Rime Lite Рефлектор Medium 210 мм

Код товару: С000007803
Фото: Rime Lite Рефлектор Medium 210 мм

Нема в наявності

Ціна: 1 209 грн

Гарантія

12 місяців від виробника


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Рефлектор Rime Lite Medium

РефлекторRimeLiteMediumсоздает ровный свет с высокой светоотдачей. Благодаря большему чем у стандартного рефлектора диаметру 210 мм, рефлектор позволяет получить более мягкий свет и большую детализацию объекта съемки. Угол светового потока 55°.

Фактурная отражающая поверхность обеспечивает мягкое и равномерное распределение света. Возможно крепление шторок Barn Door 210 мм для более точного управления световым потоком.

Rime Lite Рефлектор Medium 210 мм - на сайті abcphoto. Якщо потрібно купити Насадки на студійне світло або інші фотоаксесуари Не виходячи з квартири, зайдіть до нас в електронний каталог abcphoto. Вам потрібно розглянути пропозиції та підібрати Насадка на вигідних умовах. Щоб легко було підібрати Насадка, за допомогою наших фільтрів. Введіть: Rime Lite і Ви побачите доступні для замовлення Насадки на студійне світло Rime Lite. У нас вибір фотоакссесуарів максимально простий. За якість товарів можна не переживати. Вироби, які можна придбати у нас, створені лідируючими компаніями, наприклад Arsenal. Виникли при покупці Rime Lite Рефлектор Medium 210 мм Запитайте наших фахівців. Товари заберіть в Тернополі найшвидше.

Название Рефлектор Medium
Модель RGR 210
Диаметр (мм)  210
Угол освещения  55°
Совместимость Rime Lite/Bowens
Вес (гр) 340
Гарантия (мес) 12