Rime Lite Рефлектор Back (фоновый) 330 мм

Код товару: С000007800
Фото: Rime Lite Рефлектор Back (фоновый) 330 мм

У наявності

Ціна: 1 512 грн

Гарантія

12 місяців від виробника


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Рефлектор Rime Lite Back

Фоновий рефлектор Rime Lite Back з кутом освітлення 75° гарантує не тільки рівномірне освітлення фону, але й за рахунок спеціальної скошеної форми виключає випадкове потрапляння світла в об'єктив.

Конструкція рефлектора Rime Lite Back дозволяє обертати його навколо осі для швидкої установки необхідного кута освітлення.

Rime Lite Рефлектор Back (фоновый) 330 мм - на сайті магазину АВС Фото. Якщо терміново потрібно знайти Насадки на студійне світло А також інші елементи фототехніки не встаючи з дивана, зайдіть у наш онлайн-маркет АВС Фото. Розгляньте асортимент та виберіть Насадка за вигідною ціною? Щоб правильно вибрати Насадка, Скористайтеся фільтрами. Введіть: Rime Lite і Вам будуть запропоновані різні Насадки на студійне світло Rime Lite. У нас найпростіша і найзручніша система підбору фотоакссесуарів. За якість запчастин можна не турбуватися. Всі фототовари, представлені у нас, випускають відомі фірми, наприклад Arsenal. З'явилися під час замовлення Rime Lite Рефлектор Back (фоновый) 330 мм Запитайте наших менеджерів. Посилку отримаєте Кривому Розі своєчасно.

Назва Рефлектор Back
Модель RBG 330     
Діаметр (мм)  N/A
Кут освітлення  75°
Сумісність Rime Lite/Bowens
Вага (гр) 330
Гарантія (міс) 12