Sony FE 16-35mm F2.8 GM (SEL1635GM.SYX)

Код товару: С000008013
Фото: Sony FE 16-35mm F2.8 GM (SEL1635GM.SYX)

У наявності

Ціна: 89 999 грн

Гарантія

24 місяця від виробника


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Об'єктив Sony FE 16-35mm f/2.8 GM (SEL1635GM.SYX): передові технології компактного дизайну

Чи можна поєднати високу роздільну здатність, ефект Боке, потужний зум, чудову деталізацію всього кадру, компактні розміри в одному об'єктиві? Виявляється, цей Sony G Master - тому доказ.

Об'єктив Sony FE 16-35mm f/2.8 GM

Висока деталізація

G Master – ширококутний об'єктив з діафрагмою f/2.8 та фокусною відстанню 16-35 мм. Дані параметри забезпечують високу чіткість та детальність знімків незалежно від ступеня зумування. З ним хвилюватись про якість кадрів не доведеться.

 

 

 

Об'єктив Sony FE 16-35mm f/2.8 GM

Висока чіткість всього кадру

Під час зйомки за допомогою більшості камер спостерігається зниження чіткості кадру від центру до країв. Цей об'єктив має унікальну конструкцію оптичної системи, включаючи два асферичні елементи типу ХА, що дозволяє зберігати однаково високу роздільну здатність і контрастність по всій площі знімка. З ним ідеально вийдуть кадри, де всі об'єкти однаково важливі.

Ефект Боке

Зважаючи на особливу конструкцію та розташування лінз, а також наявність одинадцятипелюсткової циркулярної діафрагми, знімаючи об'єкти крупним планом при f/2.8, можна отримати м'який ефект боке. Він вигідно відтінить кадр, надавши йому динамічності та загадковості. При цьому висока роздільна здатність знімка залишається.

Компактна конструкція

Маленький розмір та невелика вага цього G Master значно полегшує роботу з ним та його транспортування. Таке компактне обладнання можна легко брати із собою усюди, де є можливість виявити навички фотографа. Підходить для камер із байонетами Е.

 

 

 

Об'єктив Sony FE 16-35mm f/2.8 GM

Сконструйований для якісної зйомки

Матеріали, з яких проводиться складання, були спеціально підібрані для покращення якості зйомки. Так, його корпус водонепроникний і пилозахищений, а лінзи, у свою чергу, покриті Sony Nano AR, покриттям, яке зменшує можливість виникнення відблисків та непотрібних відбитків. Дані особливості роблять зображення, що отримується, ще більш чітким, контрастним і деталізованим.

 

Sony FE 16-35mm F2.8 GM (SEL1635GM.SYX) - на сайті магазину АВС Фото. Якщо потрібно підібрати Об'єктиви та інші елементи фототехніки Не підводячись з дивана, зайдіть до нас в інтернет магазин abcphoto.com.ua. Виберіть із пропозицій Об'єктив за прийнятною ціною? Щоб правильно вибрати Об'єктив, скористайтеся зручною системою. Введіть: Sony і Вам будуть запропоновані різні Об'єктиви Sony. У нас ви швидко підберете потрібні фототовари. За якість запчастин можна не турбуватися. Вироби, які можна купити у нас, випускають відомі фірми, наприклад Sigma. Виникли при замовленні Sony FE 16-35mm F2.8 GM (SEL1635GM.SYX) Питання можна поставити нашому фахівцю. Транспортуємо продукцію в Тернополі в необхідні терміни.

 

Система
Sony
Фокусне відстань
змінне
Фокусне відстань
16-35 мм
Значення світлосили
f/2.8
мін. діафрагма
22
Мінімальна дистанція фокусування
0.28 м
максимальне збільшення
0.19
Байонет (кріплення)
Sony FE
Розмір матриці
full frame/APS-C
Привід автофокусування
мотор
Внутрішня фокусування
Конструкція (елементів/груп)
16 елементів у 13 групах
Кількість пелюсток діафрагми
11
Пило-волого захищений
Діаметр фільтра
82 мм
Габарити (діаметр/довжина)
89х112 мм
Вага
680 г