Walther UH-148 Elemental (уцінка)

Код товару: С000007936
Фото: Walther UH-148 Elemental (уцінка)

У наявності

Ціна: 695 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Традиційний фотоальбом на 50 сторінок білого кольору розміром 280х305 мм.
 
Фотографії в цей альбом необхідно кріпити за допомогою фотоскотча. Можна розмістити фото в різному положенні і якщо розмір дозволяє – можна поєднувати фото кількох форматів на одній сторінці.
 
Між паперовими сторінками фотоальбому є вставка з тонкого пергаменту - для того, щоб фотографії не терлися один про одного.
 
Матеріал виготовлення обкладинки – пресований картон.
Матеріал сторінок – картон.
Палітурка - книжкова.

Walther UH-148 Elemental (уцінка) - в інет-маркеті АВС Фото. Якщо терміново потрібно підібрати Фотоальбоми та інші елементи фототехніки не покидаючи вдома, відвідайте наш електронний маркет abcphoto.com.ua. Виберіть із запропонованих варіантів Фотоальбом за доступною ціною. Щоб максимально просто підібрати Фотоальбом, скористайтеся зручною системою фільтрів. Введіть: Walther і перед вами будуть усі Фотоальбоми Walther. У нас найпростіша і найзручніша система підбору фотоакссесуарів. Ніяких сумнівів як товари. Вся фототехніка, яку можна замовити у нас, створені перевіреними компаніями, наприклад Chako. Якщо виникли при купівлі Walther UH-148 Elemental (уцінка) Запитайте наших професіоналів. Замовлення можна забрати в Хмельницькому максимально швидко.