Rime Lite Адаптер софтбокса для Broncolor (Impact)

Код товару: С000007866
Фото: Rime Lite Адаптер софтбокса для Broncolor (Impact)

У наявності

Ціна: 915 грн

Гарантія

12 місяців від виробника


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Адаптер Hyundae Photonics/Broncolor дозволяє встановлювати софтбокс Hyundae Photonics на студійні спалахи фірми Broncolor.

Адаптер Hyundae Photonics//Broncolor виготовлений із міцного алюмінієвого сплаву та здатний витримувати значне навантаження, що дає можливість використовувати софтбокси будь-якого розміру. Адаптер дозволяє обертати софтбокс навколо осі і встановлювати його в будь-якому положенні, що дуже важливо для правильного розташування світла при здійсненні фотозйомки.

Rime Lite Адаптер софтбокса для Broncolor (Impact) - у великому інтернет-магазині abcphoto. Якщо потрібно купити Аксесуари для студійного обладнання А також інші фотоаксесуари не піднімайтеся з дивана, відвідайте наш віртуальний магазин abcphoto.com.ua. Розгляньте пропозиції та підберіть Аксесуар на вигідних умовах. Щоб правильно підібрати Аксесуар, за допомогою нашої системи фільтрів. Введіть: Rime Lite і перед вами будуть усі Аксесуари для студійного обладнання Rime Lite. У нас підібрати фотоаксессуари просто і швидко. В якості товарів сумнівів бути не може Товари, які можна купити у нас, виробляють відомі компанії, наприклад Falcon. З'явилися під час підбору Rime Lite Адаптер софтбокса для Broncolor (Impact) Питання можна уточнити у наших фахівців. Товари можна забрати в Луцьку найшвидше.