Canon EOS 5D Mark IV kit 24-105 f/4L IS II USM

Код товару: С000007530
Фото: Canon EOS 5D Mark IV kit 24-105 f/4L IS II USM

У наявності

Ціна: 112 551 грн

Гарантія

24 місяця від мережі магазинів abcphoto


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

 

Canon EOS 5D Mark IV kit + об'єктив 24-105 4L ІS ІІ. 
 
Камера забезпечує бездоганну якість зображення та продуктивність професійного рівня незалежно від типу зйомки. Продумана конструкція та широкі функціональні можливості EOS 5D Mark IV підійдуть для будь-яких умов зйомки.
 
Висока деталізація. Для повноти картини
 
30,4-мегапіксельний датчик зображення CMOS дозволяє створювати зображення з високим рівнем деталізації та низьким рівнем шуму навіть у яскраво освітлених та сильно затінених ділянках кадру. Завдяки покращеній роздільній здатності камера передає найдрібніші деталі, і ви можете обрізати кадр і створювати ідеальні знімки без втрати якості зображення.
 
Переглядайте кадри та вибирайте найкращі
 
Кожен із 30 мільйонів пікселів EOS 5D Mark IV складається з двох фотодіодів, які можуть використовуватися разом або окремо. Ця технологія дозволяє створювати файли у форматі Dual Pixel RAW (DPRAW). Такий формат файлів містить два зображення, зняті з двох незначно ракурсів. При обробці знятого матеріалу за допомогою програмного забезпечення Digital Photo Professional, користувач зможе застосувати дані, що містяться у файлі формату Dual Pixel RAW, для мікроналаштування положення зони максимальної різкості.
 
Неймовірні результати при слабкому висвітленні
 
Продуктивність в умовах слабкого освітлення була покращена для всього діапазону значень ISO одночасно із значним зменшенням рівня цифрового шуму. Також максимальне значення ISO було збільшено до ISO 32000 (з можливістю розширення ISO 102400). Ви можете бути впевнені у чудовій якості зображень навіть в умовах поганого освітлення.
 
Новий рівень обробки зображення
 
Вбудована функція корекції аберації об'єктива покращує його робочі характеристики, компенсуючи такі фактори, як дифракція, спотворення та хроматична аберація, що дозволяє помітно підвищити якість зображень.
 
Digital Lens Optimizer
 
Функція Digital Lens Optimizer розширює можливості корекції, компенсуючи більше оптичних спотворень, включаючи ефект від оптичного фільтра нижніх частот камери. Результат – оптимальна продуктивність та неймовірна якість зображення.
 
Чіткість, контрастність та колір
 
Камера 5D Mark IV має ряд встановлених режимів балансу білого (AWB), що дозволяють камері автоматично виконувати оцінку колірної температури зображення в умовах штучного освітлення. "Пріоритет зовнішнього освітлення" (Ambience Priority) призначений для збереження теплих тонів у штучному світлі для передачі атмосфери знімка, тоді як "Пріоритет білого" (White Priority) прибирає більшу частину теплих тонів від світла ламп розжарювання і по можливості передає нейтральні зображення.
 
Передача найдрібніших деталей
 
Стиль зображення з високою деталізацією, Fine Detail, яким оснащена камера 5D Mark IV, призначений для передачі в зображенні максимальної кількості деталей, отриманих 30,4-мегапіксельним датчиком. Ця настройка підкреслює переходи тонів і високу деталізацію.

Стиль зображення з високою деталізацією має три регульовані параметри різкості, схожі з фільтром Unsharp Mask в Adobe Photoshop і програмою DPP від ​​Canon
 
Миттєво
 
Слідкуйте за дією використовуючи покращену 61-точкову систему автофокусування, яка не випустить з фокусу навіть об'єкт, що хаотично рухається. У камері EOS 5D Mark IV 61 точка автофокусування1 розташовуються на ширшій зоні — на 8% ширше по вертикалі в центральній зоні і на 24% ширше по вертикалі в зоні по краях — надаючи більше свободи у виборі розташування об'єктів при складанні композиції.
 
Швидке безперервне фокусування навіть при слабкому освітленні
 
Завдяки високочутливому датчику автофокусування камера EOS 5D Mark IV ефективно фокусується навіть за найнижчих рівнів освітлення до EV-32. Цей показник можна покращити до EV-43 під час використання режиму Live View із системою Dual Pixel CMOS AF.
 
