Rime Lite Адаптер софтбокса для Multiblitz varlolite (62145)

Код товару: С000007870
Фото: Rime Lite Адаптер софтбокса для Multiblitz varlolite (62145)

Нема в наявності

Ціна: 879 грн

Гарантія

12 місяців від виробника


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Адаптер Rime Lite Multiblitz (varlolite)  дозволяє встановлювати софтбокс Hyundae Photonics на студійні спалахи Multiblitz (varlolite).

Адаптер Hyundae Photonics Multiblitz (varlolite) виготовлений із міцного алюмінієвого сплаву та здатний витримувати значне навантаження, що дає можливість використовувати софтбокси будь-якого розміру. Адаптер дозволяє обертати софтбокс навколо осі і встановлювати його в будь-якому положенні, що дуже важливо для правильного розташування світла при здійсненні фотозйомки.

Rime Lite Адаптер софтбокса для Multiblitz varlolite (62145) - у великому інтернет-магазині abcphoto.com.ua. Якщо терміново потрібно знайти Аксесуари для студійного обладнання А також інші фотоаксесуари не виходячи з дому, зверніться до нашого онлайн-каталог abcphoto. З каталогу виберіть Аксесуар за низькою ціною? Щоб не витрачати час на підбір Аксесуар, скористайтеся системою фільтрів. Введіть: Rime Lite і Вам будуть показані всі Аксесуари для студійного обладнання Rime Lite. У нас ви зможете швидко вибрати потрібну фототехніку. За якість товарів можна не хвилюватися. Всі фотоаксессуари, які є у нас, створені перевіреними компаніями, наприклад Arsenal. З'явилися під час підбору Rime Lite Адаптер софтбокса для Multiblitz varlolite (62145) Питання можна прояснити у наших менеджерів. Товари можна забрати в Харкові у стислі строки.