, ручна експозиція або автоматична експозиція з пріоритетом витримки, витримка 1/250 с або коротше, вибрано значення «Спуск» для налаштування «a1» («Вибір пріоритету для AF-C») , а для всіх інших установок встановлено значення за промовчанням.

    • Автоспуск

    • 2, 5 с, 10 с, 20 с; від 1 до 9 експозицій

    • Вимірювання експозиції

    • Вимірювання експозиції TTL за допомогою 2016-піксельного датчика RGB

    • Метод виміру експозиції

    • Матричний замір: 3D колірний матричний замір II (з об'єктивами типу G, E та D); колірний матричний замір II (з іншими об'єктивами із вбудованим мікропроцесором). Центрозважений замір: 75 % вимірів посідає коло діаметром 8 мм у центрі кадру. Точковий замір: замір у колі діаметром 3,5 мм (близько 2,5 % кадру), центрованому по вибраній точці фокусування

    • Діапазон (100 одиниць ISO, об'єктив зі світлосилою f/1,4, 20 °C)

    • Матричний або центрозважений вимір: 0–20 EV. Точковий замір: 2–20 EV

    • Сполучення з експонометром

    • Процесор

    • Режим

    • Автоматичні режими (автоматичний; автоматичний (спалах вимкнено)); програмний автоматичний режим із гнучкою програмою (P); автоматичний режим із пріоритетом витримки (S); автоматичний режим із пріоритетом діафрагми (A); ручний режим (M); сюжетні режими («Портрет», «Пейзаж», «Дитина», «Спорт», «Макро», «Нічний портрет», «Нічний пейзаж», «Свято/в приміщенні», «Пляж/сніг», «Захід сонця», "Сутінки/світанок", "Портрет вихованця", "Світло від свічки", "Цвітіння", "Фарби осені", "Їжа"); режими спецефектів («Нічне бачення», «Суперяскраві», «Поп», «Фотоілюстрація», «Ефект іграшкової камери», «Ефект мініатюри», «Вибірковий колір», «Силует», «Високий ключ», «Низький ключ»)

    • Корекція експозиції

    • Можливість регулювання в діапазоні від –5 до +5 EV з кроком 1/3 або 1/2 EV у режимах P, S, A, M, SCENE (Сюжет) та «Нічне бачення»

    • Блокування експозиції

    • Освітленість блокується на виміряному значенні за допомогою кнопки «AE-L/AF-L» (АЕ-Б/АФ-Б)

    • Чутливість ISO

    • від 100 до 25 600 одиниць ISO з кроком 1/3 EV; доступне автоматичне керування чутливістю ISO

    • Активний D-Lighting

    • "Авто", "Надпосилений", "Посилений", "Нормальний", "Помірний", "Вимк."

    • Автофокусування

    • Модуль датчика автофокусування Nikon Multi-CAM 4800DX з визначенням фази TTL, 39 точками фокусування (включаючи 9 датчиків перехресного типу) та допоміжним підсвічуванням АФ (дальність прибл. 0,5–3 м). Автофокусування підтримується під час використання об'єктивів AF-S, AF-P та AF-I.

    • Діапазон спрацьовування

    • Від -1 до +19 EV (100 одиниць ISO при 20 °C)

    • Привід об'єктива

    • Покадрова стежить АФ (AF-S); безперервна стежить АФ (AF-C); автоматичний вибір режиму AF-S/AF-C (AF-A); прогнозує стежить фокусування, що включається автоматично в залежності від стану об'єкта; ручне фокусування (MF): можливе використання електронного далекоміра

    • Точки фокусування

    • 39; можливий вибір із 39 або 11 точок фокусування

    • Режим зони АФ

    • Одноточкова АФ, 9-, 21- або 39-точкова динамічна АФ, 3D-стеження, автоматичний вибір зони АФ

    • Блокування фокусування

    • Фокусування блокується натисканням кнопки спуску затвора наполовину (покадрова стежить АФ) або натисканням кнопки «AE-L/AF-L» (АЕ-Б/АФ-Б)

