Nikon 70-200mm f/2.8E FL ED AF-S VR

Код товару: С000007272
Фото: Nikon 70-200mm f/2.8E FL ED AF-S VR

У наявності

Ціна: 80 243 грн

Гарантія

12 місяців від мережі магазинів abcphoto


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Швидше. Легше. Динамічніше, ніж будь-коли.
 
Як покращити досконалість? Підвищення деталізації має велике значення під час реальної зйомки. Удосконалена найновіша версія цього знаменитого об'єктива дозволить вам завжди триматися на крок попереду.
 
Досягайте більшого: телескопічний зум-об'єктив зі світлосилою f/2,8
 
 
 
Якщо вам потрібно знімати спортивні змагання, динамічні події або репортажі новин, цей об'єктив формату FX допоможе підняти якість вашої роботи на новий рівень.
 
Діапазон фокусних відстаней 70–200 мм (105–300 мм під час використання з дзеркальною фотокамерою Nikon DX) підходить для будь-яких умов зйомки. Великий світлосил f/2,8 гарантує відмінний результат під час зйомки при недостатньому освітленні, а також стабільну експозицію у всьому діапазоні фокусних відстаней. Мінімальна відстань фокусування тепер становить лише 1,1 м, а максимальний коефіцієнт відтворення збільшився з 0,11 до 0,21. Фотографи, що працюють з матрицями з високою роздільною здатністю та цифровими дзеркальними фотокамерами Nikon з високою швидкістю зйомки, будуть готові до будь-яких умов.
 
Різкість, стійкість, швидкість: покращене придушення вібрацій (VR)
 
 
 
Знімайте рух без втрати різкості. Функція VR, розроблена компанією Nikon, зменшує вплив тремтіння фотокамери, що дозволяє знімати з витримками на 4 ступені довше, ніж зазвичай.
 
Ця функція, призначена для зменшення змащування зображення, викликаного рухом фотокамери, тепер активується в момент натискання кнопки спуску затвора наполовину і працює безшумно. Режим VR SPORT (Спорт) забезпечує більш стійке зображення у видошукачі при зйомці об'єктів, що дуже швидко або хаотично рухаються. Цей режим також забезпечує частоту кадрів при безперервній зйомці та затримку спрацьовування затвора, аналогічні одержуваним при вимкненій функції VR. Цей об'єктив навіть розпізнає, коли використовується штатив, і належним чином підлаштовує роботу в режимах VR Normal (Нормальний) та SPORT (Спорт).
 
Точна робота фотокамери та об'єктива: чудова АФ зі стеженням та контроль експозиції
 
 
 
Цей об'єктив, створений для роботи зі швидкими цифровими дзеркальними фотокамерами Nikon професійного рівня, миттєво реагує на зміни автофокусування.
 
Тепер ви зможете впевнено стежити за об'єктами, що швидко рухаються, навіть якщо вони рухаються хаотично або зі змінною швидкістю, а також якщо вони швидко наближаються до фотокамери. Однак покращена АФ ​​зі стеженням — не єдина новація. Під час високошвидкісної безперервної зйомки електромагнітний механізм діафрагми у корпусі об'єктива працює синхронно із затвором фотокамери, забезпечуючи швидкий автоматичний контроль експозиції та її узгодженість від кадру до кадру. Вузол пелюсток діафрагми з приводним механізмом вбудований у корпус об'єктива, тому плавна та узгоджена робота можлива навіть при високошвидкісній серійній зйомці. А безшумний ультразвуковий мотор (SWM) від компанії Nikon забезпечує надшвидке та практично беззвучне автофокусування з можливістю моментального переходу в ручний режим.
 
Абсолютна надійність: оптична точність по всьому полю кадру
 
 
 
Цей об'єктив відрізняється високими показниками чіткості та розмаїття по всьому кадру. Порівняно з попередньою моделлю знижено зменшення освітленості та покращено якість зображення по всій його площі, від центру та до країв.
 
Нова оптична система ефективно запобігає появі хроматичної аберації та кольорового окантування на зображеннях, а також зводить до мінімуму спотворення у всьому діапазоні фокусних відстаней. Вона включає шість елементів зі скла ED, флюоритовий елемент об'єктива та елемент з високим коефіцієнтом заломлення (HRI). А нанокристалічне покриття Nano Crystal Coat підвищує чіткість зображення, усуваючи відблиски та ефект двоїння. Використання флюоритових елементів дозволило зменшити вагу об'єктива без шкоди якості зображення.
 
