Manfrotto MVMXPRO500

Код товару: С000007656
Фото: Manfrotto MVMXPRO500

У наявності

Ціна: 16 296 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Новий 4-х секційний монопод Manfrotto MVMXPRO500 зроблений для фотографів, які потребують додаткової висоти, щоб виділитися з натовпу або освоїти широкий діапазон кутів зйомки. Нова лінійка моноподів Manfrotto успадкувала ідеальне поєднання жорсткості та безпеки від професійної лінійки штативів серії 190 та 055.
В основі знаходиться база Manfrotto FLUIDTECH Base (MVMXPROBASE). Інноваційне рішення FLUIDTECH, завдяки сферичній системі, розташованій всередині основи, дозволяє досягти бездоганної плавності монопода Manfrotto XPRO Monopod+ у всіх напрямках: параномування, нахил та поворот. Три висувні ніжки роблять його надзвичайно портативним у складеному стані та дозволяють брати із собою всюди.
Manfrotto MVMXPRO500 є 4-х секційним моноподом, який розкладається на висоту 203см і підтримує вагу до 5кг. D-подібна трубка дозволяє знімати плавно та стабільно, підвищуючи опір проти обертання, та дозволяє рухатися так швидко, як вам потрібно. У поєднанні з QPL системою, яка жорстко блокує важіль на плоскій стороні трубки монопода, зводяться до нуля небажані судомні рухи. Петля на зап'ясті та прогумована верхня частина монопода додають комфорту у використанні та впевненості у виробі.
Manfrotto MVMXPRO500 використовує потужну систему контрбалансу від MVH500AH для керування важким обладнанням, таким як камери зі знімною оптикою, нестандартні, габаритні HDSLR камери. Набір дуже легкий і компактний, але впевнено підтримує камеру вагою до 5кг. Поєднання плавності ходу, забезпеченої одночасно системою FLUIDTECH і 500й головкою, роблять цей монопод це ідеальним вибором для вимогливих відеооператорів. Завдяки зручному адаптеру EasyLink з різьбленням 3/8", ви зможете прикріпити аксесуари безпосередньо до відеоголовки. Для монтажу камери в комплекті йде швидкознімний майданчик Manfrotto 500PLONG.
 

Manfrotto MVMXPRO500 - на сайті інтернет-магазину abcphoto.com.ua. Якщо потрібно купити Моноподи або інші фототовари Не підводячись з дивана, зайдіть до нас в електронний магазин АВС Фото. З асортименту виберіть Монопод З вигодами? Щоб простіше було підібрати Монопод, за допомогою фільтрів. Введіть: Manfrotto і Ви побачите доступні для замовлення Моноподи Manfrotto. Як бачите, все досить просто. Як товари ніяких сумнівів бути не може. Товари, які можна замовити у нас, створені перевіреними компаніями, наприклад Benro. Якщо виникли під час підбору Manfrotto MVMXPRO500 Питання можна поставити нашому фахівцю. Транспортуємо продукцію в Краматорську своєчасно.

  • Виробник
     
    Manfrotto
  • Висота (см)
     
    203
  • Розмыр в складеному вигляді (см)
     
    78
  • Навантаження (кг)
     
    5
  • Матеріал
     
    алюминієвий сплав
  • Додатково
     
    Кількість секцій: 4