Висока точність автофокусування навіть з довгофокусними об'єктивами
 
Якщо ви знімаєте спортивні заходи або дику природу, вам доводиться використовувати телеоб'єктиви з телеконвертерами, щоб наблизити об'єкти зйомки. Завдяки 61 точці автофокусування, включаючи 21 точку подвійного хрестового типу, при діафрагмі f/81 досягти високоточного фокусування тепер набагато простіше.
 
Датчик виміру експозиції з роздільною здатністю 150 тис. пікселів
 
Камера EOS 5D Mark IV оснащена спеціальним датчиком виміру експозиції з розпізнаванням променів інфрачервоного спектру та роздільною здатністю 150 000 пікселів, що забезпечує високу точність виміру експозиції. Він також працює разом із системою автофокусування камери, дозволяючи виявляти та відстежувати кольорові предмети та виконувати розпізнавання облич.
 
Стеження за об'єктами з неймовірною точністю
 
EOS 5D Mark IV оснащена системою EOS iTR AF, яка значно підвищує ефективність відстеження об'єкта. Відстеження можна налаштувати за потребою, вибираючи різні режими під час фокусування та відстеження осіб або інших об'єктів.
Налаштування фокусування в залежності від об'єкта
Режим AI Servo AF III  від Canon має алгоритм автофокусування, який підвищує чутливість стеження за раптовими рухами.
Шість режимів автофокусування, що налаштовуються, дозволяють вибрати найбільш підходящий варіант залежно від об'єкта — ви можете налаштувати чутливість відстеження, прискорення або уповільнення та автоматичне перемикання між точками автофокусування.

Якісна зйомка навіть при штучному освітленні
 
Камера EOS 5D Mark IV здатна визначати частоту мерехтіння джерела світла та синхронізувати час зйомки з моментами пікової яскравості мерехтливого джерела світла, що дозволяє знизити ефект мерехтіння. Ця функція працює з частотами мерехтіння 100 Гц і 120 Гц і завдяки поліпшеному алгоритму здатна запобігти некоректному визначенню мерехтіння.
 
Вибір точки AF
 
За допомогою кнопки вибору області автофокусування на задній панелі камери EOS 5D Mark IV можна змінювати точки автофокусування, не відводячи очей від камери.
 
Процесор для швидкої роботи
 
Серцем камери EOS 5D Mark IV є швидкий процесор DIGIC 6+, який контролює роботу камери, включаючи процеси перетворення вихідних даних датчика на високоякісні деталізовані зображення з точним кольором.
 
Зафіксуйте кожен момент - кадр за кадром
 
Камера EOS 5D Mark IV може вести безперервну зйомку зі швидкістю 7 кадрів/сек.1 з повним автофокусуванням та автоекспозицією, створюючи до 21 зображення у форматі RAW або необмежену кількість зображень JPEG за один сеанс зйомки2. Ви завжди будете готові до наступного кадру. У режимі Live View можлива безперервна зйомка зі швидкістю 4,3 кадри/сек. з можливістю використання автофокусування. Ви завжди будете готові до наступного кадру.
 
Чіткий та точний сенсорний РК-екран

Сенсорний РК-екран з діагоналлю 3,2" і високою роздільною здатністю, а також інтуїтивно зрозумілі елементи керування камери EOS 5D Mark IV перетворюють зйомку в справжнє задоволення. Вибирайте команди в меню торканням екрана і переглядайте зображення, перегортаючи їх пальцем. екран у будь-який час дня та ночі.
 
Безшумна робота для непомітної зйомки
 
Виберіть режим тихої зйомки на камері EOS 5D Mark IV, щоб затвор зменшував шум. Завдяки звукоізоляції камера працює майже безшумно.
 
Система контролю вібрації дзеркала
 
Струс камери або вібрація дзеркала можуть призвести до того, що знімки будуть розмиті, тому інженери Canon розробили систему контролю вібрації дзеркала, яка гарантує чіткість зображень і низький рівень шуму.
 
Наочний перегляд, компонування та зйомка
 
Інтелектуальний видошукач Intelligent Viewfinder II з інформацією про зйомку (наприклад, двовісний електронний рівень) чітко показує сцену, видиму через об'єктив, майже зі 100% охопленням. Інформація про зйомку розташована таким чином, щоб не перешкоджати зручному і точному компонування кадру, а також дисплей можна налаштовувати на свій розсуд.
 