Відмінний баланс: додаткова зручність управління
 
 
 
Працюючи в жорстких умовах, коли кожна секунда на рахунку, деталі можуть мати вирішальне значення.
 
Кнопки на корпусі, що настроюються, — особливість, запозичена у професійних телеоб'єктивів NIKKOR — дозволяють легко змінювати функції великим пальцем, підвищуючи стійкість об'єктива. Кільця фокусування та зумування помінялися місцями в порівнянні з попередньою моделлю об'єктива, що забезпечує кращу рівновагу під час роботи: тепер, коли кільце зумування знаходиться ближче до передньої частини корпусу, просто під рукою фотографа, буде легше прийняти стійку позу під час зумування. Рифлене гумове покриття кільця зумування також полегшує надійне захоплення і дозволяє легко виконувати зумування при зйомці наосліп.
 
 
Готовність до роботи в польових умовах: легкість, міцність, надійність
 
Цей об'єктив розрахований на роботу в екстремальних умовах професійної зйомки, тому кожна частина його корпусу, що рухається, надійно захищена від попадання пилу і крапель води.
 
Завдяки новому корпусу об'єктива з магнієвого сплаву, а також елементу HRI та флюоритовим елементам цей уславлений об'єктив став неймовірно легким. А покриття, що містить фтор, від компанії Nikon надійно захищає об'єктив від впливу води, пилу і бруду без шкоди для якості зображення. Покриття нанесене на захисне скло спереду та на задній елемент об'єктива, що дозволяє легко очистити скло, не пошкодивши поверхню. Використання кулькових опор у перехідному кільці для штатива дає можливість плавно змінювати орієнтацію кадру з горизонтальною на вертикальну та навпаки.
 
 
 

Nikon 70-200mm f/2.8E FL ED AF-S VR - у перевіреному інтернет-магазині АВС Фото. Якщо потрібно купити Об'єктиви та інші елементи фототехніки не встаючи з дивана, зайдіть у наш електронний магазин АВС Фото. З каталогу підберіть Об'єктив за ринковими розцінками? Щоб легко було підібрати Об'єктив, за допомогою зручної навігації. Введіть: Nikon і Ви побачите список з Об'єктиви Nikon. У нас ви швидко оберете необхідні фототовари. Можна не сумніватися як товар. Товари, які можна замовити у нас, випускають відомі фірми, наприклад Sigma. Виникли при підборі Nikon 70-200mm f/2.8E FL ED AF-S VR Питання можна прояснити у наших менеджерів. Замовлену продукцію можна отримати в Ужгород без затримок.

 
 
 
Фокусна відстань
70-200 мм
Максимальна діафрагма
f/2,8, автоматичне електромагнітне керування діафрагмою
Мінімальна діафрагма
f/22, автоматичне електромагнітне керування діафрагмою
Придушення вібрацій
4,0 ступеня (у режимі NORMAL відповідно до стандартів CIPA). Доступні режими: VR OFF (ВИМК.), NORMAL, SPORT. Можна використовувати разом зі штативом (автоматичне виявлення)
Конструкція об'єктива
22 елементи в 18 групах (включаючи 6 елементів зі скла ED, 1 флюоритовий елемент і 1 елемент HRI, а також елементи з нанокристалічним покриттям Nano Crystal Coat або покриттям фтору)
Кут зору
34°20'–12°20' (22°50'–8°00' з фотокамерами формату DX)
Мінімальна відстань фокусування
1,1 м від фокальної площини. Є перемикач обмеження фокусування (від 5 м до нескінченності або від 1,1 м до нескінченності)
Максимальний коефіцієнт відтворення
0,21
Число пелюсток діафрагми
9 (округлення отвір діафрагми)
Установчий розмір фільтра
77 мм
Діаметр х довжина (відстань від байонету об'єктива)
Прибл. 88,5 мм (максимальний діаметр) x 202,5 ​​мм (відстань від кріпильного фланця об'єктива фотокамери, на основі стандартів CIPA)
Вага
Прибл. 1430 г (на основі стандартів CIPA)
Приладдя в комплекті
Передня захисна кришка об'єктива LC-77 діаметром 77 мм (замикається), задня захисна кришка об'єктива LF-4, байонетна бленда HB-78, напівм'який чохол для об'єктива CL-M2