Rime Lite Рефлектор Standard 165 мм

Код товару: С000007807
Фото: Rime Lite Рефлектор Standard 165 мм

У наявності

Ціна: 827 грн

Гарантія

12 місяців від виробника


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Рефлектор Rime Lite Standard

Рефлектор Rime Lite Standard дає "жорстке" спрямоване світло, створюючи різкі тіні.

Рефлектор має діаметр 165 мм та забезпечує світловий потік з кутом освітлення 60°. Його можна використовувати разом із парасолькою, для встановлення якої в рефлекторі передбачено спеціальний отвір.

На стандартний рефлектор Rime Lite також можна встановити "шторки" Barn Door 165 мм, що дозволяють точніше керувати світловим потоком, а також використовувати кольорові світлофільтри.

Rime Lite Рефлектор Standard 165 мм - в електронному магазині abcphoto.com.ua. Якщо потрібно купити Насадки на студійне світло А також інші фотоаксесуари не встаючи з дивана, відвідайте наш електронний магазин abcphoto.com.ua. З каталогу підберіть Насадка за бюджетною ціною? Щоб вам простіше було вибрати Насадка, за допомогою навігації. Введіть: Rime Lite і Вам будуть запропоновані різні Насадки на студійне світло Rime Lite. У нас ви швидко підберете потрібні фототовари. Як товари ніяких сумнівів бути не може. Всі товари, представлені в нашому магазині, створені відомими брендами, наприклад Arsenal. Виникли при замовленні Rime Lite Рефлектор Standard 165 мм Запитайте наших професійних менеджерів. Посилання прийде в Костянтинівці в швидкі терміни.

Назва Рефлектор Standard 
Модель RSTN 165
Діаметр (мм)  165
Кут освітлення  60°
Сумісність Rime Lite/Bowens
Вага (гр) 220
Гарантія (міс) 12