Rime Lite TS-4N Nikon (передавач)

Код товару: С000007880
Фото: Rime Lite TS-4N Nikon (передавач)

Нема в наявності

Ціна: 7 683 грн

Гарантія

12 місяців від виробника


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Радіосинхронізатор Rime Lite TS-4

Профессиональный 99-ти канальный радиосинхронизатор TS-4 - современная высокотехнологичная разработка компании Rime Lite. TS-4 разработан специально для новой линейки вспышек с функцией TTL, обладает новыми возможностями, которые повышают комфорт и оперативность управления. Режим TTLв любой момент можно отключить и перейти на ручной режим для реализации своих творческих замыслов.

TS-4 допускает синхронизацию до 1/250 секунды, а при использовании фотокамер Canonили Nikon- высокоскоростную синхронизацию до 1/8000.

TS-4 снабжен LCD дисплеем на котором отображаются текущие настройки вспышки, режимы работы, качество радиосигнала и другая информация. Радиосинхронизатор в режиме TTL работает в двунаправленном режиме, передает информацию от вспышки на передатчик и обратно, обеспечивая замер экспозиции и синхронизацию параметров и настроек. 

Синхронізатор дозволяє реалізувати режим стробоскопічної зйомки, що генерує імпульси світла з регульованою частотою від 1 до 99 Гц. Це дозволяє створювати декілька фаз руху на одному знімку. Дуже зручна функція підсвічування автофокусу, яка дозволить без проблем працювати в умовах слабкого освітлення

Стійкий до радіоперешкод діапазон 2,4 ГГц дозволяє працювати передавачу у складних умовах на відстані до 100 метрів. Відсутність дротів та повний контроль над обладнанням – мрія кожного фотографа, яка може стати реальністю з використанням передавача Rime Lite TS-4.

TS-4 - чудовий професійний радіосинхронізатор для студійної, виїзної, весільної та творчої фотозйомки допоможе реалізувати фотографу найскладніші творчі задуми.

Особливості передавача TS-4:

  • робоча частота 2,4 ГГц; радіус дії до 100м;
  • синхронізація із затвором у діапазоні від 1/200 сек до 1/8000 сек у режимі високошвидкісної синхронізації HSS;
  • робота з двома системами TTL (Canon та Nikon);
  • наявність РК-дисплея з підсвічуванням з відображенням поточних параметрів;
  • наявність клавіш швидкого доступу до налаштувань та режиму енергозбереження;
  • з передавача можна керувати спалахами, що знаходяться в одній з чотирьох груп, що працюють в одному з дев'яносто дев'яти каналів;
  • з передавача можна змінювати всі параметри спалаху і навіть увімкнути режим підсвічування автофокусу;
  • режим стробоскопа;
  • передавач живиться від двох батарей ААА.

 

Rime Lite TS-4N Nikon (передавач) - в інтернет-магазині abcphoto.com.ua. Якщо потрібно купити Синхронізатори для спалахів або інші фототовари не покидаючи будинок, відвідайте наш інтернет магазин АВС Фото. Вам потрібно розглянути варіанти та підібрати Синхронізатор за собівартістю. Щоб не витрачати час на підбір Синхронізатор, Скористайтеся нашою навігацією. Введіть: Rime Lite і перед вами відкриються всі необхідні для вас Синхронізатори для спалахів Rime Lite. У нас підібрати фототехніку найпростіше. За якість запчастин можна не турбуватися. Всі фотототовари, які є у нас, створені лідируючими компаніями, наприклад Yongnuo. З'явилися під час підбору Rime Lite TS-4N Nikon (передавач) Питання можна задати нашим фахівцям. Товари можна забрати в Тернополі без затримок.

Модель TS-4N
Кількість каналів 4 групи, 99 каналів
Радіо частота (ГГц) 2.4 
Максимальна дальність (м) 100
Синхронізація (сек) до 1/8000
Харчування приймача  
Живлення передавача AA
Сумісність Nikon
Комплектація передавач
Гарантія (міс) 12