Sony FE100mm f/2.8 STF GM OSS NEX FF (SEL100F28GM.SYX)

Код товару: С000007453
Фото: Sony FE100mm f/2.8 STF GM OSS NEX FF (SEL100F28GM.SYX)

Нема в наявності

Ціна: 64 999 грн

Гарантія

24 місяця від виробника


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

  

 

Sony FE 100мм F2.8 STF GM OSS (SEL100F28GM). Виняткова чіткість та ефектний бік з технологією STF™
Крім високої роздільної здатності, якою славиться серія G Master, цей 100 мм середньофокусний дискретний телеоб'єктив відрізняється оптикою STF (Smooth Trans Focus), яка створює чудовий ефект Боке. Об'єктив має швидке, точне та безшумне автофокусування з приводом DDSSM та збільшення 0,25x. Optical SteadyShot зменшує розмитість при поганому освітленні та під час макрозйомки.
 
Зразковий дозвіл G Master та Боке
 
Висока роздільна здатність та неповторний ефект боке роблять цей об'єктив гідним доповненням серії G Master та незамінним для зйомки, де фокус зосереджений на об'єкті. Оптична конструкція з інноваційним оподизаційним оптичним елементом і новою 11-пелюстковою діафрагмою забезпечує якісне зображення по всій площі кадру.
 
Відома своїм дозволом серія G Master
 
Завдяки компенсації сферичної аберації, низькодисперсійному склу та асферичним елементам цей об'єктив відрізняється високою роздільною здатністю та чіткістю, а за своїми частотно-контрастними характеристиками відповідає показнику 50 пар ліній/мм, що лежить в основі оптичної конструкції серії G Master. Різкість такого рівня забезпечується на всій площі зображення.
 
Чудова чіткість та контрастність
 
Оригінальна розробка Sony – покриття Nano AR – ефективно пригнічує небажані відблиски, які можуть стати причиною двоїння та паразитних зображень, особливо під час зйомки в контровому світлі. В результаті вдається досягти незмінно високої контрастності та чіткості зображення та глибоких темних відтінків у найрізноманітніших ситуаціях фотозйомки. (1. Покриття Nano AR / 2. Скло / 3. Світло, що пропускається)
 
Ефект Боке у всьому пишноті
 
Оскільки цей об'єктив розроблявся спеціально для створення плавного та природного ефекту боке, у ньому є унікальний аподизаційний оптичний елемент (APD) та нова 11-пелюсткова циркулярна діафрагма. Ми також мінімізували спотворення світлих ділянок на периферії зображення. Кожен об'єктив проходить точне налаштування, щоб відповідати найвищим стандартам серії G Master.
 
Ефектне боке за допомогою аподизації
 
Оптичний елемент APD - це особливий фільтр, в якому кількість світла, що пропускається, поступово зменшується від центру до країв. Він пом'якшує краї точкових зображень, створюючи плавний ефект, що зачаровує, боці на задньому і передньому планах з мінімальним двоєнням3.
 
Чудове периферичне світло
 
Оскільки об'єктив орієнтований створення боці, він розроблений так, щоб мінімізувати віньєтування, яке може спотворювати ділянки світла по краях зображення. Точкові джерела світла передаються як рівних круглих плям боці по всій площі зображення. Зокрема на знімку будуть чудово виглядати сонячні промені, які пробиваються крізь листя або відбиваються від нього.
 
Поліпшений ефект Боке з 11-пелюстковою діафрагмою
 
Оригінальна циркулярна діафрагма Sony отримала 11 пелюсток і стала більш округлою. Ми переробили конструкцію та змінили матеріали, щоб у повністю та частково відкритому положенні діафрагма мала максимально округлу форму. Завдяки чіткому дотриманню стандартів досягти ефекту боці STF стало набагато простіше.
 
Макроснімки з високою деталізацією
 
Оскільки одна з основних особливостей цього об'єктиву - це можливість створювати ефект Боке, він оснащений кільцем макрорежиму. З його допомогою об'єктив можна переводити в макродіапазон, в якому боці виглядає найефектніше. Мінімальна фокусна відстань у макрорежимі становить 0,57 м (1,87 фути) з максимальним збільшенням 0,25x. Дозвіл при цьому не погіршується.
 
