Think Tank Airport Essentials

Код товару: С000007621
Фото: Think Tank Airport Essentials

У наявності

Ціна: 8 090 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

 

Велика місткість та компактний розмір? Це можливо! Це рюкзак Airport Essentials. Він вміщує DSLR фотоапарат, 4-6 стандартних зум-об'єктивів, iPad та ноутбук розміром до 13". Або може вмістити об'єктив розміром 300mm f2.8 із дзеркальним фотоапаратом.

Рюкзаки Think Tank серії Airport – найкращий варіант для фотографів, які часто подорожують. Рюкзаки зручні, місткі та довговічні, мають стильний дизайн, високу якість та функціональність. Вибирайте з трьох розмірів найкращий саме для Вас.

Зручність рюкзаків продумана до дрібниць. Бажаєте користуватися ноутбуком під час польоту? - кишені для ноутбуків та iPad спеціально пристосовані для легкого доступу до них. Поспішайте на посадку? - є спеціальна кишеня для посадкових талонів та документів - все потрібне у вас під рукою. З трьох боків рюкзака є ручки, щоб зручно було розмістити його на багажних полицях у будь-якому положенні. Розміри рюкзака відповідають вимогам авіакомпаній до розмірів ручної поклажі, рюкзак повністю міститься в будь-які багажні відсіки.

Лямки рюкзака регулюються по довжині та мають форму, що повторює анатомічний вигин плеча. У районі попереку зроблена невелика м'яка вставка-подушка, що розвантажує поперек. Спинка рюкзака обшита матеріалом з гарною ветиляцією, що перешкоджає потіння спини. Поясний ремінь дозволяє ідеально підігнати рюкзак зростання і нерухомо зафіксувати.

З боків рюкзака є кишеня для пляшки з водою та кріплення для штатива чи монопода. У комплект входить чохол від дощу.

Рюкзак сумісний із ремінною системою Pro Speed ​​для кріплення додаткових чохлів із аксесуарами із серії Modular Component.

Основні особливості:

- Відповідає вимогам авіакомпаній до параметрів ручної поклажі.
- Захищений від крадіжки замками на блискавках та міцним шнуром-тросом.
- Вміщує ноутбук і iPad в окремих кишенях, що закриваються.
- Має кріплення для штатива чи монопода.
- Має нижній клапан, що відкривається для швидкого доступу до фотоапарата.
- Має верхню кишеню на блискавці для посадкового талону.
- Адаптовано до ремінної системи Pro Speed.
- Має кишені, що розтягуються, на лямках і бічна кишеня для пляшки з водою.
- має міцні ручки з трьох сторін.
- Має доступну передню кишеню-органайзер.
- Укомплектований чохлом-дощовиком.
- Виготовлений із матеріалів найвищої якості, включаючи блискавки YKK RC-Fuse.

Think Tank Airport Essentials - у великому інтернет-магазині abcphoto. Якщо потрібно замовити Рюкзаки для фото-відео техніки фотоаксесуари не покидаючи квартири, зайдіть до нас в електронний магазин АВС Фото. Виберіть із пропозицій Рюкзак вигідно? Щоб легко підібрати Рюкзак, за допомогою нашої системи фільтрів. Введіть: Think Tank і Вам будуть запропоновані різні Рюкзаки для фото-відео техніки Think Tank. У нас найпростіша і найзручніша система підбору фотоакссесуарів. Можна не хвилюватися про якість товарів. Вся фототехніка, яку можна купити у нас, виробляють відомі компанії, наприклад E-Image. Якщо виникли при купівлі Think Tank Airport Essentials Питання можна задати нашим фахівцям. Товари заберіть в Житомирі найшвидше.

Артикул виробника 87453000483
Призначення Фотоапарати
Місткість Дзеркальний фотоапарат з об'єктивом 300mm f2.8, 4-6 стандартних зум-об'єктивів, iPad та ноутбук розміром до 13"
Зовнішні розміри 29.2 х 45.7 х 17.8 см
Внутрішні розміри 27.9 х 41.4 х 12.7 см
Підходить для Canon 700D/70D/7D/6D/5D, Nikon D7100/D700/D600
Колір Чорний
Країна виробництва В'єтнам
Країна реєстрації бренду США