    • Вбудований спалах

    • "Авто", "Портрет", "Дитина", "Макро", "Нічний портрет", "Свято/в приміщенні", "Портрет вихованця", "Суперяскраві", "Поп", "Фотоілюстрація", "Ефект іграшкової камери" : автоматичний спалах з автоматичним підйомом; режими P, S, A, M, "Їжа": розкривається вручну натисканням кнопки

    • Провідне число

    • Прибл. 12; 12 при ручному режимі спалаху (м, 100 одиниць ISO, 20 °C)

    • Управління спалахом

    • TTL: керування спалахом i-TTL за допомогою 2016-піксельного датчика RGB, доступне із вбудованим спалахом; збалансований спалах i-TTL, що заповнює, для цифрових дзеркальних фотокамер використовується при матричному та центрозваженому вимірі експозиції; стандартний спалах i-TTL для цифрових дзеркальних фотокамер застосовується при точковому вимірі

    • Режим спалаху

    • Авто, автоматичний режим з придушенням ефекту «червоних очей», автоматична повільна синхронізація, автоматична повільна синхронізація з придушенням ефекту «червоних очей», спалах, що заповнює, придушення ефекту «червоних очей», повільна синхронізація, повільна синхронізація з придушенням ефекту «червоних очей», повільна синхронізація задньої шторки, синхронізація задньої шторки, вимк.

    • Корекція спалаху

    • Від –3 до +1 EV з кроком 1/3 або 1/2 EV у режимах P, S, A, M та SCENE (Сюжет)

    • Індикатор готовності спалаху

    • Світиться, якщо вбудований спалах або додатковий спалах повністю заряджені; блимає після спрацьовування спалаху на повну потужність

    • Башмак для приладдя

    • «Гарячий» черевик стандарту ISO 518 із синхронізуючим контактом, контактом для передачі даних та запобіжним фіксатором

    • Система креативного освітлення Nikon

    • Підтримується система креативного освітлення Nikon (CLS)

    • Синхроконтакт

    • Перехідник синхроконтакту AS-15 (додається додатково)

    • Баланс білого

    • "Авто", "Лампи розжарювання", "Лампи денного світла" (7 типів), "Пряме сонячне світло", "Спалах", "Хмарно", "Тінь" і "Ручне попередження", для всіх режимів, крім режиму "Ручна" передустановка», можливе тонке налаштування.

    • Типи брекетингу

    • "Експозиція", "Баланс білого", "Активний D-Lighting"

    • Live view – привід об'єктива

    • Автофокусування (АФ): покадрова стежить АФ (AF-S), постійна стежить АФ (AF-F); ручне фокусування (MF)

    • Live view – режим зони АФ

    • АФ із пріоритетом особи, АФ із розширеною зоною, АФ із звичайною зоною, АФ із веденням об'єкта

    • Live view – автофокусування

    • АФ з функцією визначення контрасту у будь-якій точці кадру (фотокамера вибирає точку фокусування автоматично при вибраному режимі АФ з пріоритетом особи або АФ з веденням об'єкта)

    • Live view — автоматичний вибір сюжету

    • Доступно в режимах «Авто» та «Авто (спалах вимкнено)»

    • Відеоролики — замір експозиції

    • Вимірювання експозиції TTL за допомогою головної матриці

    • Відеоролики – метод виміру експозиції

    • Матричний

    • Відеоролики — розмір кадру (у пікселях) та частота кадрів

    • 1920 х 1080; 60p (прогресивна), 50p, 30p, 25p, 24p; 1280 х 720; 60p, 50p; фактична частота кадрів при відеозйомці для 60p, 50p, 30p, 25p та 24p: 59,94; 50; 29,97; 25 та 23,976 кадру в секунду відповідно; у всіх варіантах підтримується висока та середня якість зображення

    • Відеоролики – формат файлу

    • MOV

    • Відеоролики - стиск

    • H.264/MPEG-4 Advanced Video Coding

    • Відео - формат запису звуку

    • Лінійний PCM

    • Відео - пристрій запису звуку

    • Вбудований або зовнішній стереомікрофон; передбачена можливість регулювання чутливості

