Sigma 50-100mm f/1.8 DC HSM Art (Nikon)

Код товару: С000007513
Фото: Sigma 50-100mm f/1.8 DC HSM Art (Nikon)

У наявності

Ціна: 33 199 грн

Гарантія

12 місяців від мережі магазинів abcphoto


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

 

 

Унікальний об'єктив SIGMA 50-100мм F1.8 DC HSM | A – чудове рішення для власників «кропнутих» камер. Більшість іменитих виробників, створюючи дійсно якісні фотоапарати з матрицею формату APS-C, не дбають про хороший об'єктив для неї, тоді як SIGMA 50-100mm F1.8 DC HSM | A легко справляється з проблемами, що виникають у процесі використання.
 
 
Цей чудовий телевізор з діафрагмою F1.8, яка дозволяє йому стати не тільки чудовим зумом і портретним об'єктивом. Діаметр діафрагми є другим за величиною в лінійці об'єктивів SIGMA, при цьому він працює м'якше і швидше, ніж будь-коли раніше. Такий ефект досягається за рахунок карбонової плівки, що покриває пелюстки діафрагми і робить її роботу гладкішою навіть під час безперервної зйомки.
 
 
Окрім високоякісної та комфортної фотозйомки, SIGMA 50-100mm F1.8 DC HSM | A гарний і для створення відео. Завдяки внутрішньому фокусуванню об'єктива та внутрішній технології масштабування, регулювання фокусування та наближення кільцем не впливає на довжину об'єктива. У комплекті до об'єктиву йде пелюсткова бленда та кріпильна нога під штатив/монопод, які спрощують процес його використання та дозволяють мати повний комплект для зйомки відразу після покупки.
 
 
 

Sigma 50-100mm f/1.8 DC HSM Art (Nikon) - в електронному магазині abcphoto.com.ua. Якщо терміново необхідно знайти Об'єктиви А також інші фототовари Не виходячи з дому, зайдіть до нас в електронний каталог abcphoto.com.ua. Розгляньте каталог та виберіть Об'єктив за бюджетною ціною? Щоб правильно вибрати Об'єктив, за допомогою фільтрів. Введіть: Sigma і перед вами відкриються всі необхідні для вас Об'єктиви Sigma. У нас проста система підбору фотоакссесуарів. Ніяких сумнівів як товари. Вся фототехніка з нашого каталогу випускають відомі виробники, наприклад Nikon. Якщо виникли при купівлі Sigma 50-100mm f/1.8 DC HSM Art (Nikon) Питання можна задати нашим фахівцям. Товар можна отримати в Чернігові у мінімальні терміни.

Тип сенсора камери для кроп-сенсора
Тип об'єктиву телеоб'єктив
Фокусна відстань змінне (zoom)
Фокусна відстань (мм) 50-100 мм
Стабілізація зображення ні
Діафрагма 1.8 f
мін. діафрагма
16 f
мін. дистанція фокусування
0,95 м
Автоматичне фокусування є
Число елементів/груп елементів 21/15
Число пелюсток діафрагми 9
Діаметр різьблення для світлофільтру 82 мм
Діаметр 93.5 мм
Довжина 170,7 мм
Вага 1490 г