Walther UH-139 28х30,5 Beloved 50 pages

Код товару: С000006962
Фото: Walther UH-139 28х30,5 Beloved 50 pages

Нема в наявності

Ціна: 570 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Свадебный традиционный фотоальбом на 50 страниц белого цвета.

Фотографии в этот альбом необходимо крепить с помощью фотоскотча. Можно разместить фото в различном положении и если размер позволяет – можно совмещать фото нескольких форматов на одной странице.

Между бумажными страницами фотоальбома есть вставка из тонкого пергамента – для того чтобы фотографии не терлись друг о друга.

В этом альбоме есть дополнительные страницы для записей.

Материал изготовления обложки - прессованный картон.

Размер обложки (Ш/В) - 280х305 мм.

Walther UH-139 28х30,5 Beloved 50 pages - в онлайн-маркеті АВС Фото. Якщо терміново потрібно підібрати Фотоальбоми А також інші фотоаксесуари не встаючи з дивана, зайдіть у наш онлайн-супермаркет АВС Фото. Виберіть із каталогу Фотоальбом за вигідною ціною? Щоб простіше було підібрати Фотоальбом, скористайтеся зручною системою фільтрів. Введіть: Walther і Ви побачите, які доступні для замовлення Фотоальбоми Walther. У нас підібрати фототехніку найпростіше. В якості товарів сумнівів бути не може Всі фотоаксессуари, які можна придбати у нас, виробляють відомі фірми, наприклад Chako. Якщо з'явилися при купівлі Walther UH-139 28х30,5 Beloved 50 pages Запитайте наших професіоналів. Замовлення можна забрати в Дніпрі без затримок.