Photex LS808

Код товару: С000008021
Фото: Photex LS808

Нема в наявності

Ціна: 1 443 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Мощна стійка для студійного обладнання PHOTEX LS808 підходить для більшості видів студійних робіт з використанням важкого студійного обладнання. Збільшений діаметр секцій стійки і подовжені опори, роблять її більш стійкою.
Завдяки застосуванню у виробництві стійкості PHOTEX LS808 високоякісних матеріалів, конструкція володіє міцністю і малою вагою, і витримує високу навантаження до 6 кг.
Стойка має три секції і дозволяє підняти фотообладнання на максимальну висоту 3,77 м.

Стійка PHOTEX LS808 має алюмінієві зажими, які забезпечують надійну фіксацію секцій стійки, а також пружинний механізм амортизації, що захищає обладнання від пошкоджень.

Особливості стійкості PHOTEX LS808:
  • Стойка висоти 345 см
  • Універсальне використання - в студії для професійного обладнання.
  • Збалансована вага і стійка конструкція надійно утримує 4-5 кг освітлювальних приладів із софтбоксами 
  • Може служити основою для журавля або держателя фону 
  • В комплекте с чехлом

 

Photex LS808 - в онлайн-каталозі abcphoto.com.ua. Якщо потрібно замовити Стійки для студійного світла або інші фототовари Не виходячи з квартири, зайдіть до нас в електронний маркет abcphoto.com.ua. Розгляньте каталог та виберіть Стійка за низькою ціною? Щоб легко підібрати Стійка, скористайтеся системою фільтрів. Введіть: Photex І Ви побачите перелік з Стійки для студійного світла Photex. У нас найпростіша система підбору фототехніки. Як і надійність товарів не варто сумніватися. Всі фототовари, представлені у нас, створені відомими фірмами, наприклад Mircopro. Якщо виникли під час вибору Photex LS808 Питання можна прояснити у наших менеджерів. Доставка проводиться Сумах без затримок.

Макс. діаметр центральної штанги 34,5 мм
Максимальна навантаження 6 кг
Максимальна висота 3770 мм
Мінімальна висота 1100 мм
Висота в складеному стані 1200 мм
Вес 2,52 кг