Rime Lite Панель відбивача White/Soft Gold 80х120

Код товару: С000007836
Фото: Rime Lite Панель відбивача White/Soft Gold 80х120

У наявності

Ціна: 1 852 грн

Гарантія

12 місяців від виробника


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Відбивач студійний Rime Lite White/Soft Gold 80х120 см  є набором, в який включені: панель для відбивача певного кольору розміром 80x120см, стійка з газовим амортизатором, поворотна головка-тримач і спиці.
Відбивач студійний Rime Lite дуже компактний у розібраному вигляді, а в зібраному дозволяє без помічника зафіксувати відбивач під будь-яким кутом та на вибраній висоті завдяки поворотній головці та стійці.
Відбивач виготовлений із міцного зносостійкого матеріалу, а структура безшовної тканини перешкоджає появі складок та гарантує тривалий термін експлуатації.
  • White (білий)  – не змінює колірну температуру світла, що відображається, дозволяє підсвітити тіні м'яким світлом. При використанні білої поверхні, що відбиває, досить сильно падає інтенсивність світла при відображенні.
  • Soft Gold (м'яке золото)  - трохи знижує колірну температуру світла, що відображається, дозволяє домогтися «теплого» відтінку, що дуже часто необхідно при зйомці портрета. Матеріал відбивача Soft Gold має золотисте покриття з білими вкрапленнями і має більш слабку дію, ніж золотиста поверхня, що відбиває.

Rime Lite Панель відбивача White/Soft Gold 80х120 - в онлайн-супермаркеті abcphoto.com.ua. Якщо потрібно купити Аксесуари для студійного обладнання або інші елементи фотототехніки Не підводячись з дивана, зайдіть до нас в віртуальний маркет АВС Фото. Вам слід розглянути варіанти та вибрати Аксесуар з вигодами для бюджету Щоб не витрачати час на вибір Аксесуар, за допомогою навігації. Введіть: Rime Lite і перед вами з'явиться Аксесуари для студійного обладнання Rime Lite. У нас найпростіша і найзручніша система підбору фотоакссесуарів. Як товари ніяких сумнівів бути не може. Всі фотоаксессуари, які можна придбати у нас, створені відомими компаніями, наприклад Arsenal. Виникли при виборі Rime Lite Панель відбивача White/Soft Gold 80х120 Питання можна уточнити у наших фахівців. Посилку отримаєте Полтаві максимально швидко.