Користувальницький екран швидкого керування

Кожен фотограф унікальний та працює по-своєму. Інженери Canon передбачили можливість швидко і легко змінювати тип, розмір і положення іконок на екрані швидкого керування, щоб можна було легко отримувати доступ до обраних налаштувань.
 
Надійність та довговічність
 
Камера EOS 5D Mark IV має надійний захист від погодних факторів3 та міцний корпус з магнієвого сплаву, що дозволяє вам впевнено знімати навіть за найнесприятливіших погодних умов. Маючи легший корпус у порівнянні з моделлю EOS 5D Mark III, камера EOS 5D Mark IV працює ще надійніше та довше.
 
Вдосконалюйте свою майстерність
 
Батарейний блок BG-E20 дозволяє зручно тримати камеру EOS 5D Mark IV і подвоює ємність акумулятора, тому ви можете знімати ще довше та зберігати контроль завдяки вертикальним елементам керування фокусуванням та експозаміром.
 
Неперевершена чіткість
 
Записуйте відео, використовуючи неймовірні можливості датчика EOS 5D Mark IV, та отримуйте детальні та чіткі кадри. Функції запису високої роздільної здатності 4K1 і Full HD з різною частотою кадрів, включаючи уповільнену зйомку 60p, розширюють можливості відеозйомки на цифрові дзеркальні камери.
 
Чудові знімки з будь-яких кадрів
 
Функція EOS 5D Mark IV, запозичена у моделі EOS-1D X Mark II, — зйомка відео 4K і збереження будь-якого кадру у вигляді знімка 8,8 МП з високою деталізацією на карту пам'яті у форматі JPEG.
 
Висока частота кадрів

Висока частота кадрів надасть нові цікаві можливості, що дають змогу відвести погляд глядача вглиб зображення. Запис HD-відео при 120 кадрах/сек. дозволить відобразити найдрібніші деталі навіть при зйомці найшвидших об'єктів.
 
Професійне фокусування
 
У EOS 5D Mark IV представлена ​​система Dual Pixel CMOS AF, одна з основних оновлених функцій у порівнянні з EOS 5D Mark III. Плавні та точні переходи фокусування під час зйомки у будь-якій роздільній здатності від 4K до Full HD. Просто торкніться РК-екрана і дозвольте камері зробити все інше.
 
Висока деталізація відео HDR
 
Чергуючи нормальні та недоекспоновані кадри, режим HDR-відеозйомки може приглушувати надто яскраві ділянки сцени та зберігати більше деталей у світлі, створюючи відео з широким динамічним діапазоном.
 
Уповільніть перебіг часу, спіймайте винятковий момент
 
Функції зйомки з таймером на EOS 5D Mark IV дозволяють проводити інтервальну зйомку неймовірної чіткості. Інтервальна зйомка до 3600 кадрів для створення унікального динамічного відео у форматі Full HD тривалістю до 2 хвилин.
 
Мікрофон та навушники (роз'єм HDMI)
 
Роз'єми для мікрофона та навушників дозволяють записувати звуковий супровід для відео та контролювати рівень звуку. Роз'єм HDMI призначений для виведення нестиснутого аудіо- та відеосигналу Full HD на зовнішні пристрої запису та монітори.
 
Спрямований стереомікрофон DM-E1

Підключіть зовнішній мікрофон DM-E1 до камери EOS 5D Mark IV для запису чудового звукового супроводу відео та налаштування ідеального рівня звуку. Роз'єм HDMI призначений для виведення нестиснутого аудіо- та відеосигналу Full HD на зовнішні пристрої запису та монітори.
 
Зручна інтеграція
 
Вбудований Wi-Fi-модуль і технологія NFC дозволяють підключати камеру EOS 5D Mark IV до смартфону, планшета або ноутбука, а також безпосередньо до обраних хмарних програм для обміну зображеннями. Ідеальне рішення для публікації зображень у соціальних мережах або їх пересилання клієнтам. Ті, хто знімають у місцях з наявністю Wi-Fi та кому необхідний додатковий захист, оцінять підтримку протоколів FTP/FTPS.
 
Підключення та віддалена зйомка
 
EOS 5D Mark IV підтримує віддалене керування за допомогою мобільного пристрою, на якому встановлено програму Canon Camera Connect (iOS або Android). Працюйте зі складними ракурсами та віддалено задавайте параметри фокусування через екран мобільного пристрою. Ідеальна функція відео операторів.
 
