Peak Design ASH Slide Camera Sling Strap (SLL-AS-3)

Код товару: С000007764
Фото: Peak Design ASH Slide Camera Sling Strap (SLL-AS-3)

У наявності

Ціна: 2 870 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

   Універсальний ремінь із фірмовою системою кріплення та регулювання для дзеркальних та компактних камер. Ремінь має патентовану систему карабінів Peak Design Anchor Link, що дозволяє швидко від'єднати камеру або замінити її на інший апарат. Також у комплект включено швидкознімний майданчик стандарту Peak Design завдяки якому камеру можна встановити на штатив або монопод.

     Інноваційна система налаштування дає можливість миттєво змінювати довжину ременя 95 см до 146 см. Дизайн передбачає носіння камери як на шиї, так і через плече. Дві сторони ременя мають різні властивості: одна сторона гладка, щоб мобільно привести камеру в робоче положення, а інша з нанесеними силіконовими смужками, які запобігають ковзанню при використанні ременя на шиї чи плечі. Якісний нейлон армований спеціальним волокном та може витримати навантаження до 90 кг. Майданчик та елементи кріплення виконані з анодованого алюмінію. У постачання включено чохол та додатковий комплект карабінів.

 

Peak Design ASH Slide Camera Sling Strap (SLL-AS-3) - на сайті магазину abcphoto. Якщо потрібно замовити Ремені для фотоапаратів А також інші фотоаксесуари не покидаючи житла, відвідайте наш онлайн магазин abcphoto.com.ua. Вам потрібно розглянути варіанти та підібрати Ремінь за доступною ціною. Щоб правильно підібрати Ремінь, за допомогою навігації. Введіть: Peak Design і перед вами з'явиться все Ремені для фотоапаратів Peak Design. У нас підібрати фотоаксессуари просто і швидко. За якість запчастин можна не переживати. Всі фототовари з каталогу створені відомими виробниками, наприклад Power Plant. Якщо виникли під час підбору Peak Design ASH Slide Camera Sling Strap (SLL-AS-3) Запитайте фахівців в онлайн-режимі. Замовлену продукцію можна отримати в Дніпрі в потрібні терміни.

Матеріал: армований нейлон, алюміній, пластик
 
Мінімальна довжина: 95 см
 
Максимальна довжина: 146 см
 
Ширина: 33 мм
 
Різьбові з'єднання для камери: 1/4 дюйми