Rime Lite Насадка для рефлектора Barn Door 165 мм

Код товару: С000007840
Фото: Rime Lite Насадка для рефлектора Barn Door 165 мм

Нема в наявності

Ціна: 1 872 грн

Гарантія

12 місяців від виробника


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Универсальная насадка на рефлектор Barn Door Rime Lite , часто называемая «шторки», предназначена для более точного управления световым потоком и воплощения различных творческих замыслов фотографа.
 
 Этот аксессуар необходим каждому, кто пользуется рефлекторами прямого света. 
 
Шторки могут быть установлены на рефлекторах любого производителя с подходящим диаметром.
 
 Шторки Rime Lite Barn Door выпускается в двух размерах для рефлекторов с диаметром 165 мм и 210 мм, и имеют крепления для цветных светофильтров. 
 
Используются с рефлекторами Rime Lite Standard и Medium.

Rime Lite Насадка для рефлектора Barn Door 165 мм - в онлайн-каталозі АВС Фото. Якщо потрібно замовити Насадки на студійне світло та інші елементи фототехніки не виходячи з квартири, відвідайте наш електронний каталог abcphoto. З асортименту підберіть Насадка за собівартістю. Щоб не витрачати час на підбір Насадка, Скористайтеся навігацією. Введіть: Rime Lite і перед вами з'явиться Насадки на студійне світло Rime Lite. У нас підібрати фотоаксессуари просто і швидко. Як і надійність товарів не варто сумніватися. Вироби, які можна купити у нас, створені найкращими світовими виробниками, наприклад Falcon. Виникли при покупці Rime Lite Насадка для рефлектора Barn Door 165 мм Питання можна уточнити у наших фахівців. Відправляємо продукцію в Івано-Франківську своєчасно.

Наименование Насадка для рефлектора
Бренд Rime Lite
Тип Barn Door
Модель BD 4160
Диаметр (мм) 165 мм
Совместимость рефлектор Standard
Гарантия (мес) 12