Кадрування та зміна розміру
 
Функція кадрування та зміни розміру зображення в камері EOS 5D Mark IV дозволяє скоригувати композицію після зйомки, змінити розмір та одразу надіслати зображення за допомогою вбудованої функції Wi-Fi. Як і в камері EOS-1D X Mark II, функція обрізки дозволяє фотографам кадрувати зображення та миттєво передавати файли редакторам та журналістам.
 
Збільшіть зону охоплення Wi-Fi
 
Передавач WFT-E7 розширює діапазон бездротової передачі камери. Це дозволить вам передавати зображення з камери на комп'ютер на більшій відстані, а також покращить роботу функції віддаленої зйомки та мультимедійного сервера.
 
На зв'язку зі світом
 
Вбудований модуль GPS записує координати місця зйомки кожного зображення і забезпечує точність вбудованого годинника EOS 5D Mark IV. Ця функція стала набагато енергоефективнішою, тому ви зможете знімати довше. Дані GPS допомагають систематизувати зображення та зберігати координати місць зйомки.
 
Надійне зберігання даних
 
Успіх фотожурналіста залежить від кожної деталі, включаючи важливі записані дані. Завантажуйте в камеру EOS 5D Mark IV шаблони з метаданими, які містять особисту інформацію та дані про зйомку. Ця інформація буде вбудовуватись у поля метаданих IPTC кожного знятого зображення.
 
Швидка та надійна передача даних

Роз'єм USB 3.0 забезпечує швидку передачу файлів на комп'ютер ідеальне рішення для зйомки в студіях.
 
Гнучкі можливості запису

Камера EOS TOAD обладнана слотами для карт пам'яті SD та CF та підтримує високошвидкісні карти пам'яті UDMA 7 зі швидкістю запису до 167 МБ/сек.
 
 
 

Canon EOS 5D Mark IV kit 24-105 f/4L IS II USM - у великому інтернет-магазині АВС Фото. Якщо потрібно вибрати Фотоапарати А також інші фототовари не встаючи з крісла, зайдіть до нас у електронний маркет abcphoto.com.ua. Розгляньте асортимент та виберіть Фотоапарат за гарною ціною? Щоб правильно вибрати Фотоапарат, скористайтеся системою фільтрів. Введіть: Canon і Вам будуть показані всі Фотоапарати Canon. У нас підібрати фототехніку найпростіше. За якість запчастин можна не переживати. Всі фотоаксессуари, які можна придбати у нас, створені відомими виробниками, наприклад Panasonic. Якщо виникли при купівлі Canon EOS 5D Mark IV kit 24-105 f/4L IS II USM Запитайте наших професійних менеджерів. Доставка проводиться Дніпрі в необхідні терміни.

 

Тип та розмір матриці

36 x 24 мм CMOS

Загальна кількість пікселів

Прибл. 31,7 мегапікселя

Кількість ефективних пікселів

Прибл. 30,4 мегапікселя

Тип кольорового фільтра

Основні кольори

Фільтр нижніх частот

Вбудований/фіксований

Процесор обробки зображення

DIGIC 6+

Об'єктив

Canon EF 24-105mm f/4L IS II USM

Співвідношення сторін

3:2

Чутливість ISO

Авто 100-32000 (з кроком 1/3 ступеня або цілий ступінь)

Чутливість ISO може бути розширена до L: 50, H1: 51200, H2: 102400,2

Тип фокусування

TTL за допомогою спеціального датчика автофокусування

Система/точки автофокусування

61 точка/макс. 41 точка AF хрестового типу, включаючи 5 точок подвійного хрестового типу

при f/2.8 та 61 точка

21 точка AF хрестового типу при f/8 1

Робочий діапазон автофокусування

EV -3 – 18 (при 23°C та ISO100)

Режими автофокусування

Покадрова

AI Focus

Автофокусування, що слідкує

Ручне фокусування

Включається на об'єктиві

Режими виміру експозиції

Датчик виміру експозиції з розпізнаванням променів інфрачервоного спектру та роздільною здатністю 150 000 пікселів, 252-зонний вимір. Система інтелектуального аналізу об'єкту EOS

(1) оцінний замір

(2) Частковий замір

(3) Точковий замір

(4) центрально-зважений замір

Компенсація експозиції

+/-5 EV з кроком 1/3 або 1/2 (можна поєднуватися з автоматичним брекетингом (AEB)).

