Rime Lite Стойка LSS 302

Код товару: С000007822
Фото: Rime Lite Стойка LSS 302

Нема в наявності

Ціна: 1 467 1 365 грн

Гарантія

12 місяців від виробника


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Стойки для вспишек  Rime Lite  виготовлені з прочного сплаву з анодованим покриттям, володіють високою міцністю, малим вагою і витримують навантаження до 6 кг. Збільшений діаметр секцій стійки і подовжені опори роблять стійкість більш стійкою. Крім того, нові високоякісні зажими забезпечують максимальну надійність і безпеку. 

 

В асортименті компанії Rime Lite нараховується три стійки з 2, 3 і 4 секціями. Сама маленька стійка LSB 201 має висоту всього 53 см і відмінно підходить для підсвічування фону або для освітлення з низьким світлом.

 

Стойки більшого розміру, висотою 2,85 метра (LSS 302) і 3,95 метра (LSM 401)  підходять для більшості видів студійних робіт. Воздушный механизм амортизации надійно захищає обладнання від пошкоджень. Посадковий вінт стоек підходить для всіх видів студійних вспишек. Для зручності переміщення в студії можливо прикріпити до стійки колеса (опція).

 

Rime Lite Стойка LSS 302 - в онлайн-каталозі abcphoto. Якщо потрібно придбати Стійки для студійного світла або інші фототовари не покидаючи квартири, зайдіть до нас в онлайн-маркет abcphoto. Виберіть із асортименту Стійка зі знижками? Щоб максимально просто вибрати Стійка, Скористайтеся фільтрами. Введіть: Rime Lite і Ви побачите список з Стійки для студійного світла Rime Lite. Як бачите, вибір максимально спрощений. В якості товарів можна бути повністю впевненими Всі товари, представлені в нашому магазині, створені відомими брендами, наприклад Arsenal. Якщо з'явилися при виборі Rime Lite Стойка LSS 302 Запитайте наших фахівців у режимі онлайн. Посилку отримаєте Білій Церкві найшвидше.

Наименование Стойка
Бренд Rime Lite
Модель LSS 302
Максимальна навантаження (кг) 4
Максимальна висота (мм) 2850
Мінімальна висота (мм) 840
Висота в складеному стані (мм) 840
Максимальний діаметр центральної штанги (мм) 20
Вага (кг) 1,6
Комплектація стойка
Гарантія (мес) 12