Peak Design ASH Slide Camera Sling Strap (SL-AS-3)

Код товару: С000007766
Фото: Peak Design ASH Slide Camera Sling Strap (SL-AS-3)

У наявності

Ціна: 3 350 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

  Універсальний ремінь із фірмовою системою кріплення та регулювання для дзеркальних та компактних камер. Ремінь має патентовану систему карабінів Peak Design Anchor Link, що дозволяє швидко від'єднати камеру або замінити її на інший апарат. Також у комплект включено швидкознімний майданчик стандарту Peak Design, завдяки якому камеру можна встановити на штатив або монопод. Інноваційна система налаштування дає можливість миттєво змінювати довжину ременя 99 см до 145 см. 

    Дизайн передбачає носіння камери як на шиї, так і через плече. Дві сторони ременя мають різні властивості: одна сторона гладка, щоб мобільно привести камеру в робоче положення, а інша з нанесеними силіконовими смужками, які запобігають ковзанню при використанні ременя на шиї чи плечі. Якісний нейлон армований спеціальним волокном та може витримати навантаження до 90 кг. Майданчик та елементи кріплення виконані з анодованого алюмінію. У постачання включено чохол та додатковий комплект карабінів.

 

Peak Design ASH Slide Camera Sling Strap (SL-AS-3) - у віртуальному магазині abcphoto.com.ua. Якщо терміново потрібно замовити Ремені для фотоапаратів або інші аксесуари не покидаючи вдома, відвідайте наш електронний маркет abcphoto. З асортименту підберіть Ремінь за гарною ціною? Щоб точно підібрати Ремінь, скористайтеся нашими фільтрами. Введіть: Peak Design і Ви побачите, які доступні для замовлення Ремені для фотоапаратів Peak Design. У нас підібрати фототехніку найпростіше. В якості товарів сумнівів бути не може Товари, які можна замовити у нас, створені світовими виробниками, наприклад Panasonic. Якщо виникли під час вибору Peak Design ASH Slide Camera Sling Strap (SL-AS-3) Питання можна прояснити у наших менеджерів. Фототехніку отримаєте Харкові у мінімальні терміни.

Характеристики Peak Design Slide Ash (SL-AS-3):
 
Матеріал: армований нейлон, алюміній, пластик, силікон
 
Мінімальна довжина: 99 см
 
Максимальна довжина: 145 см
 
Ширина: 45 мм
 
Різьбові з'єднання для камери: 1/4 дюйми