Sony FE 12-24mm f/4G (SEL1224G.SYX)

Код товару: С000007454
Фото: Sony FE 12-24mm f/4G (SEL1224G.SYX)

У наявності

Ціна: 72 899 грн

Гарантія

24 місяця від виробника


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

   

 

     Цей надширококутний зум-об'єктив 12–24 мм має найменшу фокусну відстань серед повнокадрових об'єктивів з байонетом E та роздільну здатність G Lens по всій площі кадру за будь-яких налаштувань діафрагми. Він ідеально підійде для зйомки краєвидів та архітектури. Компактні розміри, а також тихе, швидке та точне автофокусування роблять цей об'єктив чудовим рішенням для зйомки фільмів та фото. Зум FE 12-24mm F4 G охоплює найширший асортимент повнокадрових об'єктивів з байонетом E та забезпечує творчу свободу під час зйомки пейзажів, міст, архітектури та інших масштабних об'єктів. Продумана надширококутна оптика дозволяє знімати широкі сцени з динамічною перспективою та вражаючою роздільною здатністю та чіткістю.Завдяки чотирьом асферичним елементам та інноваційному оптичному дизайну ефективно пригнічуються оптичні аберації, чого досить проблематично досягти в ширококутних об'єктивах. Цей об'єктив має відмінну роздільну здатність і повністю відповідає концепції G Lens у всьому діапазоні фокусних відстаней.

     Щоб мінімізувати хроматичні аберації, в об'єктиві використовуються одне супернизкодисперсійне і три низькодисперсійні стекла. Ефективне зниження хроматичних аберацій дозволяє збільшити різкість та чіткість зображення по всій площі кадру.
ригінальне покриття Nano AR від Sony пригнічує небажані відображення, які можуть стати причиною відблисків і подвійних зображень під час зйомки при контровому світлі або складних умовах освітлення, і забезпечує незмінно високу контрастність і чіткість. Відсутність відблисків від світла, що падає під різними кутами, дає більше свободи при постановці кадру і зйомці сцен.
 
 

Sony FE 12-24mm f/4G (SEL1224G.SYX) - у віртуальному магазині abcphoto. Якщо терміново потрібно знайти Об'єктиви А також інші елементи фототехніки Не виходячи з дому, зайдіть до нас в електронний маркет abcphoto. Виберіть із асортименту Об'єктив з хорошими знижками. Щоб максимально просто вибрати Об'єктив, за допомогою навігації. Введіть: Sony І Ви побачите перелік з Об'єктиви Sony. У нас вибрати фототовари найпростіше. Ніяких сумнівів як товари. Всі фототовари, представлені у нас, виробляють відомі фірми, наприклад Tamron. Виникли при замовленні Sony FE 12-24mm f/4G (SEL1224G.SYX) Запитайте наших менеджерів. Доставка проводиться Слов'янське найшвидше.

Основні характеристики
 
Тип об'єктива Ширококутний Zoom
Модель FE 12-24mm f/4 G
Функції та можливості Захист від вологи та пилу, Макрозйомка, Оптична стабілізація
Розмір матриці APS-C
Фокусна відстань 12-24
Кути огляду 99°- 61°
Габарити 87 x 117,4
Матеріал Пластик
Конструкція 17 елементів у 13 групах
Мінімальна дистанція фокусування, м 0,28
Мінімальна діафрагма f/22
Кількість пелюсток діафрагми 7
Вага, кг 0,565
Кріплення об'єктива (байонет) Sony E-mount
Максимальна діафрагма f/4.0
Гарантія, міс. 24
Комплект поставки Бленда об'єктива, передня кришка об'єктива, задня кришка об'єктива, футляр
Країна-виробник Японія
Габарити в упаковці (ВхШхГ), см 12x12x22
Вага в упаковці, кг 0,9
Артикул SEL1224G.SYX
Штрихкод 4548736058378
Додатково Ширококутний об'єктив