Chako Lens Case LC-70100 (70x100)

Код товару: С000007044
Фото: Chako Lens Case LC-70100 (70x100)

У наявності

Ціна: 587 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Професійний чохол для об'єктиву з універсальним кріпленням. Цей легкий та ергономічний чохол забезпечує серйозний рівень захисту, в першу чергу завдяки продуманій конструкції та якості матеріалів, що використовуються.
Для пошиття корпусу використається балістичний нейлон 1680D. Інтегровані в конструкцію пластикові пластини забезпечують необхідну жорсткість, а шар піни, що амортизує, Polyisol захистить оптику у разі падіння або удару.
Внутрішній простір чохла покритий м'якою бархатистою тканиною, а в нижній частині передбачена протиударна вставка з тим самим покриттям. Кришка застібається на якісний замок-блискавку.
Спеціально розроблене для цієї серії чохлів кріплення дозволяє закріпити оптику на системі розвантаження, поясному ремені або лямках рюкзака. Кріпильна петля посилена спеціальною пластиковою пластиною, завдяки чому чохол можна пристебнути однією рукою.
Основними елементами кріплення, що зчіплюють, є широка липучка Velcro і велика кнопка. Крім того, для підвищення рівня безпеки, в кріплення інтегрований страховий решешок із застібкою Fastex.
Характеристики Chako Lens Case LC-70100:
  • Матеріал: нейлон 1680D, піна Polyisol
  • Внутрішні габарити: 70/100мм (діаметр/висота)

 

Chako Lens Case LC-70100 (70x100) - в інет-маркеті abcphoto. Якщо потрібно вибрати Чохли для фото-відео техніки або інші фотоаксесуари не встаючи з дивана, зайдіть у наш онлайн магазин АВС Фото. Розгляньте каталог і підберіть Чохол за бюджетною ціною? Щоб точно підібрати Чохол, Скористайтеся фільтрами. Введіть: Chako і перед вами з'явиться все Чохли для фото-відео техніки Chako. У нас ви зможете швидко вибрати потрібну фототехніку. За якість товарів можна не хвилюватися. Вся фототехніка, яку можна купити у нас, створені відомими фірмами, наприклад Fujifilm. Виникли при виборі Chako Lens Case LC-70100 (70x100) Запитайте наших професіоналів. Товари отримаєте Харкові без затримок.