Tamron 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 Nikon (Model A025)

Код товару: С000007434
Фото: Tamron 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 Nikon (Model A025)

У наявності

Ціна: 48 029 грн

Гарантія

60 місяців від виробника


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Розширте своє уявлення про світлосильні телеоб'єктиви
 
Новий телеоб'єктив SP 70-200mm F/2.8 G2 (модель A025) є переосмисленням популярної моделі A009 та пропонує покращені оптичні характеристики, удосконалену систему оптичної стабілізації, швидшу та точну автофокусування, а також зменшену мінімальну дистанцію фокусування. Сумісність із телеконвертерами Tamron дозволяє ще більше збільшити фокусну відстань.

Цей міцний, універсальний та відмовостійкий об'єктив з інноваційними технологіями серії SP стане в нагоді в будь-якій ситуації.
 
 
Висока роздільна здатність і красивий ефект Боке
 
 
Кожен аспект зум-об'єктиву SP 70-200mm F/2.8 G2 (модель A025) був покращений, щоб забезпечувати високу якість зображення та ще більш красивий ефект Боке. Оптична конструкція включає елементи зі скла XLD (з наднизькою дисперсією) і LD (з низькою дисперсією) для усунення хроматичних аберацій на всьому діапазоні фокусних відстаней, що гарантує оптимальну роздільну здатність навіть по краях кадру. Покриття eBAND, розроблене спеціально для цього нового зум-об'єктиву, має чудові антивідбивні властивості і зводить до мінімуму відблиски та ореоли. Вишуканий ефект розмиття фону (боке) можна отримати майже з будь-якого кута зйомки.
 
 
Мінімальна дистанція фокусування скорочена до 0,95 м
 
 
Поліпшення в новому об'єктиві SP 70-200mm F/2.8 G2 торкнулися не лише корпусу. Інженери Tamron скоротили мінімальну дистанцію фокусування з 1,3 м (у попередній моделі) до 0,95 м. Максимальний коефіцієнт збільшення становить 1:6,1. Коротша мінімальна дистанція фокусування у поєднанні з чудовими оптичними характеристиками нового зум-об'єктива значно розширює творчі можливості фотографа.
 
 
Точність фокусування
Фокусна відстань: 200 мм Експозиція: F/2,8 1/2000 з ISO800
Ультразвуковий привід автофокусу кільцевого типу поряд з двома високопродуктивними мікропроцесорами гарантує чудову швидкість і точність фокусування. Функція коригування постійного ручного фокусування дозволяє виконувати точне налаштування фокусу вручну без перемикання між режимами.
 
 
Система 5-ступінчастої оптичної стабілізації (VC) забезпечує отримання чітких знімків
 
 
Ефективність кращої у своєму класі системи стабілізації зображення (VC), розробленої Tamron, становить 5 ступенів**, відповідно до стандартів CIPA. Крім того, цей об'єктив пропонує три режими VC, один із яких призначений спеціально для панорамування. Тепер ви можете вибрати режим VC для конкретних умов зйомки та насолоджуватися чітким зображенням, знімаючи без штатива навіть при слабкому освітленні.
 
 
Два нові унікальні телеконвертери
 
 
Два унікальні телеконвертери, що ідеально підходять для нового об'єктиву SP 70–200 мм G2, забезпечують збільшення в 1,4 та 2,0 рази та максимальну фокусну відстань 400 мм. Ці нові телеконвертери розширюють діапазон фокусних відстаней штатного об'єктива, дозволяючи вести фотозйомку в довгофокусних положеннях.
 
 
Інтуїтивно зрозуміле управління та високі оптичні характеристики
 
 
Відповідно до традиції серії SP та концепції Human Touch, модель A025 довговічна та зручна для користувача. Кільця фокусування та зумування, текстурована рукоятка та штативне кріплення Arca-Swiss прискорюють роботу та підвищують зручність використання. Як і у всіх моделях серії SP, цей новий об'єктив має ергономічну форму для зручного хвату та бленду з плавними контурами, що відповідають формі оправи.
 
 
 
 
 

Tamron 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 Nikon (Model A025) - у перевіреному інтернет-магазині АВС Фото. Якщо терміново потрібно купити Об'єктиви А також інші елементи фототехніки не покидаючи квартири, відвідайте наш онлайн-маркет abcphoto.com.ua. Розгляньте каталог та виберіть Об'єктив на кращих умовах. Щоб не витрачати час на вибір Об'єктив, за допомогою фільтрів. Введіть: Tamron і перед вами відкриються всі необхідні для вас Об'єктиви Tamron. У нас проста система підбору фотоакссесуарів. Можна не думати про якість товарів. Всі фотоаксессуари, які можна замовити у нас, створені відомими фірмами, наприклад Viltrox. Якщо виникли під час вибору Tamron 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 Nikon (Model A025) Запитайте наших кваліфікованих фахівців. Товар можна отримати в Каменському у стислі строки.

 
Модель
A025
Фокусна відстань
70-200 мм
Максимальна діафрагма
F/2,8
Кут огляду (діагональний)
34 ° 21 '- 12 ° 21 '
(Для повнокадрового формату)
22 ° 33 '- 7 ° 59 '
(для формату APS-C)
Оптична конструкція
23 елементи у 17 групах
Мінімальна дистанція фокусування
0,95 м
Максимальний коефіцієнт збільшення
1:6,1
Розмір фільтра
φ77 мм
Максимальний діаметр
φ88 мм
Довжина
191,3 мм
Вага
1485 р
Пелюстки діафрагми
9 (кругла діафрагма)
Мінімальна діафрагма
F/22
Ефективність системи стабілізації
5 ступенів (за стандартом CIPA)
Використання у режимі VC MODE 3
Стандартні аксесуари
Бленда, кришки, чохол для об'єктива