Think Tank Airport Security V3.0

Код товару: С000007620
Фото: Think Tank Airport Security V3.0

Нема в наявності

Ціна: 17 820 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Третє покоління валіз на колесах Thinktank встановлює нові стандарти у своєму класі.
Посилена телескопічна ручка витримує підвищене навантаження. Додатковий м'який чохол для ноутбука або планшета спрощує процедуру контролю в аеропортах.
Спеціально розроблена організація внутрішнього простору дозволяє взяти максимум обладнання у ручну поклажу літака. Додатковий знімний м'який чохол для ноутбука з відділенням для планшета розташований у спеціальному відділенні, що закривається.
Основне відділення має змійки з підвищеним ресурсом роботи. Язички бігунків основного відділення фіксуються кодовим замком TSA з додатковим блокуванням ключем.
Швидкий та легкий доступ до міцної телескопічної ручки. На бічній стінці розташована кишеня для штатива, а також у комплекті додаткові ремінці для надійної фіксації великого триподу у верхній частині. Відділення згори виконані в «анатомічному» дизайні для надійної фіксації камери із встановленим об'єктивом. Цілісна конструкція зменшує вагу і збільшує міцність. Унікальний серійний номер полегшує пошук багажу, втраченого з вини авіакомпанії. Внутрішні кишені на блискавці для акумуляторів, карток пам'яті, фільтрів та інших аксесуарів. Можливість самостійно замінити телескопічну ручку, колеса та захисну накладку продовжують термін служби виробу навіть за екстремальної експлуатації. Великі колеса з гумовою поверхнею забезпечують м'яке безшумне кочення, а велика пластикова накладка над ними захищає виріб від бризок і подряпин. Нейлоновий чохол захищає валізу від несприятливих погодних умов. Лицьова кишеня на гумці для газет та журналів. Валіза забезпечені ручками з чотирьох сторін для швидкого та зручного вилучення з багажника автомобіля, полиці поїзда тощо. Посилені внутрішні роздільники основного відсіку витримують будь-яку професійну техніку та розраховані на тривалу активну експлуатацію. Задня стінка армована у кутах для максимального захисту. Кишеня для візиток у верхній частині дозволяє швидко ідентифікувати свою валізу. Посилені внутрішні роздільники основного відсіку витримують будь-яку професійну техніку та розраховані на тривалу активну експлуатацію. Задня стінка армована у кутах для максимального захисту. Кишеня для візиток у верхній частині дозволяє швидко ідентифікувати свою валізу. Посилені внутрішні роздільники основного відсіку витримують будь-яку професійну техніку та розраховані на тривалу активну експлуатацію. Задня стінка армована у кутах для максимального захисту. Кишеня для візиток у верхній частині дозволяє швидко ідентифікувати свою валізу.
Внутрішні розміри: 33х53, 3х17, 8-20, 3 см
Зовнішні розміри: 35, 6х55, 9х22, 9 см
Відділення для планшета: 24х25, 5х1, 3 см
Відділення для ноутбука: 29х41х3 см
Маса: 5-5,8 кг (в) залежно кількості додаткових разделителей).
Використовувані матеріали

  • Зовні : балістичний нейлон 1680D на поліуретановій основі з водовідштовхувальним просоченням; змійки YKK із зменшеним зносом; високоміцні колеса 80 мм на підшипниках, що не обслуговуються; нейлонові нитки потрійного плетіння.
  • Всередині : сріблястий нейлон 210D; армований роздільники з поліуретану; чохол від дощу з нейлону 210Т на поліуретановій основі; роздільники із спіненого поліуретану; нейлонова нитка потрійного плетіння.

 

 

Think Tank Airport Security V3.0 - у перевіреному інтернет-магазині abcphoto. Якщо терміново потрібно знайти Сумки для фото-відео техніки А також інші фототовари не встаючи з крісла, зайдіть до нас у онлайн-супермаркет abcphoto.com.ua. Вам потрібно розглянути пропозиції та вибрати Сумка за бюджетною ціною? Щоб легко підібрати Сумка, за допомогою навігації. Введіть: Think Tank І Ви побачите перелік з Сумки для фото-відео техніки Think Tank. Як бачите, все досить просто. Можна не думати про якість товарів. Всі фотоаксесуари з нашого каталогу виробляють відомі компанії, наприклад Vanguard. Виникли при покупці Think Tank Airport Security V3.0 Питання можна уточнити у наших менеджерів. Товари заберіть в Харкові в необхідні терміни.

 

Місткість Дві дзеркальні камери з приєднаними бустерами та об'єктивами та 4-6 додаткових об'єктивів; ноутбук 17“ та планшет 10“. Максимальний розмір об'єктива F 600 мм f/4 окремо або F500 мм f/4, встановлений на камеру (бленда у реверсному положенні).
Зовнішні розміри 35.6 x 55.9 x 22.9 см
Внутрішні розміри 33.0 x 53.3 x 17.8-20.3 см
Колір Чорний
Комплектація Валіза Think Tank Airport Security V3.0 Чохол від дощу Набір додаткових ременів для штатива