Henzo 20.034.05 Babyalbum Noa

Код товару: С000006959
Фото: Henzo 20.034.05 Babyalbum Noa

Нема в наявності

Ціна: 601 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Детский традиционный фотоальбом. На 4+56 стр. (280х305 мм.) белого цвета. В подарочной коробке.

Фотографии в этот альбом необходимо крепить с помощью фотоскотча. Можно разместить фото в различном положении и если размер позволяет – можно совмещать фото нескольких форматов на одной странице.

Между бумажными страницами фотоальбома есть вставка из тонкого пергамента – для того чтобы фотографии не терлись друг о друга.

В этом альбоме есть дополнительные страницы для записей.

Материал изготовления обложки - прессованный картон.

Размер обложки (Ш/В) - 280х305 мм.

Henzo 20.034.05 Babyalbum Noa - в інет-магазині abcphoto. Якщо терміново потрібно знайти Фотоальбоми або інші фототовари не покидаючи квартири, відвідайте наш віртуальний магазин abcphoto.com.ua. Розгляньте асортимент та підберіть Фотоальбом на вигідних умовах. Щоб максимально просто вибрати Фотоальбом, за допомогою нашої системи фільтрів. Введіть: Henzo і перед вами відкриються всі необхідні для вас Фотоальбоми Henzo. У нас ви швидко оберете необхідні фототовари. В якості товарів сумнівів бути не може Всі фототовари, які можна купити у нас, створені найкращими світовими виробниками, наприклад GEDEON. Якщо виникли під час підбору Henzo 20.034.05 Babyalbum Noa Запитайте наших професіоналів. Товари можна забрати в Івано-Франківську в необхідні терміни.