Rime Lite Акумулятор для спалахів i.TTL/Ni LIB2

Код товару: С000007830
Фото: Rime Lite Акумулятор для спалахів i.TTL/Ni LIB2

У наявності

Ціна: 3 231 грн

Гарантія

12 місяців від виробника


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Літій-іонний акумулятор Rime Lite призначений для нової лінійки студійних спалахів Rime Lite Ni.4, Ni.6 та i.4 TTL. 
Акумулятор має цифровий індикатор розряду батареї на якому легко читається кількість енергії, що залишилася у відсотках, фотограф може з точність розрахувати час роботи спалаху, і при необхідності, відключити моделюючий світло або перейти на більш економний режим для збільшення часу зйомки. 
Місткість акумулятора LIB 2 становить 4,4 Ач, напруга 11,1 У це дає можливість вести тривалу фотозйомку без використання мережі електроживлення, наприклад, на виїзді. Акумулятор LIB 2 легко та швидко замінюється.
Акумулятор заряджається за 3 години від електромережі 220 В, цей час слід враховувати при підготовці до зйомки. 

Rime Lite Акумулятор для спалахів i.TTL/Ni LIB2 - на сайті інтернет-магазину АВС Фото. Якщо терміново потрібно знайти Аксесуари для студійного обладнання фотоаксесуари Не виходячи з дому, зайдіть до нас в віртуальний маркет abcphoto. Виберіть із запропонованих варіантів Аксесуар З вигодами? Щоб вам простіше було підібрати Аксесуар, за допомогою нашої системи навігації. Введіть: Rime Lite і Ви побачите, які доступні для замовлення Аксесуари для студійного обладнання Rime Lite. Як бачите, процедура підбору максимально спрощена. В якості товарів сумнівів бути не може Вся фототехніка, яку можна купити у нас, створені відомими брендами, наприклад Rime Lite. З'явилися під час підбору Rime Lite Акумулятор для спалахів i.TTL/Ni LIB2 Запитайте наших кваліфікованих фахівців. Фототовари можна отримати в Чернівцях максимально швидко.

Найменування Акумулятор
Бренд Rime Lite
Модель для спалахів i.TTL/Ni LIB2