    • Відеоролики – чутливість ISO

    • Від 100 до 25 600 одиниць ISO

    • Інші параметри

    • Цейтраферна відеозйомка

    • Монітор

    • Сенсорний РК-екран TFT з діагоналлю 8,1 см, кутом огляду 170°, практично 100-відсотковим покриттям кадру, датчиком видошукача, що відключається, і регулюванням яскравості екрану; прибл. 1037 тис. пікселів (720 x 480 x 3 = 1 036 800 пікселів)

    • Перегляд

    • Повнокадровий перегляд та перегляд зменшених зображень (4, 12 або 80 зображень або у форматі календаря) з можливістю збільшення під час перегляду; збільшення з обрізанням під час перегляду; збільшення осіб під час перегляду; перегляд відео; перегляд фотографій та/або відео у вигляді слайд-шоу; показ гістограм; відображення засвіток, інформації про знімок та даних про місцезнаходження; автоматичний поворот зображення; можливість виставляти оцінки знімкам та додавати до зображень коментарі (до 36 символів)

    • USB

    • Високошвидкісний USB із роз'ємом Micro USB; рекомендується підключення до вбудованого порту USB

    • Вихід HDMI

    • Роз'єм HDMI типу C

    • Аудіовхід

    • Стереофонічний міні-роз'єм (діаметром 3,5 мм); підтримка додаткових стереомікрофонів ME-1

    • Роз'єм(и) для приладдя

    • Бездротові контролери дистанційного керування: WR-1, WR-R10 (придбаються додатково). Кабелі дистанційного керування: MC-DC2 (додається додатково). Пристрої GPS: GP-1/GP-1A (придбано додатково)

    • Стандарти Wi-Fi (бездротова локальна мережа)

    • IEEE 802.11b, IEEE 802.11g

    • Робоча частота Wi-Fi (бездротова локальна мережа)

    • 2412–2462 МГц (канали 1–11)

    • Безпека Wi-Fi (бездротова локальна мережа)

    • Перевірка автентичності: відкрита система, WPA2-PSK

    • Дальність дії Wi-Fi (бездротова локальна мережа) (пряма видимість)

    • Приблизно 10 м без перешкод; дальність роботи може змінюватись в залежності від рівня сигналу та наявності або відсутності перешкод

    • Сумісність з NFC

    • Мітка NFC Forum, тип 3

    • Стандарти Bluetooth

    • Специфікація Bluetooth версії 4.1

    • Підтримувані мови

    • Англійська, арабська, бенгальська, болгарська, угорська, в'єтнамська, грецька, датська, індонезійська, іспанська, італійська, китайська (спрощений і традиційний лист), корейська, маратхи, німецька, нідерландська, норвезька, перська і польська, португальська ), румунська, російська, сербська, тайська, тамільська, телугу, турецька, українська, фінська, французька, хінді, чеська, шведська, японська

    • Батарея

    • Одна літій-іонна акумуляторна батарея EN-EL14a

    • Мережевий блок живлення

    • Мережевий блок живлення EH-5b; необхідний роз'єм живлення EP-5A (додається додатково)

    • Штативне гніздо

    • 1/4 дюйми (ISO 1222)

    • Розміри (Ш x В x Д)

    • Прибл. 124 x 97 x 70 мм

    • Вага

    • Прибл. 465 г (з батареєю та карткою пам'яті, але без захисної кришки); прибл. 415 г (тільки корпус фотокамери)

    • Робоче середовище – температура

    • Температура: від 0 до +40 °C

    • Робоче середовище – вологість

    • Вологість: не більше 85% (без конденсації)

    • Приладдя в комплекті

    • Гумовий наглазник DK-25, захисна кришка BF-1B, літій-іонна акумуляторна батарея EN-EL14a (із захисною кришкою), ремінь AN-DC3, зарядний пристрій MH-24 (мережний перехідник постачається тільки в країнах та регіонах, де це необхідно); форма залежить від країни продажу)