Nikon 8-15mm f/3.5-4.5E ED AF-S Fisheye Nikkor (JAA831DA)

Код товару: С000007165
Фото: Nikon 8-15mm f/3.5-4.5E ED AF-S Fisheye Nikkor (JAA831DA)

У наявності

Ціна: 55 999 грн

Гарантія

24 місяця від виробника


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Творчі можливості «риб’ячого ока» та універсальність об’єктива зі змінною фокусною відстанню. Легко переключайтеся з міліметрового круглястого формату на 15-міліметрові повнокадрові знімки типу «риб’яче око».Знімайте з повним кутом огляду 180° (горизонтально, вертикально чи по діагоналі) на відстані 8 мм діапазону фокусної відстані. Заповнюйте кадр із кутом огляду 180° по діагоналі на відстані 15 мм діапазону фокусної відстані.Ви можете бути впевнені, що отримаєте високоякісні знімки з високою роздільною здатністю та бездоганною різкістю навіть з максимальним значенням діафрагми f/3,5.Три елементи з оптичного скла з наднизькою дисперсією мінімізують кольорові окантовки, спричинені поперечною хроматичною аберацією. Два асферичні елементи об’єктива значно зменшують ефекти коми й інші типи аберацій. Нанокристалічне покриття Nikon фактично запобігає появі ореолів і відблисків у кадрі навіть за умов заднього освітлення.Стабільна якість зображення під час зйомки великим планом. Отримуйте чудові знімки з мінімальної дистанції фокусування 0,16 м.Мінімальна дистанція фокусування 0,16 м і коефіцієнт збільшення 0,34 дають змогу знімати з відстані приблизно 3 см від поверхні об’єктива без периферичного спотворення.Надзвичайно швидке безшумне автофокусування та стабільне регулювання експозиції.Мотор SWM від компанії Nikon забезпечує надзвичайно швидке та безшумне автофокусування з пріоритетом ручного фокусування. Об’єктив має спеціальне кільце для ручного фокусування.  Механізм електромагнітної діафрагми об’єктива забезпечує рівномірну експозицію.
 

Nikon 8-15mm f/3.5-4.5E ED AF-S Fisheye Nikkor (JAA831DA) - на сайті інтернет-магазину abcphoto. Якщо потрібно підібрати Об'єктиви та інші елементи фототехніки не покидаючи квартири, зайдіть до нас в віртуальний маркет abcphoto.com.ua. З каталогу виберіть Об'єктив на вигідних умовах. Щоб максимально просто підібрати Об'єктив, за допомогою фільтрів. Введіть: Nikon і перед вами з'явиться Об'єктиви Nikon. Як бачите, вибір максимально спрощений. За якість запчастин можна не турбуватися. Вся фототехніка, яку можна купити у нас, створені перевіреними компаніями, наприклад Tokina. Якщо виникли при купівлі Nikon 8-15mm f/3.5-4.5E ED AF-S Fisheye Nikkor (JAA831DA) Питання можна уточнити у наших менеджерів. Товари можна забрати в Черкасах у стислі строки.

Фокусна відстань
8–15 мм
Максимальна діафрагма
f/3,5–4,5
Мінімальна діафрагма
f/22–29
Конструкція об’єктива
15 елементів у 13 групах (включно з 3 елементами зі скла ED, 2 асферичними лінзовими елементами та лінзовими елементами з нанокристалічним покриттям або фторованим покривом)
Кут огляду
Цифрові дзеркальні фотокамери Nikon формату FX: від 180° 00' до 175° 00'
Цифрові дзеркальні фотокамери Nikon формату DX: від 180° 00' до 110° 00'
Мінімальна дистанція фокусування
0,16 м від фокальної площини в усіх положеннях масштабування
Максимальний коефіцієнт репродукції
0,34
Кількість пелюсток діафрагми
7 (заокруглений отвір діафрагми)
Розмір фільтра
Гніздо для фільтра (з можливістю підгонки) розміром 29 x 27 мм у задній частині об’єктива
Діаметр х довжина (від байонета об’єктива)
Прибл. 77,5 мм (максимальний діаметр) x 83,0 мм (відстань від фланця кріплення об’єктива фотокамери)
Вага
Прибл. 485 г
Аксесуари, що постачаються в комплекті
Насувна передня кришка об’єктива LC-K102, задня захисна кришка об’єктива LF-4, бленда з байонетним кріпленням HB-80, чохол для об’єктива CL-1218