Nikon 18-300mm f/3.5-6.3G ED AF-S DX VR Zoom-Nikkor

Код товару: С000007905
Фото: Nikon 18-300mm f/3.5-6.3G ED AF-S DX VR Zoom-Nikkor

У наявності

Ціна: 21 274 грн

Гарантія

12 місяців від мережі магазинів abcphoto


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Потужний супертелескопічний об'єктив формату DX із 16,7-кратним збільшенням. Охоплюючи широкий діапазон фокусних відстаней 18–300 мм, цей компактний об'єктив для мандрівників ідеально підійде тим, хто любить їздити без нічого та знімати об'єкти з різних ракурсів.

 
Завдяки компактній конструкції, якій вдалося досягти без погіршення якості зображень, цей об'єктив ідеально підходить для подорожей, зйомки спортивних змагань і дикої природи. Елементи зі скла ED та асферичні лінзи забезпечують високу роздільну здатність та контрастність; Система пригнічення вібрацій від компанії Nikon дозволяє отримувати чіткі зображення навіть під час зйомки з рук у максимальному супертелескопічному положенні. Практичний перемикач блокування масштабування забезпечує захист об'єктива під час руху.
 
Зум формату DX із 16,7-кратним збільшенням:  фокусна відстань 18–300 мм (еквівалент формату FX: 27–450 мм). Охоплює діапазон від ширококутного до супертелескопічного.
 
Портативна конструкція:  ідеальний об'єктив для зйомки спортивних змагань, дикої природи, а також загальних планів під час подорожей. Для такого потужного об'єктива, що володіє надзвичайно широким діапазоном фокусних відстаней, він має напрочуд компактну конструкцію і малу вагу.
 
Високоякісна оптика:  три елементи зі скла ED із наднизьким розсіюванням та три асферичні лінзи забезпечують високу роздільну здатність та чудову контрастність, зменшуючи більшість аберацій та спотворень кольору.
 
Система пригнічення вібрацій (VR):  мінімізує ефект тремтіння фотокамери і дозволяє знімати з витримками на чотири ступені довше за звичайні. Система придушення вібрацій (VR) працює безшумно, навіть під час відеозйомки.
 
Безшумний ультразвуковий мотор (SWM):  гарантує швидке та тихе автофокусування.
 
Перемикач блокування масштабування:  забезпечує захист об'єктива, коли він не використовується.
 
Герметизований байонет
 
 

Nikon 18-300mm f/3.5-6.3G ED AF-S DX VR Zoom-Nikkor - у перевіреному інтернет-магазині АВС Фото. Якщо терміново потрібно замовити Об'єктиви або інші фототовари не піднімайтеся з дивана, відвідайте наш електронний магазин abcphoto.com.ua. З каталогу підберіть Об'єктив З вигодами? Щоб максимально просто підібрати Об'єктив, за допомогою навігації. Введіть: Nikon і Ви побачите список з Об'єктиви Nikon. У нас підібрати фотоаксессуари просто і швидко. За якість товарів можна не хвилюватися. Товари, які можна замовити у нас, розроблені відомими компаніями, наприклад Voigtlander. Виникли при виборі Nikon 18-300mm f/3.5-6.3G ED AF-S DX VR Zoom-Nikkor Питання можна уточнити у наших менеджерів. Посилку отримаєте Павлограді у стислі строки.

Фокусна відстань
18-300 мм
Максимальна діафрагма
f/3,5-6,3
Мінімальна діафрагма
f/22–40
Конструкція об'єктива
16 елементів у 12 групах (зокрема, 3 елементи зі скла ED та 3 асферичні лінзи)
Кут зору
від 76° до 5° 20'
Мінімальна відстань фокусування
0,48 м від фокальної площини у всіх положеннях зуму
Кількість пелюсток діафрагми
7 (округлені)
Установчий розмір фільтра
67 мм
Діаметр х довжина (відстань від байонету об'єктива)
Прибл. 78,5 x 99 мм
Вага
Прибл. 550 г
Приладдя в комплекті
Передня кришка об'єктива LC-67 діаметром 67 мм, задня захисна кришка об'єктива LF-4