Sony FE 85mm F1.8 (SEL85F18.SYX)

Код товару: С000007452
Фото: Sony FE 85mm F1.8 (SEL85F18.SYX)

У наявності

Ціна: 28 699 грн

Гарантія

24 місяця від виробника


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Об'єктив Sony FE 85 мм f/1.8

Об'єктив Sony FE 85 mm f/1.8 відрізняється тим, що дозволяє робити знімки високої якості за мінімальних зусиль. Ідеальна відповідність аксесуара передовим камерам α7 дозволить повністю реалізувати творчий потенціал фотографа.

Об'єктив Sony FE 85 мм f/1.8 (SEL85F18.SYX)

Об'єктив Sony FE 85 мм f/1.8 (SEL85F18.SYX)

Портативність

Об'єктив відрізняється невеликими габаритами та легкістю. Аксесуар вагою 371 грам практично не вплине на загальну вагу обладнання, дозволяючи проводити одну фотосесію в кількох місцях. Портативність фотообладнання зберігає енергію для створення унікальних фотографій. 

Корпус об'єктива створений із захистом від пилу та вологи, що дозволяє повністю зосередитися на роботі в будь-яких умовах.

Продуктивність та фокусування об'єктива

Важливі властивості об'єктива:

  • лінза з низькою дисперсією компенсує хроматичні аберації;
  • діафрагма циркулярного типу з 9 пелюстками робить сферичні аберації керованими;
  • точне регулювання сферичних аберацій;
  • ідеальний фокус дозволить створити виразні знімки.

Ці опції створюють неперевершену різкість відзнятого матеріалу і дарують ефект м'якого розмиття фону.

Точність налаштувань

Технологія об'єктива дозволяє включати фокусування безпосередньо за допомогою лінійного приводу. Дія виконується практично нечутно. Діаметр кільця механізму фокусування сприяє коректному результату. Налаштування клавіші фокусування піддаються регулюванню відповідно до уподобань фотографа.

Об'єктив Sony FE 85 мм f/1.8 (SEL85F18.SYX)

Об'єктив Sony FE 85 мм f/1.8 (SEL85F18.SYX)

Жива портретна фотозйомка

Для професійної портретної зйомки не обійтися без дискретного телеоб'єктива із середнім фокусом, який робить зображення чітким, водночас створюючи плавний ефект боке. SEL85F18 з великим діаметром діафрагми бездоганно впорається зі створенням художніх портретів, незалежно від того, де відбувається зйомка.

SEL85F18 ідеальний для камер Sony APS-C. Нова оптика має характеристики, що пред'являють вимогливі камери цього типу. Це обладнання дає змогу втілювати сміливі ідеї в унікальні знімки.

Sony FE 85mm F1.8 (SEL85F18.SYX) - в надійному інтернет-магазині abcphoto. Якщо потрібно купити Об'єктиви А також інші фототовари не покидаючи житла, відвідайте наш електронний магазин abcphoto.com.ua. З каталогу підберіть Об'єктив за собівартістю. Щоб вам простіше було підібрати Об'єктив, Скористайтеся нашою навігацією. Введіть: Sony і перед вами відкриються всі необхідні для вас Об'єктиви Sony. У нас ви швидко підберете потрібні фототовари. Не варто сумніватися як товари. Вся фототехніка, яку можна купити у нас, створені відомими фірмами, наприклад Voigtlander. З'явилися при виборі Sony FE 85mm F1.8 (SEL85F18.SYX) Питання можна уточнити у наших менеджерів. Надсилання проводиться в Броварах в необхідні терміни.