Nikon 105mm f/2.8G IF-ED AF-S VR Micro-Nikkor

Код товару: С000007270
Фото: Nikon 105mm f/2.8G IF-ED AF-S VR Micro-Nikkor

Нема в наявності

Ціна: 36 964 34 745 грн

Гарантія

24 місяця від мережі магазинів abcphoto


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

AF-S VR 105 f/2.8G IF-ED є об'єктивом, що вперше використовує пригнічення вібрацій (VR) в області макро-фотографії. Це забезпечує отримання знімків з максимальною оптичною якістю і роздільною здатністю як для цифрових, так і для 35 мм дзеркальних фотокамер. В об'єктиві використовується друге покоління систем придушення вібрацій Nikon (VR II), яке дозволяє використовувати при зйомці з рук витримки на 4 ступені довше, ніж під час зйомки без неї (за тестами компанії Nikon). Мотор SWM (Silent Wave Motor) і система IF (внутрішнє фокусування) забезпечують безшумне і дуже швидке фокусування, і моментальне перемикання між автоматичним і ручним фокусуванням. Оптична якість об'єктива покращена завдяки використанню оптичного елемента зі скла ED (Extra-low Dispersion),

Основні особливості

  • Перший у світі макрооб'єктив із системою стабілізації зображення (VR II).
  • Система стабілізації VR II дозволяє використовувати при зйомці з рук витримки на 4 ступені довше, ніж при зйомці без неї.
  • Мотор SWM (Silent Wave Motor) забезпечує безшумне і дуже швидке фокусування з моментальним перемиканням між автоматичним і ручним фокусуванням.
  • Елемент із ED скла мінімізує хроматичні аберації.
  • Нано-кристалічне покриття, що просвітлює, що забезпечує отримання максимально чітких, ясних зображень шляхом радикального придушення відблисків і перевідбиття.
  • Система IF (внутрішнє фокусування) забезпечує незмінність розмірів об'єктива та відсутність обертання його передньої оправи, що дозволяє використовувати при зйомці поляризаційні фільтри та спалахи, що встановлюються на об'єктив.
  • Режими фокусування - автоматична з можливістю ручної та тільки ручна.
  • Діафрагма з дев'ятьма пелюстками округленої форми забезпечує природне зображення об'єктів, що знаходяться поза фокусом.
  • Приєднувальний діаметр об'єктива для насадок 62 мм (оправа не обертається).

 

Nikon 105mm f/2.8G IF-ED AF-S VR Micro-Nikkor - в електронному магазині abcphoto.com.ua. Якщо потрібно замовити Об'єктиви або інші аксесуари не виходячи з дому, зверніться до нашого онлайн-маркет АВС Фото. Розгляньте каталог і підберіть Об'єктив на кращих умовах. Щоб максимально просто вибрати Об'єктив, за допомогою зручної навігації. Введіть: Nikon і перед вами відкриються всі необхідні для вас Об'єктиви Nikon. У нас ви легко знайдете необхідні фототовари. Не варто сумніватися як товари. Товари, які можна купити у нас, створені відомими виробниками, наприклад Lensbaby. Якщо з'явилися при підборі Nikon 105mm f/2.8G IF-ED AF-S VR Micro-Nikkor Питання можна прояснити у наших менеджерів. Замовлення можна отримати Києві у стислі строки.

Объектив
Светосила, f/2,8
Конструкция (элементов/групп)14\12
Минимальная диафрагма22
Минимальная дистанция фокусировки0,31
Диаметр под светофильтр (мм)62
ФокусировкаAF-S
Тип блендыHS-7
Размеры (диаметр х длина, мм)83 x 116
Стабилизация изображенияесть
Физические характеристики
Вес720