Діапазон роботи експозаміру

EV 0–20 (при 23° C, ISO100, з оцінювальним виміром)

Брекетинг автоекспозиції

+/- 3 EV з кроком 1/3 або 1/2 ступеня

Тип затвора

Фокальний затвор з електронним керуванням

Витримки

30–1/8000 с (з кроком 1/2 або 1/3 ступеня), ручна витримка (повний діапазон витримки – режим BULB Доступний діапазон залежить від режиму зйомки).

Характеристики видошукача

Пентапризму

Кут охоплення видошукача

Прибл. 100%

Збільшення

Прибл. 0,71x 3

Фіксація автоекспозиції

Автоматичний режим: у режимі покадрового автофокусування з оцінним виміром, фіксація AE спрацьовує після досягнення фокусування

Ручний режим: при натисканні кнопки фіксації автоекспозиції в режимах P, Av, Tv та M

Баланс білого

Автоматичне регулювання балансу білого за допомогою датчика зображення

Налаштування балансу білого

Автоматичний баланс білого (пріоритет зовнішнього освітлення/пріоритет білого), Денне світло, Тінь, Хмарно, Лампа розжарювання, Флуоресцентні лампи, Спалах, Користувальницький, Колірна температура

Брекетинг балансу білого

+/-3 ступені з кроком один ступінь 3, 2, 5 або 7 брекетованих зображень на кожне натискання кнопки спуску затвора

Підстроювання діоптрій

Від -3 до 1 м-1 (діоптрії)

Фокусувальний екран

Фіксований, прозорий РК-екран із накладенням інформації

Люстерко

Напівпрозоре дзеркало швидкодіючого типу

Спалах

Автоматичний режим E-TTL II, ручний вимір

«Гарячий черевик» / роз'єм для підключення до ПК

є є

X-синхронізація

1/200 с

Компенсація експозиції під час зйомки зі спалахом

+/- 3 EV з кроком 1/3 ступеня зі спалахами Speedlite серії EX

Брекетинг експозиції під час зйомки зі спалахом

Є, із сумісним зовнішнім спалахом

Фіксація експозиції під час зйомки зі спалахом

так

Синхронізація за другою шторкою

так

РК дисплей

РК-екран Clear View LCD II 8,10 см (3,2"), приблизно 1620 тис. пікселів

Охоплення зображення на дисплеї

прибл. 100%

Мови меню

25 мов англійська, німецька, французька, голландська, датська, португальська, фінська, італійська, норвезька, шведська, іспанська, грецька, російська, польська, чеська, угорська, румунська, українська, турецька, арабська, тайська, спрощена

 

Інтерфейс для підключення до комп'ютера

SuperSpeed ​​USB 3.0

Wi-Fi

Бездротова ЛОМ (IEEE802.11b/g/n), (лише 2,4 ГГц), за допомогою NFC 11 Підтримувані функції — FTP/FTPS, EOS Utility, смартфон, завантаження в мережу, бездротовий друк

Інтерфейс для підключення до інших пристроїв

Мінівихід HDMI (тип C, CEC-сумісний), вхід зовнішнього мікрофона / лінійний вхід (стереороз'єм 3,5 мм), роз'єм для навушників (стереороз'єм 3,5 мм), роз'єм типу N3 (роз'єм дистанційного керування)

Ресурс акумуляторної батареї

Прибл. 900 кадрів (при 23 °C)12

Прибл. 850 (при 0 °C)

Джерело живлення змінного струму

Зарядний пристрій LC-E6E (входить до комплекту поставки), зарядний пристрій LC-E6, адаптер змінного струму AC-E6N та перехідник постійного струму DR-E6, комплект мережевого живлення ACK-E6N/ACK-E6, автомобільний зарядний пристрій CBC-E6

Режим енергозбереження

Автовимикання живлення після 1, 2, 4, 8, 15 або 30 хвилин

Карта пам'яті

1x CompactFlash тип I (сумісна з UDMA 7) (несумісна з Type II та Microdrive) 1x SD/SDHC/SDXC та UHS-I

Габарити (Ш х В х Г)

150.7 x 116.4 x 75.9 мм

Вага

Прибл. 800 г