Carl Zeiss Distagon T* 2.8/15 ZF.2 (Nikon) (1964-831)

Код товару: К000000939
Фото: Carl Zeiss Distagon T* 2.8/15 ZF.2 (Nikon) (1964-831)

У наявності

Ціна: 101 652 грн

Гарантія

36 місяців від виробника


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Супер широкий об'єктив Distagon T* 2,8/15, що відрізняється кутовим полем 110° - ідеальний компаньйон в динамічній і незвичайній зйомці подій.

- виняткова корекція хроматичних аберацій

- дві асферичні лінзи, спеціальне скло з наднизькою дисперсією

- оптичний дизайн з плаваючими елементами, що гарантує високий рівень якості зображення в діапазоні від великого плану до нескінченності.

Асферична конструкція об'єктива гарантує стабільність якості зображення на всьому діапазоні фокусування та різкість на всьому полі зображення до країв. Більш складний профіль поверхні асферичної конструкції може знижувати або усувати сферичні аберації, а також скорочувати інші оптичні аберації, якщо порівнювати з простими об'єктивами.

Сучасні технології та цифрові датчики зображення високої роздільної здатності, що використовуються у фотокамерах, пред'являють до об'єктивів все більш високі вимоги. Сучасний дизайн "плаваючих елементів" компенсує абберації об'єктивів ZEISS при різних налаштуваннях дистанції, що досягається шляхом зміни осьової відстані окремих лінз або груп лінз по відношенню один до одного. При цьому регулювання відстані між лінзами завжди проводиться разом із налаштуванням дистанції, що завжди забезпечує належну корекцію. Механічна структура цих лінз дуже складна і складання завжди має бути дуже точним. І те, й інше – це властиві ZEISS аспекти.

 

 

 

Carl Zeiss Distagon T* 2.8/15 ZF.2 (Nikon) (1964-831) - в інтернет-магазині abcphoto. Якщо терміново потрібно замовити Об'єктиви або інші фотоаксесуари не встаючи з дивана, зайдіть у наш онлайн-супермаркет АВС Фото. Вам потрібно розглянути пропозиції та вибрати Об'єктив за ринковими розцінками? Щоб не витрачати час на вибір Об'єктив, за допомогою зручної навігації. Введіть: Carl Zeiss і Вам будуть запропоновані різні Об'єктиви Carl Zeiss. У нас вибір фотоакссесуарів максимально простий. За якість товарів можна не турбуватися. Всі фототовари, представлені у нас, створені лідируючими компаніями, наприклад Lensbaby. Виникли при підборі Carl Zeiss Distagon T* 2.8/15 ZF.2 (Nikon) (1964-831) Запитайте фахівців в онлайн-режимі. Відправляємо продукцію в Броварах у стислі строки.