Rime Lite Рефлектор Beautydish 430 мм

Код товару: С000007802
Фото: Rime Lite Рефлектор Beautydish 430 мм

Нема в наявності

Ціна: 3 159 грн

Гарантія

12 місяців від виробника


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Рефлектор Rime Lite Beautydish

Рефлектор Rime Lite Beautydish 430 мм, позволяет получить идеально рассеянный равномерный световой поток с углом освещения 90°.

Рефлектор Beautydish подойдет для освещения больших групп людей, крупных предметов и помещений с высокими потолками. Учитывая, что рефлектор Beautydish имеет светоотражающую вставку, обеспечивает более мягкое и объемное освещение.

Rime Lite Рефлектор Beautydish 430 мм - на сайті магазину abcphoto. Якщо потрібно купити Насадки на студійне світло А також інші елементи фототехніки Не покидаючи будинок, зайдіть до нас в електронний маркет abcphoto.com.ua. Вам потрібно розглянути пропозиції та підібрати Насадка з вигодами для бюджету Щоб не витрачати час на підбір Насадка, скористайтеся зручною системою пошуку. Введіть: Rime Lite і Ви побачите всі необхідні Насадки на студійне світло Rime Lite. У нас ви зможете швидко вибрати потрібну фототехніку. За якість запчастин можна не турбуватися. Всі фотоаксессуари, які можна замовити у нас, випускають відомі фірми, наприклад Mircopro. Виникли при замовленні Rime Lite Рефлектор Beautydish 430 мм Запитайте безкоштовно нашим фахівцям. Доставка проводиться Дніпрі найшвидше.

Название Рефлектор Beautydish
Модель RWB 430 
Диаметр (мм)  430
Угол освещения  90°
Совместимость Rime Lite/Bowens
Вес (гр) 1065
Гарантия (мес) 12