Rime Lite Рефлектор Beam 330 мм

Код товару: С000007801
Фото: Rime Lite Рефлектор Beam 330 мм

У наявності

Ціна: 2 746 грн

Гарантія

12 місяців від виробника


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Рефлектор Rime Lite Beam

Рефлектор RimeLiteBeam діаметром 330 мм створює рівний світловий потік з високою світловіддачею та м'якшими тінями, забезпечує кут освітлення 75°.

Рефлектор Beam підійде для освітлення груп людей, великих предметів та приміщень із високими стелями. Забезпечує рівномірне та м'яке світло.

Rime Lite Рефлектор Beam 330 мм - на кращому сайті abcphoto.com.ua. Якщо терміново потрібно замовити Насадки на студійне світло фотоаксесуари не піднімайтеся з дивана, відвідайте наш віртуальний магазин АВС Фото. Виберіть із пропозицій Насадка за ринковими розцінками? Щоб вам простіше було підібрати Насадка, за допомогою нашої системи навігації. Введіть: Rime Lite і Ви побачите, які доступні для замовлення Насадки на студійне світло Rime Lite. У нас ви швидко знайдете потрібні фотоаксессуари. За якість запчастин можна не переживати. Всі фототовари, які можна купити у нас, створені відомими виробниками, наприклад Arsenal. З'явилися при покупці Rime Lite Рефлектор Beam 330 мм Запитайте наших менеджерів. Товари можна забрати в Олександрії в необхідні терміни.

Назва Рефлектор Beam
Модель RBM 330 
Діаметр (мм)  330
Кут освітлення  75°
Сумісність Rime Lite/Bowens
Вага (гр) 860
Гарантія (міс) 12