Автофокус, який не відволікає від процесу зйомки
 
Привід DDSSM (Direct Drive SSM) забезпечує швидке, точне та безшумне автофокусування. Завдяки чудовим характеристикам автофокусу, користувач може повністю зосередитися на зйомці. Цей об'єктив підтримує як контрастне автофокусування, так і автофокусування з визначенням фази фокальної площини, тому ідеально підходить для сучасних високопродуктивних камер Sony.
 
Велика швидкість та точність за рахунок покращених приводних механізмів
 
Привід DDSSM (Direct Drive SSM) обладнаний оригінальним п'єзоелектричним двигуном Sony, який безпосередньо надає руху кільцю фокусування. Зупинка кільця чітко контролюється, що дозволяє забезпечити максимально можливу точність фокусування. Механізм працює майже безшумно, що особливо важливо при зйомці дикої природи та фільмів. Ручне фокусування також дуже плавне і чуйне.
 
Чіткі та різкі зображення без штатива
 
У нього вбудований оптичний стабілізатор Optical SteadyShot, який забезпечує максимальну чіткість об'єкта під час зйомки з довгою витримкою. Стабілізація зображення в 100-міліметровому середньофокусному телеоб'єктиві стане в нагоді як професіоналам, так і фотоаматорам. Додатково 5-осьову стабілізацію забезпечують камери 7 другого покоління.
 
Управління професійного рівня
 
Також для зручнішої зйомки фото та відео об'єктив оснащений кільцем діафрагми4 та регулятором клацань для нього, кнопкою утримання фокусування, важелем перемикання автоматичного та ручного режимів фокусування, а також широким кільцем фокусування для більш впевненого керування.
 
Висока надійність навіть у найсуворіших умовах
 
Об'єктив має гумове кільце ущільнювача на кріпленні, і в цілому його конструкція захищена від вологи і пилу, що дозволяє використовувати його в найжорсткіших умовах. Ведіть зйомки впевнено за будь-якої погоди — під дощем або при сильному вітрі.

Sony FE100mm f/2.8 STF GM OSS NEX FF (SEL100F28GM.SYX) - в електронному магазині abcphoto. Якщо потрібно купити Об'єктиви або інші фотоаксесуари Не підводячись з дивана, зайдіть до нас в інтернет магазин АВС Фото. Вам потрібно розглянути варіанти та підібрати Об'єктив за низькою ціною? Щоб не витрачати час на підбір Об'єктив, за допомогою зручної навігації. Введіть: Sony і Ви побачите доступні для замовлення Об'єктиви Sony. Як бачите, вибір максимально спрощений. За якість запчастин можна не переживати. Вся фототехніка, яку можна купити у нас, створені лідируючими компаніями, наприклад Fujifilm. З'явилися під час підбору Sony FE100mm f/2.8 STF GM OSS NEX FF (SEL100F28GM.SYX) Запитайте нашого кваліфікованого персоналу. Фототехніку отримаєте Кривому Розі якомога швидше.

БАЙОНЕТНЕ КРІПЛЕННЯ
Байонет Sony E
ФОРМАТ
Повний кадр, 35 мм
ФОКУСНА ВІДСТАНЬ (ММ)
100
ЕКВІВАЛЕНТНА ФОКУСНА ВІДСТАНЬ ДЛЯ 35 ММ (APS-C)
150
ГРУПИ / ЕЛЕМЕНТИ В ОБ'ЄКТИВІ
10-13 * без елемента APD
КУТ ОГЛЯДУ (35 ММ)
24°
КУТ ОГЛЯДУ (APS-C)
16°
МАКСИМАЛЬНЕ ЗНАЧЕННЯ ДІАФРАГМИ 
F/2,8 (T5.6)
МІНІМАЛЬНЕ ЗНАЧЕННЯ ДІАФРАГМИ 
F/20 (T22)
Пелюстки ДІАФРАГМИ
11
МІНІМАЛЬНА ДИСТАНЦІЯ ФОКУСУВАННЯ
0,85 м/2,79 фута (у позиції "0,85 м-∞"); 0,57 м/1,87 фута (у позиції "0,57 м-1,0 м")
ДІАМЕТР ФІЛЬТРУ
72 мм
РОЗМІРИ (Ш X В X Р)
85,2 x 118,1 мм
ВАГА
700 г