Sigma 24-35mm f/2 DG HSM Art (Nikon)

Код товару: С000007544
Фото: Sigma 24-35mm f/2 DG HSM Art (Nikon)

Нема в наявності

Ціна: 34 412 30 974 грн

Гарантія

12 місяців від мережі магазинів abcphoto


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

  

 

SIGMA 24-35mm F2.0 DG HSM |Art – це перший у світі світлосильний повноформатний ширококутний зум-об'єктив із постійною діафрагмою F2.0 серед змінних об'єктивів для 35мм повноформатних сенсорів зображення (станом на червень 2015р). Маючи оптичні характеристики, властиві фікс-об'єктивам серії Art, цей об'єктив покриває фокусні відстані 24мм, 28мм і 35мм, і видатна якість зображення доповнюється зручністю звичайного зум-об'єктиву.
 
Вже давно SIGMA вдалося створити зум-об'єктив зі світлосилою та роздільною здатністю, характерними для фікс-об'єктивів – це SIGMA 18-35mm F1.8 DC HSM | Art – перший у світі об'єктив із постійною діафрагмою F1.8. Базуючись на цій концепції, SIGMA випустила новий об'єктив SIGMA 24-35mm F2.0 DG HSM Art, призначений для використання з камерами, що мають повноформатний 35мм сенсор зображення. Тепер фотографи можуть знімати одним зум-об'єктивом замість трьох фіксів 24мм, 28мм та 35мм з діафрагмою F2.0 при збереженні найвищої якості зображення. Замість зміни об'єктивів просто зумувати, не переймаючись якістю!
 
Об'єктив має мінімальну дистанцію фокусування 28 см та максимальний масштаб 1:4.4, що робить його чудовим рішенням для предметної та портретної зйомки з високохудожнім боком, а також для пейзажної фотографії з глибоким фокусом. Тепер фотографу немає потреби змінювати ширококутні об'єктиви на камері, щоб змінити кут огляду.
 
Щоб створити об'єктив великого діаметру для повнокадрових сенсорів та діафрагмою F2.0, SIGMA детально пропрацювала всі частини оптики. Об'єктив містить асферичний елемент великого діаметру, що вимагає застосування найпередовіших технологій, один елемент із FLD скла та 7 елементів із SLD скла, два з яких асферичні. Передова оптика та оптимізована оптична схема мінімізують сферичні аберації, хроматичні спотворення та спотворення по краях кадру, гарантуючи вражаючу якість зображення навіть на відкритій діафрагмі.
 
Зовнішня лінза об'єктива не обертається завдяки системі внутрішнього фокусування, що уможливлює застосування поляризаційних фільтрів і підвищує загальну стабільність об'єктива. Ультразвуковий мотор фокусування HSM забезпечує швидке та тихе автофокусування. Завдяки новому переробленому алгоритму автофокусування відбувається більш плавно. Є функція доведення фокуса вручну (full-time MF) обертанням кільця фокусування, що робить фокусування точнішим. Дев'ятипелюсткова діафрагма створює гарне розмиття зон зображення, що знаходяться поза фокусом.
 
Об'єктив оснащений латунним байонетом. Поверхня байонета зміцнена спеціальним чином збільшення його зносостійкості.

Sigma 24-35mm f/2 DG HSM Art (Nikon) - в надійному інтернет-магазині АВС Фото. Якщо потрібно купити Об'єктиви та інші елементи фототехніки не виходячи з дому, зверніться до нас електронний магазин АВС Фото. Розгляньте каталог і підберіть Об'єктив за низькою ціною? Щоб запросто підібрати Об'єктив, Скористайтеся навігацією. Введіть: Sigma і перед вами відкриються всі необхідні для вас Об'єктиви Sigma. У нас підібрати фотоаксессуари просто і швидко. За якість товарів можна не переживати. Всі фототовари, які можна купити у нас, створені лідируючими компаніями, наприклад Panasonic. З'явилися при виборі Sigma 24-35mm f/2 DG HSM Art (Nikon) Питання можна задати нашим фахівцям. Надсилання проводиться в Івано-Франківську максимально швидко.

Тип сенсора камери
для повнокадрових (full frame)
Тип об'єктиву
ширококутний
Фокусна відстань
змінне (зум)
Фокусна відстань (мм)
24-35 мм
Діафрагма
2.0 f
мін. Діафрагма
16 f
мін. дистанція фокусування
0.28 м
Число елементів/груп елементів
18/13
Число пелюсток діафрагми
9
Діаметр різьблення для світлофільтру
82 мм
Діаметр
87.6 мм
Довжина
122.7 мм
Вага
940 г